Gå på opdagelse i vores store produktsortiment
flere kategorier

1 - 24 223 produkter

Dette søgefilter gav ingen resultater
1 ud af 10

Yderligere information og en udskriftsvenlig version finder du i vores ulsonix® PDF-katalog!

Ulsonix cleaning Instruments producerer førsteklasses ultralydsrensere. Produkterne kombinerer en ekstra høj rensefrekvens og en skånsom renseproces med konkurrencedygtige priser. Alle Ulsonix produkter er fabrikeret i førsteklasses rustfrit stål. De er yderst robuste og samtidig lette at betjene. Med en ultralydsrenser fra Ulsonix har du det perfekte redskab til rengøring af f.eks. briller og mønter. Hvis du er på udkig efter en billig ultralydsrenser, kunne du med fordel kigge i kategorien 2. sortering / let brugt.

Kvalitetsprodukter fra Ulsonix

Ulsonix har fremstillet ultralydsrensere siden 2007 og er specialist på området. Ulsonix kombinerer et elegant design med førsteklasses materialer. Produkterne er beregnet til at blive brugt dagligt og de kan klare en vedvarende belastning over længere tid. Alle apparaterne kvalitetstestes i løbet af produktionsprocessen så de lever op til de højeste standarder. Ultralydsrenserne i sortimentet er alle kendetegnet ved en høj rengøringsevne der samtidig skåner det materiale, der skal rengøres. Mærket Ulsonix lægger vægt på funktionalitet og ekstra holdbare materialer der lever op til alle sikkerhedsstandarder. Apparaterne er udført i et moderne design der anvender nyeste tekniske innovationer til at give brugeren et ergonomisk korrekt og brugervenligt udstyr. Ultralydsrenserne fra Ulsonix er udstyret med en indbygget timer. Du kan derfor i ro og mag hellige dig andre arbejdsopgaver samtidig med ultralydsrensningen. Hvis der i midten af renseprocessen pludselig dukker en anden og vigtig arbejdsopgave op, er det ikke noget problem da der både er en pause- og memory-funktion, hvormed du midlertidigt kan afbryde renseprocessen.

Mange anvendelsesmuligheder med Ulsonix cleaning instruments


Ulsonix sætter kundeservice i højsædet. En kompetent kundeserviceafdeling står klar til at besvare alle dine spørgsmål. Hvis du interesserer dig for ultralydsrensere, var det måske også en ide at kigge på vores vakuumtørreskabe. Når ultralydsrenserne selv skal gøres rent, kan man hertil bruge ganske almindelige rengøringsmidler. Overfladen af rustfrit stål er ligetil at gøre ren. Et par gode tips fra Ulsonix: Husk at skifte rensevædsken af og til. Så snart rensevædsken begynder at blive beskidt, bør den udskiftes. Bagefter skal de rengjorte genstande skylles for snavs og overskydende rensevædske. Apparaterne er enkle at betjene og kan anvendes af såvel professionelle som private. I expondos onlinebutik kan du derfor finde et Ulsonix-produkt der passer til lige netop dine behov. De forskellige modeller adskiller sig i kraft af størrelsen, en varierende ultralydseffekt og en varierende ultralydsfrekvens. Alle produkterne er kendetegnet ved høj kvalitet til konkurrencedygtige priser.

 

MSW