Trustpilot

Personaleskabe

Stort udvalg af personaleskabe 

Uanset om det drejer sig om industri, forskning, administration eller andre brancher har man brug for personaleskabe til opbevaring af personlige genstande. Men også på banegårde, skoler og fitnesscentre er det nødvendigt med metalskabe med lås. 

Personaleskabene findes i forskellige størrelser, materialer og farver. Alt efter formålet er det muligt at finde det helt rigtige metalskab der passer til lige netop jeres behov. Takket være det tidløse og neutrale design lader vores metalskabe sig kombinere med enhver indendørs indretning. 

På grund af de individuelle mål og farver kan personaleskabe anvendes til et stort antal forskellige formål, f.eks. opbevaring af arbejdstøj, værktøj, dokumenter, sportsredskaber, værdigenstande og meget mere. Se vores store sortiment af personaleskabe til ethvert formål! 

Små personaleskabe 

Det er ikke altid at man har behov for store skabe. Særligt for kontorarbejdere er små personaleskabe tilstrækkelige. Ligeledes er små personaleskabe perfekte hvis man har brug for  et større antal, f.eks. som elevskabe i skolen. 

I personaleskabene kan man opbevare et væld af forskellige genstande: værktøj, nøglebundter, sportssko, håndtasker, bøger, mobiltelefoner eller andre personlige ejendele. 

De små personaleskabe har en høj kvalitet. De er konstrueret af robuste materialer i en førsteklasses forarbejdning. Låsen beskytter mod uvedkommende adgang. 

Høje omklædningsskabe 

Høje omklædningsskabe med tøjstang er beregnet til at opbevare tøj. Omklædningsskabe anvendes i industrivirksomheder, på forskningslaboratorier, sygehuse, plejecentre, sportsklubber og svømmehaller. Heri kan man have arbejdstøj, sikkerhedsbeklædning, sportstøj og sit normale fritidstøj. 

Den robuste konstruktion sørger for at de høje omklædningsskabe altid står stabilt. Selv genstande med en høj vægt kan uden problemer opbevares i skabet uden at det mister sin stabilitet, herunder iltapparater, udstyr til brandvæsen, svejsehjelme m.m. 

Det slanke, opretstående design gør at man kan have et væld af stålskabe til omklædning stående ved siden af hinanden. Dette er praktisk hvis mange personer skal klæde om på samme tid. Offentlige institutioner, virksomheder og private hjem - alle kan have glæde af et omklædningsskab. 

Personlige personaleskabe 

Når et personaleskab anvendes som elevskab, i foreninger eller sportsklubber får hver enkelt person ofte tildelt sit eget skab. Fordelene ved et personligt skab er mange: Hver person har den fulde kontrol over hvad der skal opbevares, og hvem der skal have adgang. Hvert skab er udstyret med en solid lås og en nøgle. Dermed er de personlige ejendele altid sikkert opbevaret. Nogle modeller har derudover navneskilte. 

På samme måde som du gør dit skrivebord på arbejdet personligt, kan du anbringe personlige ting i et personaleskab som dekorationer, familiefotos eller ting der bringer lykke. Med et personaleskab får hvert individ en følelse af personlig frihed og velvære. 

Billige omklædningsskabe 

Smarte løsninger til opbevaring behøver ikke at være dyre. Takket være den teknik man har i dag, er det muligt at producere førsteklasses produkter af de bedste materialer til billige priser. Alle vores metalskabe med lås er af besdte kvalitet. 

Særligt når du har brug for et omfangsrigt system af skabe, er vores metalskabe et attraktivt alternativ. Også med et mindre budget kan man anskaffe personaleskabe til et stort antal medarbejdere, kunder eller besøgende. 

De kompakte mål gør at et personaleskab kun kræver lidt plads. Dette er en fordel i mindre kontorlokaler. Udover borde og kontorstole hører personaleskabe til den grundlæggende kontorindretning

Personaleskabe til industrivirksomheder, kontorer og andre arbejdspladser 

Personaleskabe er en universel og praktisk løsning til opbevaring af fodbeklædning i industrivirksomheder, kitler på sygehuse, sportsredskaber i fitnesscentre og private ejendele på kontoret. Personaleskabe har et væld af anvendelsesmuligheder. 

Men også privat i hjemmet kan man det være praktisk med et metalskab. Placeret i garagen kan skabet bruges til opbevaring af værktøj eller autotilbehør. I redskabsskuret er et metalskab ideelt til haveredskaber, poser med jord og frø. Og i pulterkammeret kan metalskabet opbevare koste og rengøringsartikler. 

Personaleskabene findes i forskellige størrelser, materialer og farver. Til hvert formål og placeringssted kan man finde det perfekte skab. Se vores store sortiment af metalskabe og bestil allerede i dag!