Trustpilot

Vægte

Vi tilbyder et bredt udvalg af produkter inden for hovedkategorien vægte – fra præcisionsvægte til laboratoriebrug til kranvægte med en belastningsgrænse på flere tons . Steinberg Systems og Kern fremstiller vægte til mange forskellige formål, men en ting er fælles for alle deres produkter: maksimal ydeevne til attraktive priser.

Når du leder efter den rigtige vægt, er det vigtigt at overveje hvilken grad af præcision du ønsker. Det er naturligvis vigtigt at vægten altid viser det nøjagtige resultat, uanset om lasten er let eller tung. Med Steinberg Systems og Kern-vægtene kan du være sikker på at du får pålidelige og nøjagtige måleresultater med alt, hvad du vejer.

Vægte til forskellige behov

Har du brug for en industrivægt til vejning af pakker , eller vil du veje bananer med en butiksvægt ? Du kan være sikker på at expondo har det, du har brug for! Vi tilbyder en bred vifte af vægte til forskellige behov og er stolte af vores produkters høje kvalitet.

Det første du skal overveje, er naturligvis størrelsen, vægten og formen på de genstande, der skal vejes. Det er klart at det kræver en anden vægt at veje jagtvildt end f.eks. kosttilskud - fordi vægt, volumen og form er forskellige.

Fælles for alle vores vægte fra Steinberg Systems og KERN er deres lave egenvægt som gør dem nemme at transportere. De fleste er bærbare, og mange af de resterende vægte kan enten foldes sammen eller er udstyret med hjul i bunden af vægten. Nogle af vægtene kan endda betjenes med en trådløs fjernbetjening, hvilket igen betyder, at du ikke engang behøver at være i samme rum som vægten, når du aflæser resultaterne!

Se vores brede udvalg af kvalitetsvægte fra Steinberg Systems og KERN og find den rigtige vægt til dine behov! Vi tilbyder naturligvis gratis levering til dit hjem eller værksted!

Køb vægt fra Steinberg Systems - garanteret kvalitet

Steinberg Systems fremstiller en række vægte af høj kvalitet til forskellige behov. Vores team af produktdesignere har opbygget en lang erfaring som udmønter sig i særligt effektive og brugervenlige produkter. De kvalitetssikrede vægte lever op til de højest mulige standarder, og du kan stole på resultaterne af din nye Steinberg Systems-vægt i din virksomhed.

Udover de fremragende vægte fra Steinberg Systems tilbyder vi hos expondo et bredt udvalg af andre produkter til fagfolk indenfor håndværk og industri . Takket være deres brugervenlighed er disse produkter også ideelle for ambitiøse hobbyhåndværkere, men vi skal stadig indrømme, at vi har valgt at fokusere på holdbare produkter af høj kvalitet, beregnet til professionelle virksomheder.

Hvis du f.eks. har planer om at købe en vægt til vejning af smykker, er det også værd at tage et kig på vores ultralydsrensere, som er perfekte til rengøring . Goldbrunns vakuumovne og smelteovne i forskellige størrelser er naturligvis også velegnede til den ambitiøse guldsmed.

Hos expondo har vi været aktive indenfor onlinehandel med professionelt værktøj siden 2007, og vores ambitiøse mål er at gøre livet lettere for professionelle håndværkere i hele Europa. Takket være vores tætte samarbejde med førende værktøjs- og udstyrsproducenter er du som kunde altid tæt på produktionen og kan dermed påvirke det endelige produkt ved at videregive dine meninger og erfaringer med produktet.

Hvad betyder tarering?

Tarere betyder at bestemme nettovægten ved at trække taraen (vægten af emballagen) fra. Funktionen er velegnet til genstande der ikke kan vejes selvstændigt uden en emballage, beholder, papkasse e.l.