Trustpilot

Svejsehjelme

Uanset om du bruger dit svejseapparat professionelt hver dag, eller sjældnere som hobbysvejser, så kommer sikkerhed altid i første række. Og arbejdssikkerhed har højeste prioritet hos expondo! Hos os finder du svejsehjelme af bedste kvalitet i forskellige modeller fra den kendte producent Stamos Germany. Hjelmene fås i forskellige prisklasser og med funktioner, der passer til både den professionelle brugers intensive, daglige brug og dig, der har brug for en mere simpel model til svejseopgaver i hjemmet.

Kvalitet fra Stamos Germany

Svejsehjelmene fra Stamos Germany er designet i Tyskland, baseret på tysk kvalitetstænkning. Hele fremstillingsprocessen er omhyggeligt kvalitetskontrolleret. De alsidige hjelme er naturligvis ikke kun anvendelige til alle former for svejsning, men også til andre opgaver hvor ansigt og øjne skal beskyttes, som skærearbejde eller vådslibning.

Stamos svejsehjelme er alle lavet af topmoderne og slagfast nylon – et materiale der kombinerer maksimal holdbarhed og sikkerhed med en lav egenvægt. Svejsehjelmens opgave er at beskytte uden at virke forstyrrende under arbejdet. Derfor kan pasformen på alle Stamos svejsehjelme justeres individuelt mellem 900-1300, alt efter model. Alle modeller kan justeres til brugerens hovedform. Derudover kan den ønskede afstand mellem visir og ansigt indstilles individuelt for den bedste komfort.

Stamos svejsehjelme er drevet af solceller eller en kombination af solceller og batterier. Synsfeltet er stort og synsvinklen er justerbar. Hjelmene er udstyret med en automatisk lysjustering med usædvanlig korte reaktionstider. Lysbeskyttelsen opfylder kravene i DIN 11. Og et ekstra glas medfølger gratis til hver svejsehjelm!

I vores webshop kan du med garanti finde en svejsehjelm der passer til både dit behov og din pengepung - kig ind og bestil din svejsehjelm allerede i dag!

Svejsehjelme til alle individuelle behov

Stamos forskellige modeller er opdelt i produktserierne EASY, ADVANCED, PROFESSIONAL og EXPERT. Her kan du kort læse om de forskellige serier. Gå gerne ind på hver enkelt produktbeskrivelse for at finde ud af mere om fordelene ved de forskellige hjelmmodeller!

EASY: De robust designede svejsehjelme i Easy-serien er begyndermodeller med superkvalitet til en lav pris. Perfekt til dig der svejser på hobbyniveau. Easy-serien sætter brugervenlighed i højsædet.

ADVANCED: Svejsehjelmene har et attraktivt design og et fornuftigt forhold mellem pris og kvalitet. Hjelmene er fremragende til dig der svejser regelmæssigt. Pasformen kan naturligvis justeres for den bedst mulige komfort.

PROFESSIONAL: Svejsehjelme udviklet af fagfolk til fagfolk. Til dig der svejser hver eneste dag og stiller høje kvalitetskrav. Svejsehjelmenes funktioner og pasform kan reguleres trinløst. Det er muligt at slukke for den automatiske lysjustering på svejsehjelmene i professional-serien.

EXPERT: Som navnet allerede antyder, er disse super-hjelme designet til professionelle svejsearbejdere, for hvem kun det bedste er godt nok, med hensyn til pasform, funktioner og en reaktionstid på 1/25000 sek. fra lys til mørk. Svejsehjelmene justeres trinløst og kan tilpasses præcist til alle individuelle behov. Det er også muligt at slukke for den automatiske lysindstilling i expert-serien.

Afgiv din bestilling allerede i dag! Og husk at expondo tilbyder gratis forsendelse til Danmark!

Har du brug for tilbehør til dit svejsearbejde? expondo tilbyder en lang række reservedele, f.eks. svejsebrændere . Du finder også handsker, svejsehætter og svejsejakker hos os.

Takket være vores lange samarbejde med Stamos Germany kan vi tilbyde vores kunder produkter af udsøgt kvalitet til rimelige priser.

Er en automatisk svejsehjelm det bedste?

Ja, du bør anvende en automatisk svejsehjelm der skifter fra lys til mørk på 1/25.000 sek. eller hurtigere.

Bruger man altid svejsehjelm?

Nej, til boltsvejsning kan man nøjes med at lukke øjnene det korte øjeblik hvor man trykker på boltpistolen, i stedet for at tage hjelmen på.