Trustpilot

Projektor-lærreder

Lærred til projektor til hjemmebiograf, møderum og klasselokale

Projektorlærreder af høj kvalitet er meget populære, da de kæmpemæssige projektionsflader tillader alle billedmedier at skinne i deres fulde pragt: fra film og ferievideoer til videospil og visualiseringer til præsentationsgrafik og fotos. Et moderne lærred til projektor er det perfekte udstyr til hjemmebiografen, hobbyrummet, kontoret, konferencerummet, udstillingslokalet, auditoriet, scenen, foredragslokalet, klasselokalet og universitetet.

Projektorlærreder fås i forskellige design og adskiller sig med hensyn til dimensioner, materialer, installation og brug. Nogle lærreder skal monteres fast på en væg eller i loftet, andre er beregnet som transportabelt lærred med stativ. Derudover er der både modeller der betjenes med håndkraft, og projektor-lærreder med motor. Se det store udvalg af lærreder til projektor i vores omfattende sortiment!

Stort lærred – op til 150 tommer giver fantastiske billeder

Store lærreder skaber en særlig imponerende oplevelse af visuelle medier af enhver art. Hvad der tidligere kun kunne ses i biografer, kan nu opleves overalt takket være moderne beamer-teknologi og lærreder af høj kvalitet. Uanset om det er i dit eget hjem, i et konferencelokale eller på skoler og universiteter. Og for at passe til alle lokaler, fås lærrederne i mange forskellige størrelser i vores netbutik, helt op til 150 tommer!

Jo større lærred, jo mere imponerende ser de projicerede film, billeder og grafik ud på det. Derfor er lærreder lige så populære til din egen hjemmebiograf som til præsentationslokaler i virksomheder. Selv på det moderne hjemmekontor kan et projektorlærred ikke bare lette arbejdet, men også gøre det mere behageligt.

Projektor-lærreder med motor

Et elektrisk projektor-lærred er det bedste valg til permanent installation. Lærredet monteres i loftet eller på væggen ved hjælp af ophængsringene i siden og fylder ikke meget når det er sammenrullet. Derudover garanterer den faste position en ensartet og perfekt justering af det projicerede billede. At rulle lærredet op elektrisk er en proces som er skånsom for stoffet, og garanterer en lang levetid.

Et tryk på knappen på fjernbetjeningen, så kører lærredet op og ned. Du kan altid justere projektorlærredet præcist i den ønskede position. Med en passende projektor er du klar til at skabe en stemningsfuld atmosfære.

Projektor-lærred på stativ

Et transportabelt lærred med stativ er en klassiker der kan monteres og afmonteres i få skridt. Dette giver dig mulighed for at bruge projektorlærredet på en fleksibel måde, f.eks. i skiftende kontorlokaler, på messer og i forskellige lokaler derhjemme.

De fleste projektor-lærreder på stativ har en sort rygside der gør dem helt uigennemsigtige. Da ryggen er komplet sort, slipper intet lys igennem lærredet. Dette forbedrer kontrasten og dermed billedkvaliteten betragteligt. Selv foran et vindue får du optimal billedkvalitet. Og i kombination med et passende projektor-ophæng, projektor-beslag eller bordstander skaber du den perfekte billedoplevelse!

Loft- eller vægmonterede projektorlærreder

Projektorlærreder, der er monteret i lofter eller på vægge, kan på en diskret og elegant måde forvandle ethvert rum til en hjemmebiograf, uanset om det er et konferencelokale eller et klasseværelse. Holderen til lærredrullen er diskret designet og passer ind i enhver indretningsstil. Da disse projektorlærreder ikke optager gulvplads, er de også perfekte til lokaler med begrænset plads.

Holderen til lærredrullen er udstyret med en vægtstang som garanterer, at lærredet altid hænger lige. På et moderne kontor er et projektorlærred et logisk supplement til de øvrige, mere gammeldags kontormaterialer.

Lærreder med sort ramme

Projektorlærreder med sorte rammer giver et fornemt indtryk allerede ved første øjekast. Den sorte ramme omslutter lærredet og giver det en karakter af foto- eller filmfremvisning. Men rammen er ikke kun til pynt. Den såkaldte maskering forbedrer kontrasten og dermed billedkvaliteten betragteligt. Og da lærredet er fastspændt i rammen, ungår man generende folder.

Takket være disse funktioner giver projektorlærreder enestående billedkvalitet, især som hjemmebiograf-lærred. Også i moderne konferencelokaler eller på reklamebureauer kan man bruge et projektorlærred til sine præsentationer. Og fordi projektorlærreder med rammer er permanent monteret på væggen, kan de også nemt kombineres med vægdekorationer, belysning eller hvide magnettavler.

Billedformat

Projektorlærreder fås i forskellige størrelser, hver med et specifikt billedformat. Disse billedformater er tilpasset de outputformater der kan vises af beamere og andre projektorer. Derfor er der lærreder i formaterne 1:1, 4:3, 16:9 og 16:10. Men billedformat bør ikke kun passe til din projektor, men også til det software du anvender til fremvisningerne.

Hvis du vil nyde videoer i de moderne opløsninger Full HD, HD ready og 4K i din hjemmebiograf, er projektorlærreder i billedformat 16:9 den perfekte løsning. Skærmformatet 16:10 er velegnet til WXGA og WUXGA widescreen-opløsninger. Dette format understøttes ofte af tabletter og bærbare computere og er derfor optimalt til præsentationer. Formaterne 1:1 og 4:3 svarer til billedformatet for ældre projektionsudstyr og film, f.eks. dem, der bruges i skolerne.

For- og bagprojektion

Ved forprojektion udstråles billedet forfra på et stærkt reflekterende lærred, foran hvilken projektoren og publikum er placeret. Denne metode bruges i biografer og understøttes af de fleste projektorer. Ved bagprojektion projiceres billedet på bagsiden af et gennemsigtigt lærred med projektoren bag skærmen. Denne teknologi bruges hovedsageligt i filmproduktion til at skabe kunstige baggrunde, som skuespillere kan optræde foran.

Glem ikke at gå på opdagelse i de andre kategorier på expondos hjemmeside. Der er f.eks. skriveborde , serverskabe og udstyr til reklamekampagner .