Trustpilot
(4) anmeldelser

Søjleboremaskine - 550 W - 5 hastighedstrin - 16 mm

2.199,00 kr.
Prisen er inkl. 25% moms.

Vare: EX10062508

|

Model: MSW-TBBD-1500LS

Prisen er inkl. 25% moms.

På lager!

Levering ca. fredag 3. maj
5% discount ved mindst 3 af samme vare 10% discount ved mindst 5 af samme vare
Samlet pris
Pr. stk.
Rabat
2.199,00 kr.
2.199,00 kr.
0%
6.597,00 kr.
2.089,05 kr.
5%
10.995,00 kr.
1.979,10 kr.
10%
Hovedfunktioner
  • Kraftig 550 W-motor med op til 1790 omdr./min.
  • 5 hastighedstrin til forskellige typer opgaver og materialer. Laserstråle markerer borehullet
  • 190 x 190 mm stor borehjælpeplade der kan tippes
  • Borepatronen er beregnet til bor med 1,5 - 16 mm i diameter
  • Boret bevæges med det trearmede drejehåndtag ned til en boredybde på 80 mm. En LED lyser på arbejdsområdet.
Sikre betalingsmetoder
Leveringsinformationer
Returnering og garanti

PRODUKTBESKRIVELSE

TEKNISKE DETALJER

Karaktergivninger og anmeldelser


4.3

Baseret på 4 karaktergivninger

Sorter efter :

for 3 måneder siden Offentliggjort på Expondo Poland

Stabil

En meget vigtig egenskab, der kommer til at tænke på ved første øjekast, er enhedens meget gode stabilitet efter montering. Den anden ting er en rigtig god kvalitetsfølelse efter montering, hvert element passer godt, messing- og plastelementerne holder perfekt sammen - det er virkelig meget godt. En anden ting er, at tænding af skruestik fungerer godt og præcist, det guider dig meget godt til det udpegede punkt. En anden ting er manglen på udløb og vibrationer, hvilket forbedrer nøjagtigheden markant. Motoren fungerer meget godt, har tilstrækkelig kraft til det meste arbejde og er ikke 100% tilstrækkelig til mit formål, og jeg har endda en stor reserve. For at opsummere, tror jeg, at enheden nemt kan købes af en semi-professionel eller endda til professionel brug. Jeg betragter mit køb som meget godt!

Vis den originale anmeldelse

for 3 måneder siden Offentliggjort på Expondo Germany

Ingen kommentar.

Vis den originale anmeldelse

sidste måned Offentliggjort på Expondo Germany

Stabil bænkboremaskine

Indtil videre godt og robust lavet, med en laserstrålefiksering, der var eller er godt justeret. Indstillingen af borehastigheden med kun et håndtag og aflæsning af LED-displayet er også rigtig god, men andre mærker i prisklassen tilbyder også dette. Hvad andre mærker i denne prisklasse ikke har er borehovedets 8 cm slag og det var også mit købskriterium. Men arbejdsbordsbelysning, som jeg syntes ville være ønskelig og som annonceret i beskrivelsen, er desværre ikke tilgængelig. Samlingen er hurtig og selvforklarende. En ting jeg ikke kan komme over er hvorfor bruge batteridrift til laserstrålen, når alt andet alligevel er drevet af 230 volt? Borehovedet har en tandring, som ikke ligefrem er ideel til at skifte bor hurtigt og jeg købte et matchende quick-release hoved separat. Maskinen er godt justeret, og borehullerne er helt acceptable. Teknologien med den fortandede trækstang til at flytte borebordet op/ned er heller ikke optimal, fordi der er lidt for meget slør i bordet, og stangen er kun fastgjort i den øverste og nederste rørstandsring uden yderligere skruning. Hvis det er nødvendigt, kan eller bør du selv tilføje en spændeskrue til borebordet. Bortset fra den beskrevne manglende arbejdsbordlampe, er det en rimelig bordboremaskine til hobby- men også semi-professionelle sektor i prisklassen. Jeg trækker en stjerne fra for den manglende arbejdsbordlampe. Ikke desto mindre ville jeg købe den igen og kan anbefale den med god samvittighed.

Vis den originale anmeldelse

sidste måned Offentliggjort på Expondo Germany

MSW Standbohrmaschine TBBD-1500LS

Bænkboret har været i drift i næsten en uge med indledende vanskeligheder. Først ville jeg downloade den fulde brugermanual online, den var desværre ikke tilgængelig på alle sprog. Da expondo blev spurgt om tilgængelighed via betjeningsvejledningen, var expondo ikke i stand til at give nogen information. Så langt så godt! Men monteringen var ret nem og kan udføres forståeligt selv uden brugsanvisningen. Desværre opdagede jeg ligesom de tidligere højttalere, at der kun var installeret en krydslaser, og at det annoncerede arbejdslys manglede. Nå, andre mærker har arbejdslygter i denne prisklasse. Hvad andre mærker i denne prisklasse ikke har er borehovedets 8 cm slag og det var også mit købskriterium. Den eneste hammer er, at selv denne information ikke er korrekt. Slaget er 60 mm og ikke de annoncerede 80 mm! Lagde de andre ikke mærke til det? Det er også en skam, at batteridriften til laserstrålen er lavstrøm - se hastighedsdisplayet. Borehovedet er udstyret med en tandring (1,5-13mm), som ikke ligefrem er ideel til hurtigt at skifte bor. Jeg købte også en hurtigudløserpatron. Selve maskinens koncentricitet er god, viseren viser 2/100, hvilket er mere end tilstrækkeligt. Teknikken med den fortandede trækstang til at flytte borebordet op/ned er ikke optimal, fordi der er lidt for meget slør ved justering. Desuden bukker arbejdsbordet nedad ved lidt kraftigere belastninger, så der blev sparet på materiale. Bortset fra den beskrevne manglende arbejdsbordlampe og det forkerte boreslag (i hvert fald for mig) er det en rimelig bordboremaskine til hobby- men også semi-professionelle sektor i prisklassen. Jeg fratrak to stjerner for den manglende arbejdsbordlampe og boreslaget, der var for kort. Ikke desto mindre ville jeg købe den igen, fordi den med lidt efterbearbejdning nu er en solid bænkboremaskine. Jeg kan stadig oplyse om holdbarhed og indkøb af reservedele.

Vis den originale anmeldelse

Du er i gode hænder

på vores hjemmeside!

Vores mål er at kunne tilbyde bæredygtige produkter til konkurrencedygtige priser, alle stemplede med et kvalitetstegn i form af et design, som er udviklet i Tyskland. Vi har efterhånden mere end 100.000 tilfredse kunder, og vi arbejder fortsat på at udvikle nye løsninger, som opfylder vores kunders individuelle ønsker og behov.

Foretrukket af eksperter i hele verden
mere end 16 års erfaring
indenfor internethandel
3 MILLIONER
kunder har købt vores produkter