Trustpilot
Tilbud
Ingen anmeldelser Vær den første til at anmelde dette produkt
hillvert

Høsttrimmer - 60 cm i diameter - Sæt inkl. bordvægt 500 g / 0,01 g

2.899,00 kr. 3.099,00 kr.
Prisen er inkl. 25% moms.

Vare: EX18000306

Laveste pris garanteret
Prisen er inkl. 25% moms.
stk.
Rabat
Pr. stk.
1+
0%
2.899,00 kr.
3+
5%
2.754,05 kr.
5+
10%
2.609,10 kr.
10+
15%
2.464,15 kr.
Hovedfunktioner
  • Perfekt kombination: høstsæt med høsttrimmer og bordvægt
  • Tyske mærkevarer fra Steinberg og hillvert
  • 3 års garanti på alle apparater i sættet
  • Servicepartner i hele europa
  • Skånende forarbejdning og vejning af din høst
Leveringsinformationer
Returnering og garanti

Tekniske detaljer

Mål (LxBxH)
0 x 0 x 0 cm
Vægt
0 kg
Forsendelsesmål (LxBxH)
0 x 0 x 0 cm
Forsendelsesvægt
0 kg

Leveret følger

  • Beholder
  • Gittter
  • 2 klinger
  • 4 trådklinger
  • Låg
  • Håndsving
  • Adapter
  • Brugsanvisning
  • Brugsanvisning

Produktbeskrivelse

Høsttrimmer - 60 cm i diameter - Sæt inkl. bordvægt 500 g / 0,01 g

Efter du har høstet dine planter, forarbejdet dem med høsttrimmeren fra hillvert og har skilt blade, blomster, knopper og skud fra grenene vil du gerne dele høsten op i præcise portioner til videre forarbejdning. Dertil finder du i dette sæt en bordvægt fra Steinberg som hurtigt og pålideligt lader dig veje din høst og dele den i portioner.
Steinberg og hillvert er to tyske firmaer som bygger på de samme værdier – bedste kvalitet til de laveste priser. Produkterne er udviklet til professionelt brug og bringes først på markedet efter en streng kvalitetskontrol. Derfor har alle produkterne 3 års garanti, et udtryk for vores tillid til produkternes kvalitet og holdbarhed. Vi tilbyder service i hele Europa.
Under udviklingen af høsttrimmeren fra hillvert satte et hold af designere, ingenører og en fokusgrupper sig sammen for at udvikle den ideelle maskine som kan leve op til selv de strengeste kvalitetskrav. Resultatet af dette måneder lange udviklingsarbejde er den elektriske høstmaskine HT-HOWSON-24TE som vil overbevise dig med sine optimerede funktioner.
Plantetrimmeren er udstyret med to forskellige knivtyper i førsteklasses rustfrit stål. Afhængig af hvilken slags planter du arbejder med, kan du enten anvende den flade, dobbeltsidede klinge eller de to trådklinger. Trimmeren er simpelt designet: Planterne med deres friske blomster eller knopper lægges på gitterristen. Under risten anbringes de passende knive. Apparatet lukkes med låget. Ved at dreje på håndsvinget adskilles blade og knopper fra planterne.
Med denne plantetrimmer kan du vælge mellem hånddrevet og elektrisk betjening. Du kan enten anvende håndsvinget foroven på låget eller starte motoren på 30 watt. Plantetrimmeren opnår en maksimal hastighed på 2.000 omdrejninger pr. minut. Hastigheden reguleres trinløst på en drejeknap. Ved hånddreven betjening skal du blot dreje på håndsvinget. Inden apparatet skal anvendes elektrisk, tager man håndsvinget af.
Den store beholder har en diameter på 60 cm (23,6 tommer) hvilket giver god plads til at forarbejde store mængder planter og fjerne blade og knopper. Den nederste del af beholderen er adskilt fra den øverste med en rist hvorigennem de færdigtrimmede planter falder. Risten er omkranset af en gummiring som giver beholderen mere stabilitet under plantearbejdet.
Apparatet er udstyret med et gennemsigtigt låg så du hele tiden kan følge med i processen, og se om planterne er færdigtrimmede. Da plantetrimmeren er fabrikeret i plastik, har den en lav egenvægt. Den er nem at gøre ren og yderst robust. Foroven i beholderen befinder sig otte elastiske arme der skånsomt fejer bladene eller knopperne henover risten og de rustfrie knive forneden. Herved bliver plantedelene blidt adskilt fra hinanden, uden at blive beskadiget eller ødelagt. Plantetrimmeren er ekstra stabil, robust og enkel at betjene. Takket være den lave egenvægt er den nem at transportere. Alle apparatets dele kan adskilles, er nemme at gøre rene og tåler opvaskemaskine.
Bordvægten SBS-TW-500/10G fra Steinberg BASIC vejer varer op til 500 g hurtigt og pålideligt med en nøjagtighed på 0,01 g. Et baggrundsbelyst LCD-display garanterer at du kan aflæse målingerne præcist, selv under dårlige lysforhold. Vægten bliver brugt i et væld af funktioner blandt andet til at veje breve, ingredienser, smykker eller mønter og naturligvis også til at veje blade, knopper, skud eller frø. Vægten har en vejeplade på 13 x 9,8 cm og finder, takket være sin kompakte form, plads overalt. Vejepladen er fremstillet i rustfrit stål, et materiale som udmærker sig med sin lange holdbarhed og lette rengøring. Vægten drives af to AAA-batterier, hvilket giver en brugstid på op til 26 timer. Derudover forlænges batteriets levetid af den automatiske sluk-funktion som afbryder vægten, når den ikke har været i brug i et minut.
Vægten kan på UNIT-tasten skifte mellem seks forskellige vægtenheder – gram (g), kilo (kg), pund (lb), ounce (oz), karat (ct), og teraliter (tl). Med TARA-funktionen kan du veje varernes nettovægt og den smarte PCS-funktion lader dig præcist optælle genstande i portioner på 25, 50, 75 eller 100 stk. På LCD-displayet bliver du informeret hvis det vejede overstiger vægtens maksimale kapacitet, og hvis batterierne er ved at være tomme. Bordvægten SBS-TW-500/10G leveres kalibreret så du kan komme i gang med arbejdet med det samme. Med i leveringen følger et beskyttelseshylster til vægten.

Karaktergivninger og anmeldelser


Sorter efter :

Ofte stillede spørgsmål

Hvorfor ikke bare købe en billigere trimmer?

Billigere producenter tilbyder både kortere garanti og mindre service. Hos expondo får du 3 års garanti og service i hele Europa. Derudover er vores apparater sikre og pålidelige så du kan koncentrere dig om dit havearbejde.

Foretrukket af eksperter i hele verden
mere end 16 års erfaring
indenfor internethandel
3 MILLIONER
kunder har købt vores produkter