Trustpilot

Kontor-indretning

Ergonomisk syn på indretning af kontor

I dag har størstedelen af alle mennesker kontorarbejde. Uanset om det er i industrivirksomheder, indenfor administration, i en familievirksomhed eller hjemmekontoret. Og lige så mange forskellige faggrupper og afdelinger der findes, lige så forskellige er kravene til kontorudstyret. Fælles for alle medarbejderne er dog sundhed. Og her kommer ergonomisk formede møbler ind i spillet.

De fleste kontoropgaver er stillesiddende og udstrækker sig over flere timer. For at medarbejderne kan forblive sunde og raske, er det nødvendigt med ergonomiske kontormøbler. En ergonomisk formet drejestol og et højdejusterbart skrivebord hører til det grundlæggende udstyr i dag. Men også små forbedringer som skærmforhøjere kan optimere det daglige arbejde.

Med en ergonomisk kontorindretning er medarbejdernes sundhed i højsædet. Dette bidrager ikke blot til en positiv atmosfære men øger også medarbejdernes produktivitet. I vores omfangsrige udvalg af kontorudstyr er der et væld af ergonomiske kontormøbler til at skabe den perfekte arbejdsplads.

Indretning kontor - design made in Germany

Det daglige kontorarbejde er dynamisk. Borde, stole og computere bruges ikke blot intensivt af den enkelte medarbejder, men ofte af flere personer. Gode materialer med en solid forarbejdning i et attraktivt design er uundværligt i et professionelt kontormiljø. Dette kan vi levere takket være vores mangeårige samarbejde med udvalge producenter i Tyskland.

Når man indretter kontoret, har man brug for en lang række forskellige møbler der i form og funktion er tilpasset den enkelte arbejdsplads. En vigtig rolle spiller kontorstolene og skrivebordene . Med den rigtige bordhøjde, tilstrækkeligt med benplads samt gode materialer med en høj belastningsevne får man den ideelle arbejdsplads. Derudover bidrager kontorindretningens æstetik ligeledes til at skabe en atmosfære.

Hvis man i løbet af arbejdsdagen anvender papirdokumenter, får man brug for metalskabe og metalskuffer . Alle vores produkter har kvalitetsmærket „made in Germany“.

Eksklusive kontormøbler og kontorudstyr

Et godt design er vigtigt med kontormøbler, det skaber den rette atmosfære for alle medarbejdere. Samtidig udgør kontormøblerne det vigtige førsteindtryk overfor kunder og besøgende. Med en eksklusiv kontorindretning kan du understrege jeres firmas særlige karakter, og den høje værdi af de varer og tjenesteydelser I tilbyder kunderne.

Kontormøbler af god kvalitet er særligt afstemt til de forskellige krav som kontorarbejdet stiller. Et kontor med grafiske designere har andre behov end et kontor med kundeservice eller det klassiske administrative kontor. Driver du et hotel så se også vore hoteludstyr for de ideelle løsninger til netop jer.

Hvordan skal kontoret indrettes? Det kommer an på jeres daglige arbejdsopgaver. Der er lige så mange løsninger som arbejdsmarkedet er mangfoldigt. Men for alle kontorer gælder at man ikke blot har brug for møbler, men også kontortilbehør som skærmforhøjere, radiostyrede vægure, stumtjenere og paraplyholdere.

Moderne kontorindretning med expondo

Moderne kontormøbler imponerer på arbejdspladsen med deres innovative og æstetiske design, samt gennemtænkte funktionalitet. Den integrerede teknologi er på den nyeste stand og de indbyggede funktioner imponerer med deres brugervenlighed. Med et moderne kontorudstyr er det daglige arbejde rarere, og du kan udføre de enkelte arbejdsskridt hurtigere og mere effektivt.

Se også vores industristøvsugere der har en høj ydeevne, er effektive og brugervenlige. Rengøringen af kontoret er med en moderne støvsuger legende let. Er der ubehagelige lugte på kontoret som du ønsker at neutralisere? Så har du brug for en ozongenerator . De renser effektivt indendørsluften og kan også fjerne forskellige bakterier og vira.

I industrivirksomheder har man ligeledes brug for kontorudstyr. Uanset om det drejer sig om produktionen, laboratoriet eller en landbrugsvirksomhed, må man have en moderne og tidssvarende kontorindretning der forener kvalitet, gode materialer, ergonomi og professionalisme. Indret din moderne arbejdsplads med expondo allerede i dag og nyd godt af de mange fordele.

Hvor stort skal kontoret være?

Som tommelfingerregel anbefales 7 m² pr. medarbejder.