Tilbud

Vare: EX10061117

|

Model: MSW-BPCT-21.2

Bremsestempelværktøj - 21 dele

kr 229.00 kr 249.00
Prisen er inkl. moms

På lager!

Leveringstid ca. 1-3 dage

For store leveringer med fragtfirma udgør portoen 149 DKK, for små bestillinger under 372 DKK udgør portoen 29 DKK.

100% sikker betaling

  • til udskiftning af bremsestempler
  • spindler med højre- og venstregevind
  • adaptere til stort set alle biltyper
  • praktisk kuffert inkl. håndtag til opbevaring af delene i sættet
  • Fremstillet af robust stål

PRODUKTBESKRIVELSE

Universalværktøj til alle bilmodeller

Dette bremsestempelværktøjssæt MSW-BPCT-21.2 fra MSW er et professionelt værktøj til reparation af bremsestempler af forskellige bilmærker. Du kan med dette sæt reparere hjulbremser på både for- og baghjul. Takket være to spindler og forskellige adaptere kan du med dette sæt uden problemer arbejde med mange forskellige bremsemodeller, og det egner sig derfor først og fremmest til professionelle værksteder men også den ambitiøse hobbymekaniker.

Nem og sikker skift af bremsestempler med dette autoværktøj

Sættet leveres inkl. en række adaptere, der på grund af deres forskellige former og størrelser kan benyttes til mange slags bremsemodeller. Der medfølger 19 adaptere til talrige bilmærker der er kendetegnet med bogstaver og tal, så de er nemme at skelne fra hinanden.

Begge spindlers T-formede greb sørger for en pålidelig forbindelse med de enkelte adaptere. Værktøjssættet indeholder både en højreroterende og en venstreroterende spindel, som hver kan benyttes til forskellige bremsekonstruktioner. Begge spindler er forsynet med et praktisk T-greb, gennem hvilket kraften overføres til bremsestemplet - de forskellige bremsestempler kan dermed fjernes uden problemer og med kun en lille kraftanstrengelse.

Samtlige værktøjselementer i sættet er lavet af stål og egner sig derfor ideelt til trykintensivt arbejde på køretøjsbremser. Materialet er utroligt robust og modstandsdygtigt og kun lidt kærvfølsomt. De enkelte værktøjsdele forbliver dermed intakte og garanterer en lang levetid og holdbarhed.

Det komplette værktøjssæt leveres i en praktisk plastkuffert, hvor alle værktøjsdelene har sin egen plads, og dermed kan opbevares overskueligt. Takket være det ergonomisk formede håndtag er kufferten nem at bære.

TEKNISKE DETALJER

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Karaktergivninger og anmeldelser