Brugt Ozongenerator - 7.000 mg pr. time - 80 W - nedtællingsur 180 min.
739,00 DKK inkl. moms 919,00 DKK

Brugt Ozongenerator - 7.000 mg pr. time - 80 W - nedtællingsur 180 min.

Leverandør: ulsonix | Varenummer: EX20050239 | Model: AIRCLEAN 7G-WM1

Brugt Ozongenerator - 7.000 mg pr. time - 80 W - nedtællingsur 180 min.
Brugt Ozongenerator - 7.000 mg pr. time - 80 W - nedtællingsur 180 min.
Brugt Ozongenerator - 7.000 mg pr. time - 80 W - nedtællingsur 180 min.
Brugt Ozongenerator - 7.000 mg pr. time - 80 W - nedtællingsur 180 min.
Brugt Ozongenerator - 7.000 mg pr. time - 80 W - nedtællingsur 180 min.
Brugt Ozongenerator - 7.000 mg pr. time - 80 W - nedtællingsur 180 min.
Brugt Ozongenerator - 7.000 mg pr. time - 80 W - nedtællingsur 180 min.
Klik for at se billederne
Normalpris: 919,00 DKK Du sparer: 180,00 DKK 739,00 DKK Normalpris: 919,00 DKK

inkl. moms

Secondhand

Når vi sælger varer som brugte, handler det for det meste om produkter kunderne har returneret eller udstillingseksemplarer. Der kan forekomme mindre brugsspor og ridser. Men alt bliver testet inden det bliver sat til salg igen. Retur- og reklamationsretten gælder som normalt.

 • Ozonkraft: 7,000 mg pr. time
 • 80 W
 • Nedtællingsur til 180 min.
 • Overfladebehandlet stål

 • Ozonkraft på 7,000 mg pr. time
 • Indstil nedtællingsuret op til 180 min.
 • Inkl. keramikplade AIRCLEAN PLATE 7G-WM1 og indbygget ventilator med en luftgennemstrømning på 93,6 m3/t
 • Kompakt, robust og nem at transportere med bærehåndtaget
 • Brugervenligt kontrolpanel

Kraftig ozonmaskine med et lavt strømforbrug

Ozongeneratoren AIRCLEAN 7G-WM1 fra Ulsonix hjælper dig med effektivt at neutralisere luft i rum, der er udsat for stærke lugte. Dårlig lugt forårsaget af oversvømmelser eller brand kan også fjernes med Ulsonix AIRCLEAN 7G-WM1. Ozonbehandling anvendes til rum- og bygningssanering samt til luftforbedring i autoværksteder, på hoteller og i affalds- og sanitærrum, men kan også bruges til at fjerne cigaret- eller dyrelugt i biler eller både.

Dårligt indeklima? – anvend denne effektive ozon-luftrenser fra Ulsonix

Ozongeneratoren har en ozonkraft på 7,000 mg pr. time og kan dermed effektivt neutralisere dårlige lugte. Den medfølgende keramikplade skal udskiftes efter ca. 6 måneder, svarende til 6,000 driftstimer. Udskiftningen af keramikplade foregår på denne model nemt og enkelt ved at indstikke keramikpladen fra ydersiden. Den tilhørende keramikplade AIRCLEAN PLATE 7G-WM1 kan bestilles i vores onlinebutik. Med nedtællingsuret kan maskinen indstilles til at køre i op til 180 min.

Luften indsuges med en gennemstrømning på 93,6 m

Den kompakte og letvægtige ozon-luftrenser er indbygget i et kabinet af overfladebehandlet stål. Ozongeneratoren er udstyret med et bærehåndtag så den er nem at transportere, og gummifødder for en stabil og sikker stand.

Prøv selv hvor effektivt ozon bekæmper bakterier og skimmelsvamp. Forskere fra den polske statslige sanitærinspektion (Sanepid) har testet ozongeneratorerne fra ulsonix og påvist at de er et fremragende supplement til almindelige desinficeringsmetoder, og kan fjerne biologiske urenheder på selv svært tilgængelige steder.

Hvordan anvender jeg ozon sikkert? En ozongenerator bør kun anvendes i lukkede rum hvor der ikke befinder sig mennesker eller dyr. Efter endt ozonbehandling bør rummet ikke betrædes i 2 timer. Derefter bør der luftes ud i mindst 30 min. Indånd aldrig ozon direkte fra apparatet og producer ikke mere ozon end der passer til rummets størrelse. Sørg for at der ikke befinder sig brændbare gasser eller eksplosive stoffer i nærheden af ozongeneratoren. Læs brugsanvisningen grundigt inden du går igang og følg alle sikkerhedsanvisningerne.

