Ozongenerator - 7000 mg pr. time - 98 watt
889,00 DKK inkl. moms 1.399,00 DKK

Ozongenerator - 7000 mg pr. time - 98 watt

Leverandør: ulsonix | Varenummer: EX10050051 | Model: AIRCLEAN 7G

Ozongenerator - 7000 mg pr. time - 98 watt
Ozongenerator - 7000 mg pr. time - 98 watt
Ozongenerator - 7000 mg pr. time - 98 watt
Ozongenerator - 7000 mg pr. time - 98 watt
Ozongenerator - 7000 mg pr. time - 98 watt
Ozongenerator - 7000 mg pr. time - 98 watt
Ozongenerator - 7000 mg pr. time - 98 watt
Afspil video
360° foto
Klik for at se billederne
Normalpris: 1.399,00 DKK Du sparer: 510,00 DKK 889,00 DKK Normalpris: 1.399,00 DKK

inkl. moms

 • Gratis forsendelse i Danmark

  ?

  på lager, levering ca. 2-5 hverdage

 • 30 dages returret

  ?
 • 3 års garanti

Produktegenskaber

 • Ozonkraft: 7,000 mg pr. time
 • Effekt: 98 W
 • Integreret UV-lys
 • Nedtællingsur op til 24 timer
 • Inkl. fjernbetjening

 • Effektiv fjernelse af ubehagelig lugt
 • Til rum- og bygningsrenovering, indendørs luftrensning, i affalds- og sanitære faciliteter, mod cigaret-, skimmel- eller dyrelugt osv.
 • Robust, pulverlakeret overflade og bærehåndtag / Enkel betjening via display eller fjernbetjening
 • Højeffektiv ozonproduktion på op til 7,000 mg pr. time / Timerfunktion op til 24 timer
 • Velegnet til kontinuerlig drift (dog maks. 12 timer) / Effekt: 98 W, spænding: 230 V / 50 Hz
 • Integreret UV-lys / 4 gummifødder for stabilitet

Ozongenerator - 7000 mg pr. time - 98 watt

Ozongenerator AIRCLEAN 7G fra Ulsonix hjælper dig med effektivt at neutralisere luften i rum, som udsættes for kraftig lugtbelastning. Ved hjælp af ozonen kan også skadelige skimmelsporer fjernes fra luften og dermed være til fremme af sundhed og lindring for allergikere. Ozongeneratoren er også i stand til at bekæmpe muggen lugt, der er opstået efter oversvømmelse eller brand. Den anvendes særligt til rum- og bygningsrenovering samt til indendørs luftrensning, især i bilværksteder, på hoteller, i affalds- og sanitære faciliteter men også mod cigaret- eller dyrelugt i biler eller både. Ozongeneratoren er nem at tage med og kan bruges overalt takket være dens lave vægt og dens praktiske bærehåndtag på toppen.

Ozongeneratoren kan producere 7,000 mg pr. time og er derfor i stand til hurtigt og effektivt at fjerne dårlig lugt. Ved hjælp af dens integrerede UV-lampe virker AIRCLEAN 7G jævnt og producerer altid den samme mængde ozon, mens dens ventilator sørger for, at ozonen fordeles hurtigt og jævnt i rummet. AIRCLEAN 7G er lavet i pulverlakeret stål, indeholder en UV-lampe og er udstyret med fire skridsikre gummifødder for ekstra stabilitet.

Luftfilteret, der er monteret på bagsiden af kabinettet, sikrer, at den opsugede luft renses effektivt og forhindrer snavs i at trænge ind i apparatets indre. Luftfilteret kan udskiftes efter behov uden brug af værktøj. Kabelholderen på bagsiden af apparatet tilbyder en praktisk og sikker opbevaringsmulighed af det 2,3 m lange kabel. Ozongeneratoren er også udstyret med en elektronisk sikring, der beskytter enheden mod skader ved kortslutning eller overbelastning.

Ozongeneratoren fra Ulsonix har forskellige indstillingsmuligheder til individuelt brug. I "On"-tilstand vil displayet lyse og ventilatoren være klar til brug, mens tilstanden "On+Ozone" betyder, at ozonpladerne i keramik, der frigiver ozon, arbejder samtidig med displayet og ventilatoren. Der er forprogrammeret tre forskellige programmer. Hvert af programmerne har forskellige drifts- og pausetider, og du kan nemt tilpasse disse programmer til dine behov.

AIRCLEAN 7G kan betjenes intuitivt via det digitale display med kontrolknapperne eller kan styres via den medfølgende fjernbetjening. Den er også udstyret med en praktisk timerfunktion, der muliggør at styre ozongeneratorens drift i op til 24 timer. Denne model er altså velegnet til kontinuerlig drift, dog bør en maks. driftstid på 12 timer ikke overskrides.

Hvordan anvender jeg ozon sikkert? En ozongenerator bør kun anvendes i lukkede rum hvor der ikke befinder sig mennesker eller dyr. Efter endt ozonbehandling bør rummet ikke betrædes i 2 timer. Derefter bør der luftes ud i mindst 30 min. Indånd aldrig ozon direkte fra apparatet og producer ikke mere ozon end der passer til rummets størrelse. Sørg for at der ikke befinder sig brændbare gasser eller eksplosive stoffer i nærheden af ozongeneratoren. Denne model anvender en UV-lampe og har derfor yderligere sikkerhedsforanstaltninger: Mennesker, dyr og planter bør ikke udsættes direkte for UV-stråler som kan føre til forbrændinger på huden eller øjnene. Beskyt dig selv og dine omgivelser mod UV-stråling. Kig aldrig direkte ind i UV-lampen, uanset afstanden. Læs brugsanvisningen grundigt inden du går igang og følg alle sikkerhedsanvisningerne.

Download advarselsskiltet til døren "Ozonbehandling - rummet må ikke betrædes"

Prøv selv hvor effektivt ozon bekæmper bakterier og skimmelsvamp. Forskere fra den polske statslige sanitærinspektion (Sanepid) har testet ozongeneratorerne fra ulsonix og påvist at de er et fremragende supplement til almindelige desinficeringsmetoder, og kan fjerne biologiske urenheder på selv svært tilgængelige steder.

Download PDF

Model
AIRCLEAN 7 G
Stand
Ny
Materiale
Pulverlakeret stål
Effekt
98 W
Spænding
230 V / 50 Hz
Ozonkraft
7000 mg/t
UV-lampe
118 mm, 4 W, 254 nm
Ventilator
170 m³/t
Vedvarende drift
Ja, dog ikke længere end 12 timer
Længde (strømkabel)
2,3 m
Mål (LxBxH)
32,00 x 18,00 x 29,50 cm
Vægt
4,10 kg
Fragtstørrelse (LxBxH)
38,00 x 24,00 x 34,00 cm
Fragtvægt
4,90 kg
Teknisk tegning
Brugsanvisning
Leveringsoversigt
 • Ozongenerator AIRCLEAN 7G
 • Luftfilter
 • Fjernbetjening
 • Brugsanvisning

Ozonleksikon

1. Hvad er ozon?

Ozon (også kaldet O3 eller trioxygen) er et molekyle bestående af tre oxygenatomer. I stratosfæren beskytter den alle jordens levende væsner mod skader fra ultraviolette stråler (UV). Ozon er en ekstremt reaktiv molekyle og reagerer derfor meget let med stoffer som ammoniak, hvilket kan forhindre ubehagelige lugte.

2. Hvordan fungerer en ozongenerator?

Ved de fleste ozongeneratorer bliver luften suget ind på generatorens bagside ved hjælp af en integreret ventilator. I generatorens indre renses luften for kim og bakterier med luftfiltret og en speciel UV-lampe. Derefter bliver luften ledt langs de indbyggede keramikplader, hvor oxygenen så bliver omdannet til ozon ved hjælp af en elektrisk udladning. Derfra bliver ozonen ledt tilbage til rummet gennem maskinens forside.

3. Hvad bruges ozongeneratoren til?

Ozongeneratorer anvendes til at forbedre og forny luften i lukkede rum. Ozonens reaktivitet neutraliserer ubehagelige lugte.

4. Sikkerhedsadvarsel

Ved højere koncentrationer er ozonen giftig og kan være sundhedsskadelig. Derfor skal der træffes nogle forholdsregler for at forhindre, at ozon bliver frigivet ukontrolleret. Ozongeneratoren bør kun benyttes af fagfolk. For den mest effektive brug anbefales der også at udskifte ozongeneratorens keramikplader hver sjette måned. Mærket Ulsonix tilbyder dig førsteklasses service og forsyning af reserve - og sliddele i hele Europa. Reservedelene, der passer til denne maskine, kan du finde i vores onlinebutik.

