Trustpilot

Laboratorieudstyr

Laborboy - 20 x 20 cm
Steinberg Systems
(1)

Laborboy - 20 x 20 cm

Mål (LxBxH)
20 x 20 x 29 cm
319,00 kr.
Laveste pris garanteret
Lav lagerstand
GRATIS LEVERING ca. 21.5

I det professionelle laboratorie har man brug for at væld af forskellige apparater. Apparaterne i kategorien laboratorieudstyr lever op til de mest moderne tekniske standarder og er samtidig nemme at betjene. Kun ad denne vej kan man opnå den præcision der er en forudsætning for et vellykket laboratoriearbejde. I denne kategori som er en del af vores industriudstyr, finder du alt til at arbejde præcist i dagligdagen i laboratoriet.

Køb laboratorieudstyr af bedste kvalitet

I ethvert laboratorie drejer det sig om en høj grad af præcision. Mange arbejder med kemikalier i millimetermål eller endnu finere. Særligt når man arbejder med farlige stoffer, er det nødvendigt med de højeste standarder for arbejdssikkerhed. Derfor er arbejdssikkerhed udover præcision nøgleordene i produktionen af vores laboratorieudstyr. Laboratorieapparaterne som f.eks. ultralydsrensere skal fungere upåklageligt i alle situationer. En ligetil og brugervenlig betjening er derudover af højeste vigtighed. De renommerede fabrikanter af moderne laboratorieudstyr går højt op i at hvert eneste produkt skal have den højeste standard. Dette gør at selv laboratorier der ønsker at indkøbe billigt, aldrig behøver at gå på kompromis med de højeste standarder.

Hvad kendetegner vores laboratorieudstyr:

  • Høj kvalitet sikres gennem professionel fremstilling

  • Moderne teknologi gør det muligt at arbejde præcist og sikkert i laboratoriet.

  • Konkurrencedygtige priser


Det er ikke noget problem for laboratoriets ansvarlige indkøber at finde gode tilbud hos expondo. Laboratoriebestyreren kan få attraktive priser der ikke går på kompromis med de tidssvarende standarder for præcision og arbejdssikkerhed.

Fordelene ved at handle laboratorieudstyr online:

  • Laboratoriebestyreren kan handle på alle tidspunkter af døgnet

  • Laboratoriebestyreren er ikke begrænset af det udvalg man kan finde i lokale butikker

Vigtige laboratorieapparater som ozongeneratorer eller laboratoriestrømforsyninger kan bestilles direkte på vores hjemmeside med gratis levering. Produkterne lever op til de højeste standarder angående kvalitet, pålidelighed og præcision. I denne kategori kan bestyreren af laboratoriet finde det helt rigtige laboratorieudstyr. Alle apparaterne i kategorien er beregnet til professionel brug. Som en gros-forhandler af laboratorieudstyr er expondo altid opmærksom på en konstant høj kvalitet.

Fabrikanterne af moderne laboratorieudstyr kender arbejdsprocesserne i laboratoriet særdeles godt. Denne viden indgår i fremstillingen af udstyret. Kun de bedste apparater bliver leveret til det professionelle laboratorie. Det positive omdømme som en fabrikant af laboratorieudstyr har opbygget, skyldes produkternes høje kvalitet. Hvert enkelt produkt skal kunne fremvise en præcision. Laboranterne skal altid kunne sætte deres lid til produkterne. Kun på denne måde kan arbejdsprocessen forløbe gnidningsfrit, præcist og sikkert. Alle apparaterne i denne kategori lever op til de professionelle standarder for laboratorier.