Trustpilot
(8) anmeldelser

Foderautomat høns - 12 kg - trinbræt 980 g

669,00 kr.
Prisen er inkl. 25% moms.

Vare: EX10280039

|

Model: WI-CF-120

Lav lagerstand

Skynd dig! Der er kun få varer tilbage!

Prisen er inkl. 25% moms.

På lager!

Leveringstid ca. 2-5 hverdage
Hovedfunktioner
  • Foderautomat til høns der afgiver foder, når hønens vægt aktiverer trinbrættet
  • Solidt, vejrresistent kabinet af præget aluminium
  • Rutsjesikkert trinbræt af præget aluminium
  • Stor volumen på 12 kg. Foderet holder sig tørt og friskt i lang tid
  • Hygiejnisk foderautomat der kun afgiver den nødvendige fodermængde, så intet spildt foder ligger tilbage
Sikre betalingsmetoder
Leveringsinformationer
Returnering og garanti

PRODUKTBESKRIVELSE

TEKNISKE DETALJER

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Karaktergivninger og anmeldelser


4.0

Baseret på 8 karaktergivninger

Sorter efter :

sidste år Offentliggjort på Amazon Germany

Meget god investering

Vores Orpis og Green Layers tog kun 3 dage, fordi den store mund kunne have spist dem... og fordi jeg simpelthen ikke havde installeret dette mærkelige grå stik i starten, fordi instruktionerne til at skrue det sammen virkelig havde en meget dårlig opløsning. billeder, jeg vidste ikke engang hvor denne ting egentlig hørte hjemme og hvad delen skulle bruges til...men det var lige præcis den store hjælp, så klappen ikke faldt i igen så hurtigt og med et styrt. Nu sænkes låget langsomt og stille, så det er ikke længere truende, og de små dyr poserer for hinanden, hvor store de er, når de kan åbne denne i starten truende æske for at spise. Rigtig flot lavet og den dyre, gode mad er beskyttet mod mus og rotter, som vi gerne ville.. Simpelthen fantastisk, det er pengene værd! Især med den store Orpington var det vigtigt for os at finde noget, der gav masser af frihøjde, når vi spiste. Hanerne har så store kamme, at de ellers ville komme til skade, når de spiser fra de største hængende foderautomater, når de skulle presse hovedet ind for at komme til maden. Alle er glade nu, virkelig fantastisk!

Vis den originale anmeldelse

sidste år Offentliggjort på Amazon France

Produktet forekommer mig godt, men det er ikke en ny pakke, jeg har modtaget

Den modtagne pakke havde ikke monteringsvejledningen, jeg ville have foretrukket, at pakken var kontrolleret ordentligt, der manglede sider i vejledningen, bestemt opbevaret af den person, der havde forsøgt at samle den før mig. Helt ærligt, det er ikke særlig korrekt, de resterende instruktioner, nemlig sikkerhedsinstruktionerne, var endda plettet. , jeg skulle finde de manglende sider på internettet og lave screenshots, så er redigeringen lidt rodet og tegningen er ikke præcis nok og for lille. forklaringerne virker klare, men faktisk mangler der vigtige forklaringer, og så må vi gætte, hvad vi lavede med nogle af møtrikkerne, desuden skulle jeg tilføje 4 små møtrikker til skruen sat i for at fastgøre den store stang til markedsfoden , ellers holder den ikke. Ellers virker foderautomaten, når den er samlet, god og tilstrækkelig solid. Vi viste nogle høns, og det var i sidste ende de hvide, der endte med at forstå og vise de andre.

