Tilbud

Vare: EX10090291

|

Model: HT-RUNDLE-14

Traktorsæde - 42 x 40 cm - justerbart

kr 1,199.00 kr 1,299.00
Prisen er inkl. moms

På lager!

Leveringstid ca. 1-3 dage

For store leveringer med fragtfirma udgør portoen 149 DKK, for små bestillinger under 372 DKK udgør portoen 29 DKK.

100% sikker betaling

  • Komfortabelt - ekstra bredt og godt polstret sæde
  • Solidt - robust ramme af stål og sæde af PVC
  • Universelt – kan anvendes til traktorer, plæneklippere, gaffeltrucks etc. såfremt de har plads til monteringspladen på 23 x (28 - 28,5) cm
  • Regulerbart - sædets kan justeres 16 cm op og ned, og 15 cm frem og tilbage. Ryglænet kan hældes
  • Nemt - montering og justering på kun et øjeblik

PRODUKTBESKRIVELSE

Universelt sæde til traktor fra hillvert

Med dette traktorsæde fra hillverts landbrugsudstyr sidder man også komfortabelt over længere ture. Traktorsædet er fremstillet af de bedste materialer med en førsteklasses polstring. Dette universalsæde kan udover traktorer anvendes til plæneklippere, gaffeltrucks og andre maskiner.

Skån ryggen og skift sædet ud regelmæssigt

For ikke at belaste ryggen unødigt, bør et traktorsæde skiftes en gang hver 1000 arbejdstime. Dette traktorsæde fra hillvert er hurtigt og nemt at montere. Polstringen af skumgummi beholder også under stærk belastning sin form. Selv efter at være blevet brugt talrige gange, er der garanti for komfort med dette traktorsæde på 42 x 40 cm og en maks. bæreevne på 120 kg. Traktorsædet er konstrueret med en stabil ramme af stål. Overfladen af PVC er særligt slidstærk, vandafvisende og let at gøre ren.

For yderligere komfort er det muligt at skubbe sædet 15 cm frem eller tilbage. Højden kan justeres 16 cm. Ryglænet kan indstilles så let som ingenting 90° / 110° (fremad) og 20° / 30° så det passer til dine individuelle behov.

Dette traktor-udstyr er kompatibelt med et væld af forskellige maskiner. Vær dog opmærksom på monteringspladens mål på 23 x (28 - 28.5) cm. Skulle disse dimensioner ikke passe til traktoren, så har vi flere andre modeller i vores sortiment af traktor-tilbehør. Monteringen af sædet er enkel og ligetil. Se brugsanvisningen for yderligere information om korrekt fastgørelse af sædet.

TEKNISKE DETALJER

Karaktergivninger og anmeldelser