Vare: EX10061548

|

Model: MSW-DA-20

Opretterhammer - sæt med 7 dele

kr 439.00
Prisen er inkl. moms

På lager!

Leveringstid ca. 1-3 dage

For store leveringer med fragtfirma udgør portoen 149 DKK, for små bestillinger under 372 DKK udgør portoen 29 DKK.

100% sikker betaling

  • Effektiv opretning af buler med tung opretterhammer på 2,2 kg
  • Kan anvendes på professionelle autoværksteder og i hobbygaragen
  • Inkl. to adaptere på 121 x 25 mm og 60 x 13 mm samt trækkopper på 52 og 103 mm længde
  • Ligger godt i hånden så man ikke klemmer fingrene
  • Solide materialer af stål og plast (PP)

PRODUKTBESKRIVELSE

Professionel udretning af buler med værktøj fra MSW

Opretterhammer MSW-DA-20 fra MSW reparerer buler uden at beskadige lakken. Selv store buler kan trækkes ud med dette professionelle opretterværktøj fra MSW. Du sparer tid, penge og forhindrer omfattende efterlakering på karosseriet. Dette buleværktøj kan anvendes både til personbiler, lastvogne og motorcykler, men også køleskabe og vaskemaskiner. Den enkle betjening gør sættet velegnet til professionelle såvel som gør det selv-folket.

Buleudretning der er skånsom mod lakeringen

Opretterhammeren muliggør en professionel reparation af buler uden efterlakering. Først skal en af de fire medfølgende trækkopper af plast fastgøres til karosseriet, derefter forbindes med opretterhammeren vha. en af de to medfølgende adaptere. Den 2,2 kg opretterhammer har en høj trækkraft så man sparer på kræfterne.

Med det ekstra lange greb ligger opretterhemmeren hele tiden godt i hånden. Grebet har en rutsjesikker belægning. Den giver en optimal trækkraft på karosseriet. Ved at vælge en passende trækkop, sikrer du at den anvendte kraft kan overføres optimalt til bulen. De to adaptere måler 121 x 25 mm og 60 x 13 mm og skrues fast til opretterhammeren.

Opretterhammeren er fremstillet af solidt stål der kan holde i mange år frem. Den kompakte størrelse gør at den er nem at transportere med på kundebesøg.

TEKNISKE DETALJER