Betaling

Betalingsmuligheder

I vores onlinebutik tilbyder vi forskellige betalingsmuligheder alt efter hvilket land du befinder dig i, når du afgiver din bestilling. Du kan altid vælge bankoverførsel, PayPal og kreditkort. For yderligere informationer om hvilke betalingsmetoder du kan vælge i det land, hvor du bor, vil vi bede dig klikke ind på det pågældende lands expondo-hjemmeside.

 

PayPal

Hvis du ønsker at betale med PayPal, skal du først åbne en PayPal-konto. Dine bankoplysninger opbevares af PayPal og behøver ikke at blive indtastet hver gang du handler på internettet. Når du betaler med PayPal, overføres pengene med det samme til sælgers PayPal-konto. Hvis du betaler med PayPal, vil din vare blive afsendt hurtigere end hvis du betaler med udenlandsk bankoverførsel, da sidstnævnte typisk tager tre hverdage.

Hvis du vælger PayPal som betalingsmetode, bliver browservinduet viderestillet til en særlig PayPal-betalingsside hvor du vil blive bedt om at indtaste dine PayPal-brugeroplysninger (e-mail-adresse og password) og bekræfte købet.

 

Kreditkort og debetkort

Et kreditkort er et betalingskort for varer og tjenesteydelser som du kan bruge i hele verden. Det udgives af din bank eller pengeinstitut i samarbejde med kreditkortfirmaer som MasterCard eller Visa. I vores onlinebutik er det nemt at betale med Visa eller Mastercard. Du vil blive videresendt til en formular hvor du kan indtaste kortoplysningerne, kortholderens navn, kreditkortnummeret, udløbsdatoen og CVC-nummeret (de tre cifre i underskriftfeltet på bagsiden).

 

Sikker nethandel:

Husk når du betaler med kreditkort på internettet, at du aldrig skal opgive din pinkode, kun kontrolnummeret. Kreditkortets pinkode er kun beregnet til at hæve kontanter fra en pengeautomat og bør aldrig videregives til andre. Kontrolnummeret er de tre sidste cifre på kreditkortets bagside i underskriftsfeltet. Dette nummer skal indtastes ved handel på internettet, som en ekstra kontrol af at den der anvender kortet, også er kortets indehaver. Hvis man har handlet flere gange på samme internetside, kan det hænde, at den pågældende hjemmeside gemmer kreditkortets kortnummer og udløbsdato. Men kontrolnummeret bliver aldrig gemt, det skal indtastes hver gang. Dette er en ekstra sikkerhedsforanstaltning der skal forhindre misbrug. Når du handler på internettet, bør du derudover altid anvende en såkaldt sikker forbindelse: Kontroller i adressefeltet foroven at der står "https://" i stedet for "http://" og at der er en lille hængelås til venstre herfor.

 

Bankoverførsel

Hvis du ønsker at betale med bankoverførsel, skal du bruge den automatisk udsendte e-mail du fik fra os, da du bestilte varen. Denne e-mail indeholder alt hvad du skal bruge til at foretage en bankoverførsel, inkl. beløb, kontonummer (IBAN), BIC o.s.v. Hvis du overfører penge fra Danmark til Tyskland, så husk at spørge din bank om størrelsen af gebyret for en udlandsoverførsel. Husk også at en udlandsbankoverførsel som regel tager 3 hverdage. Først i det øjeblik pengene er gået ind, vil varen blive afsendt.

 

KLARNA

På expondo.dk kan du også vælge at betale pr. efterkrav med Klarna. Du vil herefter få tilsendt en faktura enten pr. e-mail eller sammen med varen. Fra datoen på fakturaen har du 14 dages betalingsfrist. For at kunne betale med Klarna er det nødvendigt at leverings- og fakturaadresse stemmer overens. For virksomheder skal denne leverings- og fakturaadresse være lig den adresse som er registreret under CVR-nummeret. Udover virksomhedens navn skal dit for- og efternavn indtastes for at bestillingen kan godkendes.

 

Køb på afbetaling med Klarna

Ved køb på afbetaling bliver det samlede beløb delt i små afdrag over et aftalt tidsrum.