Trustpilot
(1) anmeldelse
Royal Catering

Chokoladefontæne - 4 etager - 6 kg - inkl. lysbord

6.899,00 kr.
Prisen er inkl. 25% moms.

Vare: EX18000268

Prisen er inkl. 25% moms.
stk.
Rabat
Pr. stk.
1+
0%
6.899,00 kr.
3+
5%
6.554,05 kr.
5+
10%
6.209,10 kr.
10+
15%
5.864,15 kr.
Hovedfunktioner
  • kaskadeeffekt med flydende chokolade på 4 etager
  • egnet til mange gæster med kapacitet på 6 kg
  • sikker betjening grundet overophedningssikring
  • fødevaregodkendt og plejelet rustfrit stål
  • fjernbetjening til kontrol af 16 stemningsfulde farver og 6 effekter
  • stort lysbord med to etager
Leveringsinformationer
Returnering og garanti

Tekniske detaljer

Mål (LxBxH)
0 x 0 x 0 cm
Vægt
0 kg
Forsendelsesmål (LxBxH)
0 x 0 x 0 cm
Forsendelsesvægt
0 kg

Leveret følger

  • Chokoladefontæne RCCF-230W
  • Lysbord RCCF-BASE LED
  • Kontrolstation
  • Fjernbetjening
  • Strømkabel
  • Tilbehør til montering
  • Brugsanvisning

Produktbeskrivelse

Chokoladefontæne - 4 etager - 6 kg - inkl. lysbord

Denne professionelle chokoladefontæne er bergnet til gæsterne på restaurant eller hotel og er særligt velegnet til bryllup, fødselsdag, banket og andre særlige lejligheder. En chokoladefontæne er en førsteklasses dessert der får ekstra stemning fra det farvestrålende lysbord. Chokoladefontænen har en dobbelt konstruktion og kan udover varm, flydende chokolade også bruges til andre ingredienser (f.eks. smeltet ost, karamel, saucer, sirup eller ketchup). Alt efter smag og behag kan du have forskellige madvarer under fontænen, såsom frugt, kiks, pandekager, vafler, donuts, is eller mousse.
Kaskadesystemets elegante fireetages design får din fest til at tage sig endnu bedre ud. Det professionelle apparat kan tilgås fra alle sider og vil vække begejstring blandt gæsterne på hotellet, i restauranten, eller til bryllupsfesten. Chokoladefontænen gør også en god figur i private sammenhænge som for eksempel fødselsdage.
Takket være den høje kapacitet kan chokoladefontæne RCCF-65W4 fra Royal Catering bearbejde op til 6 kg chokolade samtidigt. Du kan udover chokolade vælge mellem ingredienser som karamel, sauce, sirup, smeltet ost, osv. En rørespiral sørger for, at den smeltede substans kan løbe frit og uhindret, og forhindrer dermed tilstopninger.
En indbygget overophedningssikring sørger for den nødvendige sikkerhed når apapratet er i brug, og slukker det automatisk hvis temperaturen bliver for høj. Derudover afkøles motoren gennem særlige ventilationshuller i bunden. Apparatet har to knapper med hvilke motoren og varmelegemet startes separat.
Det kraftfulde 250 W varmeelement sikrer hurtig opvarmning og holder ingredienserne på den valgte temperatur i området mellem 30 og 110°C i lang tid. Termostaten regulerer automatisk så strømmen af flydende chokolade bliver opretholdt konstant.
Takket være anvendelsen af rustfrit stål er chokoladefontænen nem og enkel at rengøre. Chokoladefontænen kan skilles ad og hver del opvaskes separat. Materialet lever op til hygiejnestandarderne og er smagsneutralt. Chokoladefontænen er derudover meget modstandsdygtig og holdbar i forhold til mekanisk beskadigelse. Denne chokoladefontæne med lysbord vil vække begejstring på et hvilket som helst buffetbord.
Lysbordet består af to terasseformede etager med en fordybning i midten hvor chokoladefontænen anbringes. Den 40 cm høje konstruktion og kanterne er af gennemsigtigt akrylglas hvorudover de 16 farver kan stråle i alle retninger. På etagerne der måler 65 og 100 cm i diameter er der rigelig plads til at stille tallerkener, bestik eller tilbehør til chokoladefontænen såsom frugter eller marshmallows.
Med fjernbetjeningen kan du skifte farve og indstille de seks effekter. Du kan indstille lysstyrken, flash- og stroboskopeffekter så du finder den rette stemning, der bedst passer til gallamiddagen, aftenbuffeten eller det pågældende arrangement. Derudover kan du få lyset til langsomt at fade ud eller blive kraftigere. Du kan også bestemme frekvensen af lysskiftet.
En fordel ved Royal Catering-apparater er de skridsikre gummifødder der sørger for ekstra stabilitet, og for at underlaget ikke får ridser. Sørg for at dit arrangement forløber uden forstyrrelser med denne støjsvage chokoladefontæne. Den kompakte chokoladefontæne passer perfekt til LED-lysbordet og den ringe vægt gør transport og oplagring ekstra nem.

Karaktergivninger og anmeldelser


5.0

Baseret på 1 karaktergivning

Sorter efter :

for 3 år siden Offentliggjort på Expondo Austria

Fantastisk

Den smukkeste fødselsdagsfest nogensinde..., mange tak

Vis den originale anmeldelse
Foretrukket af eksperter i hele verden
mere end 16 års erfaring
indenfor internethandel
3 MILLIONER
kunder har købt vores produkter