5. Angående reservedele:

Den til ozonbehandlingen nødvendige keramikplade er en sliddel og skal regelmæssigt udskiftes. For at ozongeneratoren kan fungere så effektivt som muligt anbefales at udskifte keramikpladen:

  • - hver 6. måned ved intensiv brug (over 8 timer pr. dag)
   - hver 12. måned ved normal brug (4 - 6 timer pr. dag)
   - hver 18. - 24. måned ved sjælden brug (mindre end 4 timer pr. dag).
 • Keramikpladen er ikke dækket af garantien men kan bestilles ekstra i vores onlinebutik.

  Er der testresultater der bekræfter, at ozonbehandlingen med apparaterne fra ulsonix virker?

  Ja, den polske statslige sanitærinspektion (Sanepid) testede ulsonix-apparaterne i august 2020. Testen bekræfter at ozonbehandlingen kan fjerne biologiske urenheder på selv svært tilgængelige og ikke synlige steder.

  Kan ozongeneratoren anvendes i kontorlokaler eller skader det teknikken?

  Ozongeneratoren kan trygt anvendes i kontorlokaler, der opstår ingen fare for teknikken. Dog bør mennesker ikke betræde rummet mens ozonbehandlingen står på.

  Hvor længe holder luftfilteret? Kan det vaskes med vand?

  Luftfilterets levetid afhænger af hvor ofte apparatet anvendes og under hvilke betingelser. Filteret kan vaskes med vand men skal tørre grundigt bagefter.

  Slukker ozongeneratoren automatisk ved brug af uret?

  Ja, ozongeneratoren slukker automatisk når tiden er udløbet.

  Hvordan indstiller jeg tiden på displayet? I brugsanvisningen kan jeg kun finde information om auto-modus. Hvor længe skal ozonbehandlingen vare for at være mest effektiv?

  I de modeller der har et display, kan du frit indstille tiden, pauserne og antallet af gentagelser. Den anbefalede varighed af en ozonbehandling afhænger af rummets størrelse samt ozonkraften. Den korrekte tid kan aflæses af tabellen i brugsanvisningen.

  Gælder rådet om at udskifte keramikpladen halvårligt for alle modellerne? Og hvor ofte skal lampen udskiftes?

  Ja, et halvt år er den anslåede levetid for keramikpladen men det afhænger af hvor ofte maskinen bruges. Lampen skal udskiftes når den ikke virker mere, efter ca. 7,000 timers drift.

  Bruger alle modellerne en keramikplade? Er der nogen modeller der kun har en UV-lampe?

  Ja, alle vores ozongeneratorer har en keramikplade, vi har ikke en model kun med UV-lampe. Når ozongeneratoren tændes, tændes lampen samtidig. Det er ikke muligt at tænde lampen separat.

  Hvad kendetegner ECO-serien?

  ECO-serien har i modsætning til de andre modeller ingen UV-lampe. Men ECO-serien har en keramikplade i lighed med alle vores ozongeneratorer.

  Hvor svært er det at udskifte sliddele?

  Luftfilteret er legende let at udskifte. Keramikpladen er straks sværere og kræver øvelse.

  Hvad er den mest effektive ozonkraft til lokaler af forskellig størrelse? Hvor stort et areal er 5 g, 7 g, 10 g, 15 g og 20 g beregnet til?

  Der er en tabel i brugsanvisningen. En ozongenerator med højere ozonkraft arbejder mere effektivt i større lokaler, og skal være tændt i kortere tid.

  Er det rigtigt at en ozongenerator skal stilles så højt som muligt for at fungere bedst?

  Ja, da ozon er tungere end luft, anbefales at stille apparatet på et højt sted, helst så højt som muligt og ikke på gulvet. Under alle omstændigheder højere end højden på et skrivebord.

  3.5 Baseret på 2 bedømmelse(r)

  Sorter efter...

  Giv en karakter (5 stjerner er det højeste, 1 det laveste)
  Klik på linket, som du har modtaget pr. e-mail og bekræft din bedømmelse! Efter en kontrol offentliggøres den.

  De med * markerede felter er obligatoriske.

