Brugte

Vare: EX20012184

|

Model: RCPM-7,1D

Brugt Røremaskine - 650 W - Royal Catering

DKK 4,699.00 DKK 5,799.00
Prisen er inkl. moms

På lager!

Leveringstid ca. 2-5 dage

100% sikker betaling

  • Stærk røremaskine inkl. æltekrog, rørekrog og piskeris. Skålen har plads til 800 g mel og 500 g vand
  • Kraftig effekt på 650 W til mange forskellige slags dej
  • Ergonomisk æltemaskine der er legende let at betjene
  • Tilføj ingredienser under omrøringen gennem hullet i låget
  • Let rengørlig konstruktion af rustfrit stål og aluminium

PRODUKTBESKRIVELSE

Professionel røremaskine med et væld af anvendelsesmuligheder

Røremaskine RCPM-7,1D fra Royal Catering henvender sig til mindre restauranter og privatkunder der kun vil have den bedste røremaskine. Den kan bruges som dejælter til brød, pizza, pasta, kager og andet bagværk. Derudover kan man med piskeriset piske flødeskum, æggehvider m.m. Optimer dine arbejdsprocesser i køkkenet og spar tid med denne effektive æltemaskine fra Royal Catering, din ekspert i køkkenudstyr til gastronomi, hotel- og restaurationsbranchen.

Pizza-, brød- og pastadej i denne æltemaskine fra Royal Catering

Det er mere hygiejnisk at bruge en dejælter end at ælte med hænderne. Samtidig slipper man for at bruge alle sine kræfter på at ælte. Maskinen er legende let at betjene og velegnet til produktion af store mængder mad.

Skålen måler 250 mm i diameter. Den maks. anbefalede melmængde er 800 g med 500 g vand. Motoren har en kraftig effekt på 650 W og tre gear med en hastighed på 230 - 580 omdr./min. Dermed kan røremaskinen bruges til såvel tunge deje som til piskefløde.

Røremaskinen er legende let at betjene. Gennem det praktiske hul i låget kan man tilføje flere ingredienser under æltningen uden at det er nødvendigt at stoppe maskinen. Røremaskinen leveres inkl. skål, æltekrog, rørekrog og piskeris.

TEKNISKE DETALJER