Tilbud
(1) Bedømmelse

Vare: EX10061247

|

Model: MSW-ETT-18

Motor-justeringsværktøj - VW - Audi - Seat - Skoda - til VAG 1.2 TSI, 1.2 TFSI, 1.4 FSI, 1.6 FSI

kr 329.00 kr 439.00
Prisen er inkl. moms

På lager!

Leveringstid ca. 1-3 dage

For store leveringer med fragtfirma udgør portoen 149 DKK, for små bestillinger under 372 DKK udgør portoen 29 DKK.

100% sikker betaling

  • Kompatibelt med forskellige bilmodeller fra Audi, Seat, Skoda og VW
  • Værktøjsdelene passer perfekt i formen til motordelene på VAG 1.2 TSI, 1.2 TFSI, 1.4 FSI og 1.6 FSI-motorer
  • Modstandsdygtigt og holdbart materiale af aluminium
  • Specialværktøj der reducerer slid på motordelene til et minimum
  • Inkl. praktisk kuffert til transport og opbevaring

PRODUKTBESKRIVELSE

Perfekt justering af motoren med låseværktøj fra MSW

Skal du reparere en 1.2 TSI, 1.2 TFSI, 1.4 FSI eller 1.6 FSI-motor af fabrikatet Audi, Seat, Skoda eller VW er det perfekt med dette professionelle motorjusteringsværktøj MSW-ETT-18 fra MSW, din ekspert indenfor autoværktøj. Specialværktøjet kan bruges til låsning af knast- og krumtapakslen ved udskiftning af taktkæden, af- og påmontering af knastakslen samt justering af synkroniseringen i motoren så alt kører i takt.

Autoværktøj til professionel brug fra MSW

Med dette knastaksel-værktøj kan man udføre selv komplicerede reparationsopgaver på en række forskellige bilmodeller med 1.2 TSI, 1.2 TFSI, 1.4 FSI eller 1.6 FSI-motor. Det professionelle autoværktøj er i sin pasform perfekt afstemt til hver enkelt motordel og er derfor nemt at bruge. Specialværktøjet er den nemmeste og mest effektive metode til at blokere og justere motoren. Med standardværktøj risikerer man at slide unødigt på motoren eller at automekanikeren selv kommer til skade. Men med dette autoværktøj fra MSW er slid på motoren reduceret til et minimum.

I dette sæt autoværktøj medfølger et låseværktøj til krumtapakslen og hydraulikspænderen, to låseværktøjer til knastakslen, to låsestifter til krumtapakselhjulet samt et præcist måleur med holder. Værktøjssættet er fremstillet af holdbart og modstandsdygtigt aluminium. Værktøjet kan holde i mange år og bør ikke mangle på det professionelle autoværksted eller i hobbygaragen.

Det komplette værktøjssæt leveres i en praktisk kuffert af robust plast, hvor hvert stykke værktøj har sin egen plads. Den kompakte kuffert optager ikke unødig plads på værkstedet. Og med hjælp af det praktiske håndtag, lader kufferten sig også bekvemt medtage på kundebesøg.

TEKNISKE DETALJER

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Karaktergivninger og anmeldelser


5.0

Baseret på 1 bedømmelse

01.06.2023

Fungerade klockrent att byta kedja på en Golf 2008 med 1.4TSI (BMY) motor