Angående reservedele: Den til ozonbehandlingen nødvendige keramikplade er en sliddel og skal regelmæssigt udskiftes. For at ozongeneratoren kan fungere så effektivt som muligt, anbefales at udskifte keramikpladen mindst hver 6. måned, svarende til 6,000 timers drift. Keramikpladen er ikke dækket af garantien men kan bestilles ekstra i vores onlinebutik.

Model
AIRCLEAN 7G-WM1
Stand
Ny
Materiale (kabinet)
Sortlakeret stål
Spænding / frekvens
230 V / 50 Hz
Effekt
80 W
Ozonkraft
7,000 mg/t
Nedtællingsur
Ja, op til 180 min.
Ventilator
93,6 m3/t
Sikring
1 A
Længde (strømkabel)
1,5 m
Mål (LxBxH)
22,00 x 17,00 x 16,00 cm
Vægt
2,70 kg
Forsendelsesmål (LxBxH)
29,00 x 26,00 x 24,00 cm
Forsendelsesvægt
3,20 kg
Brugsanvisning
Leveringsoversigt
 • Ozongenerator AIRCLEAN 7G-WM1
 • Brugsanvisning

Ozonleksikon

1. Hvad er ozon?

Ozon (også kaldet O3 eller trioxygen) er et molekyle bestående af tre oxygenatomer. I stratosfæren beskytter den alle jordens levende væsner mod skader fra ultraviolette stråler (UV). Ozon er en ekstremt reaktiv molekyle og reagerer derfor meget let med stoffer som ammoniak, hvilket kan forhindre ubehagelige lugte.

2. Hvordan fungerer en ozongenerator?

Ved de fleste ozongeneratorer bliver luften suget ind på generatorens bagside ved hjælp af en integreret ventilator. I generatorens indre renses luften for kim og bakterier med luftfiltret og en speciel UV-lampe. Derefter bliver luften ledt langs de indbyggede keramikplader, hvor oxygenen så bliver omdannet til ozon ved hjælp af en elektrisk udladning. Derfra bliver ozonen ledt tilbage til rummet gennem maskinens forside.

3. Hvad bruges ozongeneratoren til?

Ozongeneratorer anvendes til at forbedre og forny luften i lukkede rum. Ozonens reaktivitet neutraliserer ubehagelige lugte.

4. Sikkerhedsadvarsel

Ved højere koncentrationer er ozonen giftig og kan være sundhedsskadelig. Derfor skal der træffes nogle forholdsregler for at forhindre, at ozon bliver frigivet ukontrolleret. Ozongeneratoren bør kun benyttes af fagfolk. For den mest effektive brug anbefales der også at udskifte ozongeneratorens keramikplader hver sjette måned. Mærket Ulsonix tilbyder dig førsteklasses service og forsyning af reserve - og sliddele i hele Europa. Reservedelene, der passer til denne maskine, kan du finde i vores onlinebutik.

5. Angående reservedele:

Den til ozonbehandlingen nødvendige keramikplade er en sliddel og skal regelmæssigt udskiftes. For at ozongeneratoren kan fungere så effektivt som muligt anbefales at udskifte keramikpladen:

  • - hver 6. måned ved intensiv brug (over 8 timer pr. dag)
   - hver 12. måned ved normal brug (4 - 6 timer pr. dag)
   - hver 18. - 24. måned ved sjælden brug (mindre end 4 timer pr. dag).
 • Keramikpladen er ikke dækket af garantien men kan bestilles ekstra i vores onlinebutik.

  Er der testresultater der bekræfter, at ozonbehandlingen med apparaterne fra ulsonix virker?

  Ja, den polske statslige sanitærinspektion (Sanepid) testede ulsonix-apparaterne i august 2020. Testen bekræfter at ozonbehandlingen kan fjerne biologiske urenheder på selv svært tilgængelige og ikke synlige steder.

  Kan ozongeneratoren anvendes i kontorlokaler eller skader det teknikken?

  Ozongeneratoren kan trygt anvendes i kontorlokaler, der opstår ingen fare for teknikken. Dog bør mennesker ikke betræde rummet mens ozonbehandlingen står på.

