Brugt Ozongenerator - 600 mg pr. time - 5 filtre - UV-lampe - 50 W
659,00 DKK inkl. moms 819,00 DKK

Brugt Ozongenerator - 600 mg pr. time - 5 filtre - UV-lampe - 50 W

Leverandør: ulsonix | Varenummer: EX20050227 | Model: AIRCLEAN 600P

Brugt Ozongenerator - 600 mg pr. time - 5 filtre - UV-lampe - 50 W
Brugt Ozongenerator - 600 mg pr. time - 5 filtre - UV-lampe - 50 W
Brugt Ozongenerator - 600 mg pr. time - 5 filtre - UV-lampe - 50 W
Brugt Ozongenerator - 600 mg pr. time - 5 filtre - UV-lampe - 50 W
Brugt Ozongenerator - 600 mg pr. time - 5 filtre - UV-lampe - 50 W
Brugt Ozongenerator - 600 mg pr. time - 5 filtre - UV-lampe - 50 W
Brugt Ozongenerator - 600 mg pr. time - 5 filtre - UV-lampe - 50 W
360° foto
Klik for at se billederne
Normalpris: 819,00 DKK Du sparer: 160,00 DKK 659,00 DKK Normalpris: 819,00 DKK

inkl. moms

Secondhand

Når vi sælger varer som brugte, handler det for det meste om produkter kunderne har returneret eller udstillingseksemplarer. Der kan forekomme mindre brugsspor og ridser. Men alt bliver testet inden det bliver sat til salg igen. Retur- og reklamationsretten gælder som normalt.

Produktegenskaber

 • Ozonkraft: 600 mg pr. time
 • 50 W
 • UV-lampe
 • Femdobbelt filter
 • LCD-display

 • Femdobbelt filtersystem med fotokatalyse-, aktivt kul-, HEPA-, negativ ion- og forfilter
 • Ozonkraft på 600 mg pr. time
 • Steriliserende UV-lampe nedbryder bakterier og mikroorganismer i luften
 • Inkl. fjernbetjening og brugervenligt LCD-display
 • kompakt, robust og nem at transportere

Kraftig ozonmaskine med et lavt strømforbrug

Ozongeneratoren AIRCLEAN 600P fra Ulsonix hjælper dig med effektivt at neutralisere luft i rum, der er udsat for stærke lugte. Dårlig lugt forårsaget af oversvømmelser eller brand kan også fjernes med Ulsonix AIRCLEAN 600P. Ozonbehandling anvendes til rum- og bygningssanering samt til luftforbedring i autoværksteder, på hoteller og i affalds- og sanitærrum, men kan også bruges til at fjerne cigaret- eller dyrelugt i biler eller både.

Dårligt indeklima? – anvend denne effektive ozon-luftrenser fra Ulsonix

Denne ozonmaskine har en ozonkraft på 600 mg pr. time, hvormed den effektivt kan neutralisere dårlige lugte. Det er muligt at indstille nedtællingsuret men ozongeneratoren kan også betjenes vha. fjernbetjeningen. Ozongeneratoren leveres inkl. keramikplade og kan ozonbehandle lokaler op til en størrelse på 325 m².

Denne ozon-renser har en indbygget UV-lampe der optimerer ozonens desinficerende virkning. UV-strålingen tilintetgør effektivt mikroorganismer, så mængden af bakterier og sundhedsskadelige sporer i luften reduceres betragteligt.

Denne ozon-renser er udstyret med fem filtre som optimerer renseprocessen. Først fjerner forfilteret større partikler fra den indsugede luft. Dernæst tager det aktive kulfilter og HEPA-filteret sig af de finere partikler. Fotokatalyse-filteret forvandler skadelige stoffer til vand og kuldioxid. Og endelig binder det negative ionfilter støv og pollen, hvorved ozon frigives på samme tid. På denne ozon-luftrenser er det muligt at regulere ventilatorens kraft i fem trin. Det giver alt i alt en særdeles effektiv ozonrensning der ikke mindst fjerner ubehagelige lugte.

Med en effekt på 50 W er der tale om en energieffektiv og strømbesparende ozonmaskine. Den er brugervenlig og nem at betjene på det overskuelige LCD-kontrolpanel. Da lokalet ikke bør betrædes mens ozonbehandlingen står på, medfølger et advarselsskilt.

Det kompakte og letvægtige kabinet består af pulverlakeret stål. Det er samtidig robust og modstandsdygtigt. Ozongeneratoren er udstyret med et bærehåndtag så den er nem at transportere, og gummifødder for en stabil og sikker stand.

Prøv selv hvor effektivt ozon bekæmper bakterier og skimmelsvamp. Forskere fra den polske statslige sanitærinspektion (Sanepid) har testet ozongeneratorerne fra ulsonix og påvist at de er et fremragende supplement til almindelige desinficeringsmetoder, og kan fjerne biologiske urenheder på selv svært tilgængelige steder.