  Anmeldelse fra Anonym (03/11/2021)
  Anmeldelse fra Anonym (03/11/2021) Airclean 7G

  Jederzeit wieder. Alles top. Preis, Abwiklung, Versand.
  1 Stern Abzug wegen fehlender Gebrauchsanleitung. konnte ich allerdings nach einigen suchen auf der Webseite finden. Ddas original beigelegte "Handbuch - Netriebsanleitung" beinhaltet ausschliesslich Sicherheitshinweise jedoch KEINE Information der Programierung und Funktionen.

  Anmeldelse fra Anonym (22/10/2021)
  Anmeldelse fra Anonym (22/10/2021) használati útmutató

  Nincs magyar nyelvű használati útmutató

  Expondo-ekspert

  Stadig ikke sikker?

  Vores eksperter står klar til at hjælpe!
  78723482
  man.-fre. 10:00-16:00
  Ulsonix UV-lampe AIRCLEAN UV 12V
  I stedet for: 219,00 DKK
  139,00 DKK
  inkl. moms og forsendelse
  Ulsonix luftfilter AIRCLEAN Filter
  139,00 DKK
  inkl. moms og forsendelse
  Dette produkt
  • Ozonkraft: 7,000 mg pr. time
  • Effekt: 98 W
  • Integreret UV-lys
  • Nedtællingsur op til 24 timer
  • Inkl. fjernbetjening

  på lager, levering ca. 2-5 hverdage

  Ozongenerator - 7000 mg pr. time - 98 watt

  Ozongenerator - 7000 mg pr. time - 98 watt

  (2)
  Normalpris: 1.399,00 DKK 889,00 DKK

  på lager, levering ca. 2-5 hverdage

  • Ozonkraft: 7,000 mg pr. time
  • Effekt: 98 W
  • Integreret UV-lys
  • Nedtællingsur op til 24 timer
  • Inkl. fjernbetjening
  • Ozonkraft: 20.000 mg pr. time
  • Effekt: 160 W
  • Indbygget UV-lys
  • Timer op til 60 min.

  på lager, levering ca. 2-5 hverdage

  Ozongenerator - 20.000 mg pr. time - 160 W

  Ozongenerator - 20.000 mg pr. time - 160 W

  (5)
  1.899,00 DKK

  på lager, levering ca. 2-5 hverdage

  • Ozonkraft: 20.000 mg pr. time
  • Effekt: 160 W
  • Indbygget UV-lys
  • Timer op til 60 min.
  • Ozonkraft: 20.000 mg pr. time
  • Effekt: 170 W
  • Indbygget UV-lys
  • Timer op til 24 timer
  • Inkl. fjernbetjening

  på lager, levering ca. 2-5 hverdage

  Ozongenerator - 20.000 mg pr. time - 170 watt - digital

  Ozongenerator - 20.000 mg pr. time - 170 watt - digital

  (1)
  2.199,00 DKK

  på lager, levering ca. 2-5 hverdage

  • Ozonkraft: 20.000 mg pr. time
  • Effekt: 170 W
  • Indbygget UV-lys
  • Timer op til 24 timer
  • Inkl. fjernbetjening
  • Ozonkraft: 15.000 mg pr. time
  • Effekt: 160 W
  • Indbygget UV-lys
  • Nedtællingsur op til 24 timer
  • Inkl. fjernbetjening

  på lager, levering ca. 2-5 hverdage

  Ozongenerator - 15.000 mg pr. time - 160 watt

  Ozongenerator - 15.000 mg pr. time - 160 watt

  (2)
  1.899,00 DKK

  på lager, levering ca. 2-5 hverdage

  • Ozonkraft: 15.000 mg pr. time
  • Effekt: 160 W
  • Indbygget UV-lys
  • Nedtællingsur op til 24 timer
  • Inkl. fjernbetjening
  • Ozonkraft: 7.000 mg pr. time
  • Effekt: 98 W
  • Indbygget UV-lys
  • Timerfunktion op til 60 min.

  på lager, levering ca. 2-5 hverdage

  Ozongenerator - 7.000 mg pr. time - 98 watt

  Ozongenerator - 7.000 mg pr. time - 98 watt

  (3)
  Normalpris: 1.299,00 DKK 559,00 DKK

  på lager, levering ca. 2-5 hverdage

  • Ozonkraft: 7.000 mg pr. time
  • Effekt: 98 W
  • Indbygget UV-lys
  • Timerfunktion op til 60 min.