Ultralydsrenser - 10 liter - 180 W - Memory Quick Eco

Varenummer: EX10050023 / Model: PROCLEAN 10.0ECO

Ultralydsrenser - 10 liter - 180 W - Memory Quick Eco

 • Varenummer: EX10050023
 • Model: PROCLEAN 10.0ECO
 • En del af vareudbuddet siden: 2017
 
 
 
2.985,00 DKK

inkl. moms og forsendelse*

Betal i op til 24 rater af 136,69 DKK med Klarna

Læs mere

på lager, levering ca. 2-4 hverdage

Ultralydsrenser - 10 liter - 180 W - Memory Quick Eco

 

Ultralydsrenser PROCLEAN 10.0 Eco er udstyret med tre ultralydssendere og arbejder med en ultralydseffekt på 180 watt. Ultralydene fordeles jævnt og kraftfuldt hvilket sikrer et førsteklasses rengøringsresultat. Varmeeffekten er på 310 watt. I den store ultralyds-rensebeholder med plads til 10 liter kan du fylde vand eller rensevædske efter eget valg.

Ultralydsrenser med Memory Quick-funktion til skånsom og energibesparende rensning i 10 liters-beholder

 

ECO-serien er miljørigtig designet og konstrueret. Trods den høje effekt er ultralydsrenseren energibesparende. Den har en lang levetid og er modstandsdygtig overfor slid. Særligt for professionelle der anvender ultralydsrensning hver dag, kan dette på længere sigt være med til at spare omkostninger.

 

Memory Quick-funktionen gør ultralydsrensning nemmere da du til envhver tid kan afbryde renseprocessen. En afbrydelse kan være praktisk hvis du vil kontrollere de genstande, der ligger til rensning, eller måske skifte dem ud. Derefter kan du genoptage renseprocessen. Når renseprocessen er færdig, kan du med Memory Quick-knappen gentage det program, der lige har været kørt, uden at skulle indstille det hele påny.

 

Ultralydsrenseren har et overskueligt digitalt display hvorpå rensetiden kan indstilles trinløst fra 0-60 minutter. Temperaturen kan indstilles fra 0-80°C for at tilpasse varmen til de genstande, der skal renses.

 

Ultralydsrensere kan med fordel anvendes i lægepraksis, klinik, laboratorie, men også tatovørstudie, juveler, urmager og optiker. Overalt hvor fine instrumenter, redskaber, mekaniske og elektroniske dele skal gøres rene. Men også privat i hjemmet kan ultralydsrensning bruges til bl.a. smykker, ædelstene, mønter, bestik, solbriller og briller.

 

Ultralydsrensningen er så skånsom at selv værdifulde genstande kan tåle at blive renset uden at blive beskadiget. Urenhederne fjernes at ultralyden i kombination med vand, sulfo eller rensemiddel efter eget valg. Ved denne metode er det udelukket, at allerede fjernet skidt sætter sig fast igen.

 

Alle de genstande der er lagt til rensning, bliver renset for selv de mindste urenheder. Ultralydseffekten på 180 watt og frekvensen på 40 kilohertz sørger får at rense omhyggeligt, også på svært tilgængelige steder. Selv urenheder der ikke er synlige for det menneskelige øje, vil blive fjernet.

 

Ultralydsrenser PROCLEAN 10.0 ECO består af en 10-liters beholder, en kurv og et låg, alt sammen af rustfrit stål. Apparatet er fremstillet i førsteklasses materialer som er solide og selv nemme at gøre rent. Ved hjælp af afløbshanen er det hurtigt og nemt at tømme beholderen for vædske. Ultralydsapparatet kan holde i lang tid, det er hygiejnisk og sundhedsmæssigt uskadeligt for brugeren.

 

Ultralydsrenseren er kompakt og ergonomisk korrekt designet hvilket er en stor fordel i det daglige arbejde. Låget forhindrer at rensevædsken fordamper. Gummifødderne reducerer vibrationer og gør at apparatet står stabilt på alle slags underlag.

Produktegenskaber

 • praktisk Memory Quick-funktion
 • grundig rensning fra ultralydssendere med 180 W og 40 kHz
 • Energibesparende og langtidsholdbar konstruktion
 • Digitalt display viser tid og temperatur
 • Hygiejnisk og rengøringsvenligt rustfrit stål

Fakta

Model
PROCLEAN 10.0ECO
Stand
Ny
Materiale
Rustfrit stål
Spænding
230 V
Kapacitet
10 Liter
Beholderens indre mål
30,2 x 23,9 x 15 cm
min. mængde rensevædske
2/3 fuld
Ultralydseffekt
180 W
Ultralydsfrekvens
40 kHz
Antal ultralydssendere
3
Varmeeffekt
310 W
Temperatur
0 - 80 °C
Timer
0 - 60 min.
Låg
Ja
Håndtag
Ja
Længde (strømkabel)
1,8 m
Mål (længde x bredde x højde)
26,5 x 36 x 32,5 cm
Vægt
6,9 kg
Forsendelsesmål (længde x bredde x højde)
44 x 35 x 43 cm
Forsendelsesvægt
8,4 kg
 • Ultralydsrenser PROCLEAN 10.0ECO
 • Kurv
 • Låg
 • Strømkabel (1,8 m)
 • Brugsanvisning

Vær den første til at skrive en produktanmeldelseGiv bedømmelse
Bedømmelser kommer efter en godkendelsesprocedure på hjemmesiden

De med * markerede felter er obligatoriske.