Download PDF

Hvordan anvender jeg ozon sikkert? En ozongenerator bør kun anvendes i lukkede rum hvor der ikke befinder sig mennesker eller dyr. Efter endt ozonbehandling bør rummet ikke betrædes i 2 timer. Derefter bør der luftes ud i mindst 30 min. Indånd aldrig ozon direkte fra apparatet og producer ikke mere ozon end der passer til rummets størrelse. Sørg for at der ikke befinder sig brændbare gasser eller eksplosive stoffer i nærheden af ozongeneratoren. Denne ozon-renser anvender derudover en UV-lampe. Mennesker, dyr og planter bør ikke udsættes direkte for UV-stråler som kan føre til forbrændinger på huden eller øjnene. Beskyt dig selv og dine omgivelser mod UV-stråling. Læs brugsanvisningen grundigt inden du går igang og følg alle sikkerhedsanvisningerne.

Download advarselsskiltet til døren "Ozonbehandling - rummet må ikke betrædes"

Prøv selv hvor effektivt ozon bekæmper bakterier og skimmelsvamp. Forskere fra den polske statslige sanitærinspektion (Sanepid) har testet ozongeneratorerne fra ulsonix og påvist at de er et fremragende supplement til almindelige desinficeringsmetoder, og kan fjerne biologiske urenheder på selv svært tilgængelige steder.

Download PDF

Model
AIRCLEAN 600P
Stand
ny
Materiale (kabinet)
Pulverlakeret stål
Spænding / frekvens
230 V / 50 Hz
Effekt
50 W
Ozonkraft
600 mg pr. time
Nedtællingsur
Ja
Ventilator
100 m3 pr. time (5 trin)
Rumstørrelse
325 m2
LCD-display
Ja
UV-Lampe
Ja
Fotokatalyse-filter
Ja
Negativ ion-filter
Ja
Aktivt kulfilter
Ja
HEPA-filter
Ja
Forfilter
Ja
Mål (LxBxH)
30,90 x 25,50 x 30,50 cm
Vægt
5,00 kg
Forsendelsesmål (LxBxH)
33,00 x 27,00 x 37,00 cm
Forsendelsesvægt
7,00 kg
Brugsanvisning
Leveringsoversigt
 • Ozongenerator AIRCLEAN 600P
 • Fjernbetjening
 • Brugsanvisning

Ozonleksikon

1. Hvad er ozon?

Ozon (også kaldet O3 eller trioxygen) er et molekyle bestående af tre oxygenatomer. I stratosfæren beskytter den alle jordens levende væsner mod skader fra ultraviolette stråler (UV). Ozon er en ekstremt reaktiv molekyle og reagerer derfor meget let med stoffer som ammoniak, hvilket kan forhindre ubehagelige lugte.

2. Hvordan fungerer en ozongenerator?

Ved de fleste ozongeneratorer bliver luften suget ind på generatorens bagside ved hjælp af en integreret ventilator. I generatorens indre renses luften for kim og bakterier med luftfiltret og en speciel UV-lampe. Derefter bliver luften ledt langs de indbyggede keramikplader, hvor oxygenen så bliver omdannet til ozon ved hjælp af en elektrisk udladning. Derfra bliver ozonen ledt tilbage til rummet gennem maskinens forside.

3. Hvad bruges ozongeneratoren til?

Ozongeneratorer anvendes til at forbedre og forny luften i lukkede rum. Ozonens reaktivitet neutraliserer ubehagelige lugte.

4. Sikkerhedsadvarsel

Ved højere koncentrationer er ozonen giftig og kan være sundhedsskadelig. Derfor skal der træffes nogle forholdsregler for at forhindre, at ozon bliver frigivet ukontrolleret. Ozongeneratoren bør kun benyttes af fagfolk. For den mest effektive brug anbefales der også at udskifte ozongeneratorens keramikplader hver sjette måned. Mærket Ulsonix tilbyder dig førsteklasses service og forsyning af reserve - og sliddele i hele Europa. Reservedelene, der passer til denne maskine, kan du finde i vores onlinebutik.

5. Angående reservedele:

Den til ozonbehandlingen nødvendige keramikplade er en sliddel og skal regelmæssigt udskiftes. For at ozongeneratoren kan fungere så effektivt som muligt anbefales at udskifte keramikpladen:

  • - hver 6. måned ved intensiv brug (over 8 timer pr. dag)
   - hver 12. måned ved normal brug (4 - 6 timer pr. dag)
   - hver 18. - 24. måned ved sjælden brug (mindre end 4 timer pr. dag).
 • Keramikpladen er ikke dækket af garantien men kan bestilles ekstra i vores onlinebutik.

  Er der testresultater der bekræfter, at ozonbehandlingen med apparaterne fra ulsonix virker?

  Ja, den polske statslige sanitærinspektion (Sanepid) testede ulsonix-apparaterne i august 2020. Testen bekræfter at ozonbehandlingen kan fjerne biologiske urenheder på selv svært tilgængelige og ikke synlige steder.

  Kan ozongeneratoren anvendes i kontorlokaler eller skader det teknikken?

