(1) Bedømmelse

Vare: EX10050053

|

Model: AIRCLEAN 20G

Ozongenerator - 20.000 mg pr. time - 170 watt - digital

kr 2,099.00
Prisen er inkl. moms

På lager!

Leveringstid ca. 1-3 dage

For store leveringer med fragtfirma udgør portoen 149 DKK, for små bestillinger under 372 DKK udgør portoen 29 DKK.

100% sikker betaling

  • Højeffektiv ozonproduktion på op til 20.000 mg pr. time
  • Effektiv eliminering af ubehagelige lugte
  • Egnet til rum – og byggesanering, luftsanering, i affalds- og sanitærrum, til fjernelse af cigaret-, skimmel- og dyrelugte etc.
  • Enkel betjening via display eller fjernbetjening
  • Robust, pulverlakeret kabinet med bærehåndtag

PRODUKTBESKRIVELSE

Ozongenerator - 20.000 mg pr. time - 170 watt - digital

Ozongeneratoren AirClean 20G fra Ulsonix hjælper dig med effektivt at neutralisere luft i rum, der er udsat for stærke lugte. Ozonen kan også fjerne sundhedsskadelige skimmelsporer fra luften, fremme sundheden og lindre allergi. Dårlig lugt forårsaget af oversvømmelser eller brande kan også fjernes med Ulsonix AirClean 20G. Ozongeneratoren anvendes til rum- og bygningssanering samt til luftforbedring i især bilværksteder, på hoteller og i affalds- og sanitærrum, men kan også bruges til at fjerne cigaret- eller dyrelugt i biler eller både. Da ozongeneratoren ikke vejer meget og har et praktisk bærehåndtag på toppen, er den nem at transportere.

Ozongeneratoren har en kraft på 20,000 mg ozon pr. time og er derfor i stand til at fjerne dårlig lugt hurtigt og effektivt. Maskinens indbyggede UV-lampe sørger for, at der altid arbejdes jævnt og produceres den samme mængde ozon. Ventilatoren fordeler ozonen hurtigt og jævnt i rummet. AirClean 20G er fabrikeret i pulverlakeret stål og forsynet med fire gummifødder, så maskinen står skridsikkert på alle overflader.

Luftfilteret på bagsiden sikrer, at den indsugede luft effektivt renses og forhindrer snavs i at trænge ind i kabinettets indre. Luftfilteret kan efter behov udskiftes uden brug af værktøj. Kabelholderne på bagsiden giver praktisk og sikker opbevaringsmulighed af det 2,3 m lange kabel. Ozongeneratoren er også udstyret med en elektronisk sikring, der beskytter enheden mod skader ved kortslutning eller overbelastning.

Ozongeneratoren fra Ulsonix har flere indstillinger og kan tilpasses efter behov. Når "On" lyser på displayet, betyder det at ventilatoren er klar til at blive taget i brug, og ved "On+Ozone" arbejder ozonpladen som frigiver ozon, udover displayet og ventilatoren. Tre forskellige programmer er forindstillede, og hvert program har forskellige drifts- og pauselængder. Disse programmer kan let tilpasses dine behov. Ozongeneratoren kan indstilles til at køre vedvarende, dog bør en maks. driftstid på 12 timer ikke overskrides.

AirClean 20G er enkel at betjene og indstille på det digitale display men kan også styres med den medfølgende fjernbetjening.

Hvordan anvender jeg ozon sikkert? En ozongenerator bør kun anvendes i lukkede rum hvor der ikke befinder sig mennesker eller dyr. Efter endt ozonbehandling bør rummet ikke betrædes i 2 timer. Derefter bør der luftes ud i mindst 30 min. Indånd aldrig ozon direkte fra apparatet og producer ikke mere ozon end der passer til rummets størrelse. Sørg for at der ikke befinder sig brændbare gasser eller eksplosive stoffer i nærheden af ozongeneratoren. Denne model anvender en UV-lampe og har derfor yderligere sikkerhedsforanstaltninger: Mennesker, dyr og planter bør ikke udsættes direkte for UV-stråler som kan føre til forbrændinger på huden eller øjnene. Beskyt dig selv og dine omgivelser mod UV-stråling. Kig aldrig direkte ind i UV-lampen, uanset afstanden. Læs brugsanvisningen grundigt inden du går igang og følg alle sikkerhedsanvisningerne.

Download advarselsskiltet til døren "Ozonbehandling - rummet må ikke betrædes"

Prøv selv hvor effektivt ozon bekæmper bakterier og skimmelsvamp. Forskere fra den polske statslige sanitærinspektion (Sanepid) har testet ozongeneratorerne fra ulsonix og påvist at de er et fremragende supplement til almindelige desinficeringsmetoder, og kan fjerne biologiske urenheder på selv svært tilgængelige steder.

Download PDF

TEKNISKE DETALJER

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Karaktergivninger og anmeldelser


5.0

Baseret på 1 bedømmelse

01.06.2023

O3 Generator macht einen guten Eindruck. Schnelle problemlose Lieferung. Bestellungen bei Expondo können sorglos getätigt werden. Vielen Dank.