Trustpilot

Metalskabe

Metalskabe skaber orden i papirerne

Et metalskab er ikke bare praktisk på kontoret eller hjemmekontoret, det ser også rigtig godt ud. De grå, klodsede og kedelige metalskabe hører fortiden til. I dag findes der mange flere modeller som er elegant designede, og som ikke umiddelbart ligner et metalskab med dokumenter. Selv i denne digitale tidsalder er der stadig vigtige papirdokumenter der skal opbevares i et kontorskab med lås. Moderne dokumentskabe overbeviser med deres attraktive design og forskellige ekstra opbevaringsmuligheder som skuffer, pengeskab og hylder til ringbind. Hvad overfladebehandlingen og materialerne angår, er der kun anvendt den højeste kvalitet. Hos expondo er der et væld af fortrinlige dokumentskabe. Se vores store udvalg og find ny inspiration til kontoret.

Klassiske metalskabe i ny udformning

Dokumentskabe bliver ofte betragtet som noget gammeldags, ja nærmest antikveret. Man ser et klodset møbel for sit indre blik. Ikke mindst var metalskabe altid overdimensionerede. Men på dette område er der sket meget. Et metalskab med lås er i dag kommet ud af sit støvede image og er alt andet end kedeligt, for på kontoret og i arbejdsværelset ønsker vi ikke at gå på kompromis med elegance. I årenes løb har metalskabe med lås forvandlet sig til formfuldendte designmøbler hvor kun fantasien sætter grænser. Når du vælger metalskab, er det vigtigst at det passer ind i jeres kontormiljø. Først og fremmest skal man gøre sig klart hvad man ønsker at bruge metalskabet til. Hos expondo er der klassiske metalskabe, metalskabe med glaslåger, metalskuffer og skuffeelementer med hjul. Metalskufferne har skilleblade til kartotek. Et metalskab med hylder og glaslåger er et elegant møbel der også har skuffer og pengeskab. I skabet er der plads til ringbind i A4-størrelse og meget andet kontortilbehør. Måske har I også brug for bogreoler eller skriveborde til kontoret?

Lyse og mørke metalskabe

I mørkere kontorlokaler kan det være perfekt at vælge hvide metalskabe. Er kontorlokalet meget lyst, kan det være godt at skabe kontrast med mørkere kontormøbler. Find hos expondo det metalskab der passer til nøjagtig dine behov!

Sikker opbevaring i kontorskab med lås

Kontrakter, regnskaber, fakturaer, selvangivelser, årsopgørelser og fortrolige dokumenter skal opbevares i et kontorskab med lås. Dette gælder især åbne kontormiljøer og lokaler hvori der færdes mange mennesker. Men også i lægepraksisser må patienternes journaler opbevares sikkert. Vær dog opmærksom på altid at opbevare nøglen godt, og læg den aldrig ovenpå skabet!

Metalskabe af fremragende kvalitet i et kreativt design

Hvis du lægger vægt på et elegant design, solide materialer og en førsteklasses forarbejdning, skal du lægge vejen forbi expondos hjemmeside. Lad dig overbevise af vores store udvalg af metalskabe. Se derudover expondos øvrige kontorindretning hvor produkterne også lader sig kombinere med metalskabene. Uanset om det drejer sig om at indrette kontoret eller arbejdsværelset i hjemmet, er der et væld af funktionelle kontormøbler hos expondo. Se også vores kontortilbehør der tæller skærmforhøjere og fodskamler.

Fordelene ved expondos metalskabe

  • Dokumenter og ringbind er altid overskueligt opbevaret

  • Vigtige dokumenter er beskyttet mod uvedkommende adgang

  • Materialerne er af bedste kvalitet og en førsteklasses forarbejdning

  • Let rengørlige og robuste

  • Elegant design med et væld af varianter