  Ozongeneratoren kan trygt anvendes i kontorlokaler, der opstår ingen fare for teknikken. Dog bør mennesker ikke betræde rummet mens ozonbehandlingen står på.

  Hvor længe holder luftfilteret? Kan det vaskes med vand?

  Luftfilterets levetid afhænger af hvor ofte apparatet anvendes og under hvilke betingelser. Filteret kan vaskes med vand men skal tørre grundigt bagefter.

  Slukker ozongeneratoren automatisk ved brug af uret?

  Ja, ozongeneratoren slukker automatisk når tiden er udløbet.

  Hvordan indstiller jeg tiden på displayet? I brugsanvisningen kan jeg kun finde information om auto-modus. Hvor længe skal ozonbehandlingen vare for at være mest effektiv?

  I de modeller der har et display, kan du frit indstille tiden, pauserne og antallet af gentagelser. Den anbefalede varighed af en ozonbehandling afhænger af rummets størrelse samt ozonkraften. Den korrekte tid kan aflæses af tabellen i brugsanvisningen.

  Gælder rådet om at udskifte keramikpladen halvårligt for alle modellerne? Og hvor ofte skal lampen udskiftes?

  Ja, et halvt år er den anslåede levetid for keramikpladen men det afhænger af hvor ofte maskinen bruges. Lampen skal udskiftes når den ikke virker mere, efter ca. 7,000 timers drift.

  Bruger alle modellerne en keramikplade? Er der nogen modeller der kun har en UV-lampe?

  Ja, alle vores ozongeneratorer har en keramikplade, vi har ikke en model kun med UV-lampe. Når ozongeneratoren tændes, tændes lampen samtidig. Det er ikke muligt at tænde lampen separat.

  Hvad kendetegner ECO-serien?

  ECO-serien har i modsætning til de andre modeller ingen UV-lampe. Men ECO-serien har en keramikplade i lighed med alle vores ozongeneratorer.

  Hvor svært er det at udskifte sliddele?

  Luftfilteret er legende let at udskifte. Keramikpladen er straks sværere og kræver øvelse.

  Hvad er den mest effektive ozonkraft til lokaler af forskellig størrelse? Hvor stort et areal er 5 g, 7 g, 10 g, 15 g og 20 g beregnet til?

  Der er en tabel i brugsanvisningen. En ozongenerator med højere ozonkraft arbejder mere effektivt i større lokaler, og skal være tændt i kortere tid.

  Er det rigtigt at en ozongenerator skal stilles så højt som muligt for at fungere bedst?

  Ja, da ozon er tungere end luft, anbefales at stille apparatet på et højt sted, helst så højt som muligt og ikke på gulvet. Under alle omstændigheder højere end højden på et skrivebord.

  Vær den første til at skrive en produktanmeldelse  Giv en karakter (5 stjerner er det højeste, 1 det laveste)
  Klik på linket, som du har modtaget pr. e-mail og bekræft din bedømmelse! Efter en kontrol offentliggøres den.

  De med * markerede felter er obligatoriske.

  Expondo-ekspert

  Stadig ikke sikker?

  Vores eksperter står klar til at hjælpe!
  78723482
  man.-fre. 10:00-16:00
  Dette produkt
  • Ozonkraft: 600 mg pr. time
  • 50 W
  • UV-lampe
  • Femdobbelt filter
  • LCD-display

  på lager, levering ca. 2-5 hverdage

  Brugt Ozongenerator - 600 mg pr. time - 5 filtre - UV-lampe - 50 W

  Brugt Ozongenerator - 600 mg pr. time - 5 filtre - UV-lampe - 50 W

  Normalpris: 819,00 DKK 659,00 DKK

  på lager, levering ca. 2-5 hverdage

  • Ozonkraft: 600 mg pr. time
  • 50 W
  • UV-lampe
  • Femdobbelt filter
  • LCD-display
  • Stegeplade: 60 x 40
  • Effekt: 2 x 3.200 watt
  • Glat overflade
  • Afskærmning mod oliestænk
  • Fedtopsamlingsbakke

  på lager, levering ca. 2-5 hverdage

  Brugt Dobbelt stegeplade - 60 cm - glat - 2 x 3.200 W

  Brugt Dobbelt stegeplade - 60 cm - glat - 2 x 3.200 W

  Normalpris: 2.999,00 DKK 2.499,00 DKK

  på lager, levering ca. 2-5 hverdage

  • Stegeplade: 60 x 40
  • Effekt: 2 x 3.200 watt
  • Glat overflade
  • Afskærmning mod oliestænk
  • Fedtopsamlingsbakke
  • Ozonkraft: 20.000 mg pr. time
  • Effekt: 170 W
  • Indbygget UV-lys
  • Timer op til 24 timer
  • Inkl. fjernbetjening

  på lager, levering ca. 2-5 hverdage

  Ozongenerator - 20.000 mg pr. time - 170 watt - digital

  Ozongenerator - 20.000 mg pr. time - 170 watt - digital

  (1)
  Normalpris: 2.599,00 DKK 1.999,00 DKK