Vare: EX10090308

|

Model: HT-RUNDLE-31

Traktorsæde - 38 x 30 cm

kr 919.00
Prisen er inkl. moms

På lager!

Leveringstid ca. 1-3 dage

For store leveringer med fragtfirma udgør portoen 149 DKK, for små bestillinger under 372 DKK udgør portoen 29 DKK.

100% sikker betaling

  • Komfortabelt - ekstra bredt og godt polstret sæde med et højt ryglæn
  • Solidt - robust ramme af modstandsdygtigt stål og sæde betrukket med PVC-kunstlæder
  • Universelt – med de mange befæstningsmuligheder er sædet kompatibelt med alle traktorer, plæneklippere, gaffeltrucks etc.
  • Pladsbesparende - kompakt konstruktion uden armlæn der også passer ind i små styrehuse
  • Nemt - sædet monteres på bare et øjeblik

PRODUKTBESKRIVELSE

Universalsæde fra hillvert med højt ryglæn

På dette traktorsæde fra hillverts landbrugsudstyr sidder man også komfortabelt på de længere ture. Traktorsædet er fremstillet af udvalgte materialer. De mange befæstningsmuligheder gør sædet kompatibelt med alle traktorer, plæneklippere, gaffeltrucks og andre maskiner.

Skån ryggen og skift sædet ud regelmæssigt

For ikke at belaste ryggen unødigt, bør et traktorsæde skiftes en gang hver 1000 arbejdstime. Det gamle sæde udskiftes på bare et øjeblik med dette universalsæde fra hillvert der har et væld af befæstningsmuligheder. Polstringen af skumgummi beholder også under stærk belastning sin form. Selv efter at være blevet brugt talrige gange, er der garanti for komfort med dette traktorsæde på 38 x 30 cm og en maks. bæreevne på 120 kg. Traktorsædet er fremstillet af solide materialer. Sædet er betrukket med PVC-kunstlæder der er slidstærkt, vandfast og let at rengøre.

Dette traktor-udstyr er kompatibelt med et væld af forskellige maskiner. Vær dog opmærksom på monteringspladens mål på 18 x 16.8 cm. Skulle disse dimensioner ikke passe til traktoren, så har vi flere andre modeller i vores sortiment af traktor-tilbehør. Monteringen af sædet er enkel og ligetil. Se brugsanvisningen for yderligere information om korrekt fastgørelse af sædet.

TEKNISKE DETALJER