Trustpilot

Værkstedsinventar

Tilbud
Pladeklipper
MSW
(8)

Pladeklipper

Mål (LxBxH)
40 x 9 x 38 cm
349,00 kr. 379,00 kr.
Tidsbegrænset tilbud
Laveste pris garanteret
På lager
GRATIS LEVERING ca. 22.5

Komfortabelt og praktisk værkstedsudstyr til industrivirksomheder, autoværksteder og håndværkere er vigtigt for at arbejdet kan fungere, og for at både kunder og personale kan trives. I vores udvalg af udstyr til værkstedet er der det meste der skal til, for at kunne udføre arbejdet ergonomisk. Vi tilbyder både rullebrætter og stigeskamler der er lavet til at modstå en tung belastning. Vores værkstedsudstyr har et fleksibelt design der er perfekt til plade- og autoværkstedet.

 

Pålidelige værkstedsmøbler til professionelle værksteder

Vores værkstedsudstyr er designet til professionel brug i flere forskellige brancher. Vi tilbyder håndværksudstyr der kan holde til de fleste arbejdsmiljøer, hvor der ofte bruges kemikalier eller skarpt værktøj. Vores værkstedsindretning til industrien er i høj grad lavet af metalplader, stål og brudsikker plast, som altid er nemt at holde rent og skylle af efter brug.

Arbejdsskamler med opbevaringshylder og justerbare sæder gør at du altid har et sted at lægge dit el-værktøj, samtidig med at du har en behagelig skammel at sidde på. På et værksted er der ofte brug for et rullebræt til at komme ind under forskellige køretøjer, og med puden til at støtte hovedet og nakken kan man arbejde i flere timer i træk. Vores værkstedsudstyr lever op til høje krav både hvad angår holdbarhed og kvalitet. Med vores værkstedsudstyr skal du ikke bekymre dig om spil der ikke holder, eller paller der braser sammen, hvis de belastes lidt for tungt. Som medarbejder arbejder du mere ergonomisk med en skammel der kan hæves, eller sænkes, og tilpasses det aktuelle behov. På den måde udsættes knæ og ryg ikke for høje belastninger, og du kan arbejde i længere tid af gangen. At bruge et rullebræt, når man arbejder under et køretøj, er også langt mere behageligt end blot at ligge på gulvet.

Værkstedsudstyr til effektivt arbejde

Vi tilbyder værkstedsudstyr der opfylder vores kunders ønsker til meget konkurrencedygtige priser. På den måde kan vores produkter købes til både store og små virksomheder og værksteder, der har behov for værkstedsinventar af høj kvalitet.

Udvalget af værkstedsudstyr er bredt så det passer til flere forskellige formål. Der er arbejdsbænke , værktøjsvogne , transportvogne og meget andet der hører til på et værksted. Og takket være den justerbare højde på mange produkter, er de velegnede til de fleste opgaver. Med innovative løsninger er det lykkedes producenterne af vores værkstedsudstyr at skabe flere produkter der til fulde opfylder vores kunders behov. Gennem en effektiv fremstillingsproces kan produktets pris også holdes nede. Er du blevet mere nysgerrig? Så tag et kig i kategorien værkstedsinventar.

Uanset hvilken slags værkstedsudstyr du leder efter, kan du være sikker på at vi har det. Som en pålidelig partner gennem hele købsprocessen giver expondo kunden en fantastisk kundeservice med et meget stort kendskab til de produkter, der forhandles.

Bestil dit nye værkstedsudstyr allerede i dag hos expondo! Med vores store viden inden for områder som håndværksudstyr og restaurantudstyr kan alle vores kunder være sikre på at gøre en god handel. Bestil dit udstyr til værkstedet allerede i dag og få gratis levering til døren!