Trustpilot

Transportvogne

Løftebord - 500 kg
MSW
(1)

Løftebord - 500 kg

Mål (LxBxH)
114 x 50 x 96 cm
3.999,00 kr.
Laveste pris garanteret
Lav lagerstand
GRATIS LEVERING ca. 20.6

En transportvogn giver mobilitet i dit værksted

Der er mange opgaver i arbejdsdagen hvor du har brug for at transportere en tung last. I havearbejdet er det perfekt med en trækvogn der kan tippes, og i værkstedet er det bedst med en transportvogn. Herpå kan man transportere en kompressor eller motordele med et minimum af kraftanstrengelse. Men ikke kun på værkstedet er det godt med en transportvogn. Den kan ligeledes bruges i:

 • Lagerhaller

 • Fabrikshaller

 • Pakketransportfirmaer

 • Internetbutikker der sender varer til kunderne

 • Dagligvarebutikker

Hvilke egenskaber kendetegner en transportvogn?

Alt efter om du vil transportere store og klodsede genstande, værktøj eller tilbehørsdele, så tag følgende faktorer i betragtning:

 • Bæreevne: Alle transportvogne har en høj belastningsevne. Den varierer fra 500 kg med en transportvogn og 150 kg med en hyldevogn.

 • Lad: De forskellige vogne har forskellige typer lad. De fleste er beregnet til store genstande. Der er modeller med et enkelt lad og hyldevognene med flere.

 • Konstruktion: Mange genstande er nemmere at transportere med specielt designede transportvogne. En stående gittervogn er perfekt til et autoværksted hvor man skal transportere motor- eller karosseridele. Til store genstande som døre eller gipsplader er det bedst med en pladevogn.

 • Drejelige hjul: Med de letløbende hjul er det legende let at komme rundt i svingene. Stopklodserne på hjulene giver en sikker stand under af- og pålæsning.

 • Nem betjening: For bedre at kunne manøvrere med en tung last har man brug for et stort håndgreb.

Hvilke transportvogne bruger man på værkstedet?

Alt efter opgaverne er der forskellige modeller til værkstedet. Vognene med et enkelt lad er beregnet til transport af store genstande, bildele eller sække med arbejdsmateriale. Hyldevognene er bedre til værktøj eller tilbehør du vil bringe hen til dit arbejdssted. Derudover er der specialvogne til f.eks. bildæk. expondo tilbyder følgende typer:

 • Transportvogn: En transportvogn med gummihjul og et stort lad er en universalvogn med et væld af muligheder. Den er først og fremmes genial til store og tunge genstande, men også kasser der bliver stablet. Med det store håndgreb kan man manøvrere med vognen selv på begrænset plads. Takket være den høje bæreevne kan man også bruge transportvogne i industrivirksomheder. En pladevogn har et skråt lad med stænger som pladerne kan lænes imod under kørslen. Den er perfekt til døre, store isoleringsplader, MDF- og træplader samt som vinduesvogn.

 • Hyldevogn: På op til 3 hylder er der masser af opbevaringsplads til arbejdsredskaber du altid vil have ved hånden. Med de solide hjul kan man komme frem selv på et glat gulv. Og med håndgrebet kan man både skubbe og trække vognen. Du bør først og fremmest overveje hvad du vil bruge vognen til. Hvis du transporterer håndværktøj og tilbehør som skruer og møtrikker, er det bedst med en værktøjsvogn.

 • Værkstedsvogn bilværksted: Dette er en høj gittervogn med et lille lad. Den er beregnet til forskellige karosseridele. Gennem gitteret kan man se hvilke karosseridele der befinder sig i vognen. Vognen er åben i siderne. De drejelige hjul gør vognen nem at komme rund med på værkstedet. Denne model har ikke et håndgreb da den kun er beregnet til korte ture på autoværkstedet.

 • Løftebord: Denne særlige type transportvogn kan løfte genstandene op i den ønskede arbejdshøjde. Det er en fleksibel transportvogn der kan anvendes i industrivirksomheder såvel som på værkstedet.

 • Hjul-dolly: Skal I ofte skifte dæk på værkstedet? Så er det perfekt med en hjul-dolly! Den transporterer ikke kun dækket men bringer det også i den rigtige position, så det er nemmere at montere. Den er udstyret med fire letløbende hjul hvormed man nemt kan transportere dækket.

 • Papirrulleholder: Denne vogn har holdere til papirruller eller folie så man altid har det ved hånden. Denne særlige vogn er primært beregnet til forsendelsesafdelingen eller andre steder hvor man har brug for at pakke varer ind.

 • Sækkevogn: En sækkevogn er perfekt til trappetrin og glatte gulve i værksteder og lagerhaller.

Hvordan transporterer jeg døre og vinduer?

Anvend hertil en pladevogn.