Vis den originale anmeldelse

for 3 år siden Offentliggjort på Amazon Germany

Meget godt lavet, men... Ikke flere men! 👍

Mediet kunne ikke indlæses.\n \n \n \n \n \n \n \n\n\n\n\n\n\n\n\n \n \n Vi er positivt overrasket over, hvor god det er Foderbeholder er behandlet. Alt er blevet perfekt afgratet, så der er ingen skarpe pletter. Det gør mennesker og høns glade! 🙂Der er dog meget spil ved stængernes led (se billeder), hvilket overrasker os, fordi resten er virkelig præcist bearbejdet. Men altså, derfor trækker vi én stjerne fra. Klappen larmer også meget når den åbnes, det synes jeg man kan høre ret tydeligt i den vedhæftede video. Hvis det under brug viser sig, at ingen af dem har nogen effekt, og at det ikke generer hønsene, vil den femte stjerne blive returneret. Det var vigtigt for os, at æsken var muse- eller musesikker. Det er designet til at være rottesikkert, og det er det. Samlet set blev vores forventninger opfyldt og i nogle tilfælde endda overgået. En købsanbefaling til os. Vi opdaterer anmeldelsen efter et par måneders brug. Opdatering maj 2021: I dag er kyllingerne endelig flyttet ind, og de første tilnærmelser ser ret gode ud. Hvis det fortsætter med at gå godt, så har vi gjort alt rigtigt og giver gerne den femte stjerne tilbage.Opdatering juni 2021: Kyllingerne tager nu rigtig godt imod foderbeholderen. Se video. Den femte stjerne er derfor tilbage.Vi er yderst tilfredse med den og anbefaler den gerne til andre Opdatering april 2022: Desværre er der nu problemer med den skånsomme lukkemekanisme. Nippelen bevæger sig ikke længere helt ud af holderen, se sidste billede Kontakten med sælger var rigtig god og venlig. En reservedel vil blive sendt til os, men det vil desværre tage et par uger. Indtil da lukker låget uden at bremse. Vi lader bedømmelsen være på 5 stjerner indtil videre, fordi vi generelt er meget tilfredse med madbeholderen. Hvis den samme fejl også opstår med den nye låsemekanisme, så ser det ikke ud til at være en undtagelse, og vi vil nedgradere i overensstemmelse hermed.

Vis den originale anmeldelse

for 6 måneder siden Offentliggjort på Expondo Poland

Ingen kommentar.

Vis den originale anmeldelse

for 2 år siden Offentliggjort på Amazon Germany

Fantastisk del, men mine høns forstår det ikke

Kan varmt anbefales til smarte kyllinger. Godt lavet og funktionelt. Desværre, selv efter flere måneder, forstod alle mine tre høns ikke, at man skal træde på dem og kun spise, når der er en sten på tallerkenen. Men producenten kan ikke lade være. :D

Vis den originale anmeldelse

for 2 år siden Offentliggjort på Amazon Italy

foderautomat til kylling

Det løste ikke mit problem

Vis den originale anmeldelse

for 5 måneder siden Offentliggjort på Expondo Germany

Fantastisk maskine, udførelse trænger til forbedring!

Dette er vores anden maskine! Da vi er meget tilfredse med den første i 2 år, var det udover lukkespjældet klart, at det næste ville være samme model!

Vis den originale anmeldelse

sidste måned Offentliggjort på Expondo Germany

Produktidé fantastisk ... med mangler

Vi bestilte en kasse som prøve, og til vores overraskelse tog vores kyllinger den meget godt og forstod den meget hurtigt. Desværre bemærkede vi, at der var et lille mellemrum på ca 1,0-0,5 mm i kassen på begge sider Da vi spurgte kundecenteret, fik vi at vide, at vi havde samlet den forkert. Så jeg skilte den helt ad igen, men problemet forblev. Men da det fungerede så godt, bestilte vi 3 stk mere, altså 4 i alt. Hullerne er der også. Kontaktede kundeservice igen, og vi blev erklæret ude af stand til at samle produktet korrekt. Så vi fik en anden til at se på det igen. Kløften er desværre ikke forsvundet. Intet svar fra kundecenter. Desværre glider læggemelet gennem hullerne, hvilket gør det til et kæmpe rod. Det er en skam, jeg forventede mere for pengene.

Svar fra

Hej, jeg beklager, at du har problemer med produktet. Vi har kontaktet dig via e-mail for at løse problemet. Sørg for at svare, så vi kan se, om der er en løsning på dette.
Vis den originale anmeldelse

Du er i gode hænder

på vores hjemmeside!

Vores mål er at kunne tilbyde bæredygtige produkter til konkurrencedygtige priser, alle stemplede med et kvalitetstegn i form af et design, som er udviklet i Tyskland. Vi har efterhånden mere end 100.000 tilfredse kunder, og vi arbejder fortsat på at udvikle nye løsninger, som opfylder vores kunders individuelle ønsker og behov.

Foretrukket af eksperter i hele verden
mere end 16 års erfaring
indenfor internethandel
3 MILLIONER
kunder har købt vores produkter