Trustpilot

Vandkogere

Tilbud
Termopot - 5 liter
bredeco
(45)

Termopot - 5 liter

Mål (LxBxH)
30 x 23.5 x 51.5 cm
639,00 kr. 689,00 kr.
Tidsbegrænset tilbud
Laveste pris garanteret
På lager
GRATIS LEVERING ca. 26.4

Køb vandkoger til restaurationsbranchen

Sidder du gerne i sofaen og drikker varm te? Eller laver du pulversuppe eller nudler? Så har du brug for en vandkoger fra expondo.

Hvis du vil varme suppe direkte nede i beholderen, er det bedre med en elgryde. Se også vores pastakogere. Vandkogerne fra Royal Catering er kendetegnet ved deres driftssikkerhed og solide konstruktion. De er perfekte som restaurant- hotel- og kantineudstyr.

Varmtvandsdispenser til selvbetjening

Med en varmtvandsdispenser er der ingen ventetid. Man kan med det samme få sit tevand. De professionelle varmtvandsdispensere er udstyret med et kraftigt varmeelement der hurtigt opvarmer vandet. Så skal du bare have din bedste te klar. Drikker du Earl Grey med mælk om morgenen, pebermyntete om eftermiddagen eller frugtte om aftenen? Varmt vand er nødvendigt på alle tidspunkter af døgnet.

Den høje kvalitet og den ekstra store fyldmængde gør vores vandkogere ideelle til travle køkkener indenfor hotel- og restaurationsbranchen. De er alle af rustfrit stål af høj kvalitet som er let at rengøre efter brug. Produkterne kan bruges hver eneste dag, år efter år, uden at vise ydre brugsspor. Dette skyldes materialet af rustfrit stål som også er anvendt til vores kødhakkere og grøntsagssnittere, der gør det daglige køkkenarbejde nemmere.

Vores vandkogere overbeviser ikke blot med deres klassiske design men også deres funktionalitet. De arbejder med et lavt strømforbrug og varmer hurtigt vandet op til kogepunktet. Dette er muligt med de kraftige varmeelementer der går op til 3.000 W. Derudover har alle vandkogerne en praktisk måler for vandstanden så man kan se, hvor meget der er tilbage i kanden. Vandkogerne har samtidig en indikatorlampe for drift i lighed med vores pølsevarmere.

Stor vandkoger - tilbud fra expondo

Expondo tilbyder et stort udvalg af forskellige modeller. Vi har forskellige varemærker som Royal Catering og bredeco. I sortimentet har vi vandkogere med en volumen fra 6,1 l op til 40 l. Vandkogeren med 30 l volumen har et kraftigt varmeelement på 3.000 W.

Ved alle vandkogerne er egenvægten reduceret til et minimum. Selv en stor model fra Royal Catering vejer kun 4,7 kg. Den lave egenvægt og bærehåndtagene gør vandkogeren problemløs at transportere rundt i køkkenet, eller som cateringudstyr. Andre anvendelsesmuligheder er familiefester og julemarkeder.

Udover kaffe og te kan vandkogeren bruges til f.eks. gløgg. Royal Catering er din professionelle samarbejdspartner når det gælder køkkenudstyr, varmholdelse og servering af mad. På vores hjemmeside kan du også finde madvarmere og varmemontrer.