Tilbud
(1) Bedømmelse

Vare: EX10061318

|

Model: MSW-DENTPULLER.SET11

Opretterværktøj - sæt med 25 dele

kr 299.00 kr 349.00
Prisen er inkl. moms

På lager!

Leveringstid ca. 1-3 dage

For store leveringer med fragtfirma udgør portoen 149 DKK, for små bestillinger under 372 DKK udgør portoen 29 DKK.

100% sikker betaling

  • Forskelligt buleudtrækker-værktøj til udretning af små og store buler
  • kort opvarmningstid med varmeklæbepistol med 40 W inkl. 10 limstifter
  • lakskånende reparation så fartøjet ikke falder unødigt i værdi
  • hurtig og effektiv reparation der giver kortere ventetid for kunderne
  • nem betjening med den detaljerede brugsanvisning

PRODUKTBESKRIVELSE

Oprettersæt med 25 dele til udretning af buler

Dette omfangsrige opretterværktøjssæt MSW-DENTPULLER.SET11 fra MSW er ideelt til opretning af små og store buler i karosserier. MSW er din ekspert indenfor autoværktøj. Sættet indeholder flere forskellige buleværktøjer der er specielt designet til at skåne lakeringen. Dette opretterværktøj kan anvendes både til personbiler, lastbiler og motorcykler. Den enkle betjening gør sættet velegnet til professionelle autoværksteder såvel som hobbymekanikere.

Buleudtrækker-værktøj fra MSW – oprettersæt til buler i alle størrelser

Dette profesionelle sæt opretterværktøj gør det muligt at reparere små og store buler uden at afmontere bildele, og uden efterlakering. Uanset om du vil oprette mindre buler med buleudtrækker-tangen eller større buler med glidehammeren, kan du i dette oprettersæt finde et passende værktøj. Sættet indeholder i alt 25 dele til en lakskånende bulereparation. For at fastgøre en af de 8 forskellige trækkopper til karosseriet, medfølger en effektiv varme-klæbepistol med 40 W der opnår sin driftstemperatur på bare fem minutter.

Især når lakken ikke viser større tegn på skader, er et PDR-værktøj det rigtige valg. Uanset bulens størrelse og form, og uanset om den skyldes parkeringsskader eller haglnedslag, kan du med dette opretterværktøj udføre en professionel reparation billigt.

Reparer buler uden efterlakering ved at benytte værktøjet i PDR-serien (Paintless Dent Repair), så sparer du tid og omkostninger. En fejlfri lakering er vigtig for at opretholde køretøjets værdi. Opretterværktøjets kompakte design og den medfølgende taske gør det nemt at transportere hvis du skal ud til en kunde.

Dette sæt opretterværktøj leveres inkl. en omfangsrig tilbehørspakke, så du kan tilpasse reparationen den pågældende skade på karosseriet: 10 limstifter, en skraber, en tom flaske til opløsningsmiddel samt arbejdshandsker.

TEKNISKE DETALJER

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Karaktergivninger og anmeldelser


5.0

Baseret på 1 bedømmelse

01.06.2023

Spijtig, maar geen enkele deuk terug kunnen normaal zetten, ondanks de tips die ik opgezocht hebt in google en you tube. Voor mij verloren geld !! Niet kopen !!