Gå på opdagelse i vores store produktsortiment
flere kategorier

1 - 14 14 produkter

Dette søgefilter gav ingen resultater

Mærket Welbach står for førsteklasses svejseudstyr der overbeviser til konkurrencedygtige priser. Alt svejseudstyr lever op til de nyeste tekniske standarder. Samtidig er der lagt vægt på brugervenlighed. Uanset om det drejer sig om en svejsehjelm eller et TIG-svejseapparat, kombinerer vi mangeårig erfaring med ekspertise og nyeste tekniske innovationer. Og forsendelse i Danmark er helt gratis!
Produkter fra Welbach - et godt valg
Hos Welbach er samtlige led i produktionen kvalitetskontrollerede så de lever op til alle høje standarder. Både materialerne og reservedelene bliver testet og kvalitetsgodkendt.
Welbach har som formål at kombinere design, brugervenlighed og funktionalitet så det lever op til kundens høje krav og ønsker. Produkterne egner sig derudover både til professionelle og nybegyndere.
Svejseapparaterne er lette at betjene og har en høj ydelse som opnås vha. nyeste teknik såsom MOSFET. Elektroder og andet tilbehør til TIG-svejseapparaterne kan bestilles enkeltvis som reservedele. Du kan få glæde af dit Welbach-svejseapparat igen og igen.
Kundernes tilfredshed er i højsædet hos Welbach. Skulle der mod forventning opstå et problem, så sidder vores kundeserviceafdeling klar til at hjælpe.
Ekstra præcision i arbejdet med udstyr fra Welbach
Med et produkt fra Welbach kan du udføre førsteklasses arbejde af høj kvalitet. De effektive svejseapparater er i stand til at sammensvejse al slags metal, også f.eks. legeret rustfrit stål.
Plasmaskærerne er designet til professionel brug. De er pålidelige og har en høj ydelse. Med den trinløst regulerbare skærestrøm kan man uden problemer skære alt fra blik til stålplader.
Welbach har mange års erfaring i at fremstille proffesionelt udstyr.
Hos expondo er der flere top-mærker, vi kan nævne Royal Catering der fabrikerer f.eks. popcornmaskiner og Goldbrunn der producerer smelteovne og tilbehør hertil.
Tag et kig på Welbachs sortiment i expondos onlinebutik og bliv overbevist af den høje kvalitet til konkurrencedygtige priser.