  Hvor længe holder luftfilteret? Kan det vaskes med vand?

  Luftfilterets levetid afhænger af hvor ofte apparatet anvendes og under hvilke betingelser. Filteret kan vaskes med vand men skal tørre grundigt bagefter.

  Slukker ozongeneratoren automatisk ved brug af uret?

  Ja, ozongeneratoren slukker automatisk når tiden er udløbet.

  Hvordan indstiller jeg tiden på displayet? I brugsanvisningen kan jeg kun finde information om auto-modus. Hvor længe skal ozonbehandlingen vare for at være mest effektiv?

  I de modeller der har et display, kan du frit indstille tiden, pauserne og antallet af gentagelser. Den anbefalede varighed af en ozonbehandling afhænger af rummets størrelse samt ozonkraften. Den korrekte tid kan aflæses af tabellen i brugsanvisningen.

  Gælder rådet om at udskifte keramikpladen halvårligt for alle modellerne? Og hvor ofte skal lampen udskiftes?

  Ja, et halvt år er den anslåede levetid for keramikpladen men det afhænger af hvor ofte maskinen bruges. Lampen skal udskiftes når den ikke virker mere, efter ca. 7,000 timers drift.

  Bruger alle modellerne en keramikplade? Er der nogen modeller der kun har en UV-lampe?

  Ja, alle vores ozongeneratorer har en keramikplade, vi har ikke en model kun med UV-lampe. Når ozongeneratoren tændes, tændes lampen samtidig. Det er ikke muligt at tænde lampen separat.

  Hvad kendetegner ECO-serien?

  ECO-serien har i modsætning til de andre modeller ingen UV-lampe. Men ECO-serien har en keramikplade i lighed med alle vores ozongeneratorer.

  Hvor svært er det at udskifte sliddele?

  Luftfilteret er legende let at udskifte. Keramikpladen er straks sværere og kræver øvelse.

  Hvad er den mest effektive ozonkraft til lokaler af forskellig størrelse? Hvor stort et areal er 5 g, 7 g, 10 g, 15 g og 20 g beregnet til?

  Der er en tabel i brugsanvisningen. En ozongenerator med højere ozonkraft arbejder mere effektivt i større lokaler, og skal være tændt i kortere tid.

  Er det rigtigt at en ozongenerator skal stilles så højt som muligt for at fungere bedst?

  Ja, da ozon er tungere end luft, anbefales at stille apparatet på et højt sted, helst så højt som muligt og ikke på gulvet. Under alle omstændigheder højere end højden på et skrivebord.

  Vær den første til at skrive en produktanmeldelse  Giv en karakter (5 stjerner er det højeste, 1 det laveste)
  Klik på linket, som du har modtaget pr. e-mail og bekræft din bedømmelse! Efter en kontrol offentliggøres den.

  De med * markerede felter er obligatoriske.

  Expondo-ekspert

  Stadig ikke sikker?

  Vores eksperter står klar til at hjælpe!
  78723482
  man.-fre. 10:00-16:00
  Dette produkt
  • Ozonkraft: 7,000 mg pr. time
  • 80 W
  • Nedtællingsur til 180 min.
  • Overfladebehandlet stål

  på lager, levering ca. 2-5 hverdage

  Brugt Ozongenerator - 7.000 mg pr. time - 80 W - nedtællingsur 180 min.

  Brugt Ozongenerator - 7.000 mg pr. time - 80 W - nedtællingsur 180 min.

  Normalpris: 919,00 DKK 739,00 DKK

  på lager, levering ca. 2-5 hverdage

  • Ozonkraft: 7,000 mg pr. time
  • 80 W
  • Nedtællingsur til 180 min.
  • Overfladebehandlet stål
  • Stegeplade: 60 x 40
  • Effekt: 2 x 3.200 watt
  • Glat overflade
  • Afskærmning mod oliestænk
  • Fedtopsamlingsbakke

  på lager, levering ca. 2-5 hverdage

  Brugt Dobbelt stegeplade - 60 cm - glat - 2 x 3.200 W

  Brugt Dobbelt stegeplade - 60 cm - glat - 2 x 3.200 W

  Normalpris: 3.499,00 DKK 2.799,00 DKK

  på lager, levering ca. 2-5 hverdage

  • Stegeplade: 60 x 40
  • Effekt: 2 x 3.200 watt
  • Glat overflade
  • Afskærmning mod oliestænk
  • Fedtopsamlingsbakke