Vare: EX10280042

|

Model: WIE-PM-2000

Pillepresser - 200 kg/t - 229 mm

kr 40,699.00
Prisen er inkl. moms

På lager!

Leveringstid ca. 1-3 dage

For store leveringer med fragtfirma udgør portoen 149 DKK, for små bestillinger under 372 DKK udgør portoen 29 DKK.

100% sikker betaling

  • Flere anvendelsesmuligheder til fremstilling af foderpiller, gødningsstave og pejsestave af organisk materiale
  • Kan forarbejde 200 kg foder eller 120 til 200 kg træspåner pr. time 
  • Kraftig motor med 7.500 W og en hastighed på 1.450 omdr./min.
  • Foderpillernes holdbarhed forlænges af opvarmningen til 60-80 °C
  • Brugervenlig, kompakt maskine med fire hjul

PRODUKTBESKRIVELSE

Producer store mængder foderpiller på kort tid

Med denne pillepresser kan man effektivt og billigt fremstille et stort antal piller til foder, gødning eller brændsel. Pillepresser WIE-PM-2000 fra Wiesenfield, din ekspert indenfor landbrugsudstyr af bedste kvalitet, kan producere op til 200 kg foderpinde pr.time eller forarbejde op til 200 kg træspåner.

Professionel foderpresser fra Wiesenfields landbrugsudstyr

Producer cylinderformede foderpiller helt efter din egen opskrift. Du har hele tiden styr på hvilke ingredienser der kommer i. Du bestemmer selv hvilke vitaminer og mineraler der skal tilsættes kornet, majsen, havren eller høet til dit dyrefoder. Maskinen kan også bruges til hjemmelavede gødningsstave. Ligeledes kan den fremstille brændsel i form af pejsestave af savsmuld eller papir. Denne metode er mere miljøvenlig end pressede spånplader da der ikke anvendes lim.

Man fylder foderingredienserne i maskinen som presser dem med stor kraft gennem hulskiven, der måler 229 mm i diameter. Det høje tryk og temperaturen på 60 til 80 °C giver fast sammenpressede foderpiller. De færdige foderpiller har en diameter på 6 mm. Samtidig giver opvarmningen foderpillerne en længere holdbarhed. De færdige foderpiller rutsjer ud gennem hældetuden og er herfra nemme at fylde i en sæk eller anden beholder.

Denne pillepresser har en stærk elektromotor på 7.500 W og fire stabile hjul. Maskinen er brugervenlig og nem at betjene på den centralt placerede tænd/sluk-knap der altid er indenfor rækkevidde. Et beskyttelsesgitter med masker der måler 37 x 37 mm, forhindrer at noget falder ned i tragten, og samtidig er hænderne beskyttet mod at komme ned i maskinen. Den robuste pillepresser af massivt støbejern kan anvendes i mange år og bør ikke mangle på jeres landbrug.

Tip: Husk samtidig at bestille bindemiddel til foderpiller (varenummer 10530000). Det består af hvedestivelse i pulverform som forbedrer foderpillernes konsistens.

N.B. Hulskivens og valsens anslåede levetid er 300 timer. Disse sliddele er ikke er omfattet af garantien men kan bestilles som reservedele på vores hjemmeside.

TEKNISKE DETALJER

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL