Vare: EX10011323

|

Model: RCGN-1/9-100B

Gastrobakke - GN 1/9 - 100 mm

kr 159.00
Prisen er inkl. moms

På lager!

Leveringstid ca. 1-3 dage

For store leveringer med fragtfirma udgør portoen 149 DKK, for små bestillinger under 372 DKK udgør portoen 29 DKK.

100% sikker betaling

  • Tilbehør til vandbad bain marie eller kølevitrine. Kompatibel med alle GN 1/9 låg
  • Robust og let, takket være 0,6 mm tykt rustfrit stål
  • Mange anvendelsesmuligheder til varme og kolde retter med et temperaturspænd på -20 °C til 300 °C
  • Glatte kanter uden sammensvejsninger
  • Nemme at stable
  • Enkelt rengøring – kan tåle opvaskemaskine

PRODUKTBESKRIVELSE

Hold din mad veltempereret med denne gastro-bakke fra Royal Catering

Denne robuste gastrobakke af rustfrit stål fra Royal Catering er beregnet til professionel brug i restaurationsbranchen og ideel til brug i storkøkkener, kantiner, cafeterier, salatbarer, isboder, hotelkøkkener og pizzeriaer. Gastronorm-bakken kan både holde madretter varme og kolde, f.eks. is, salat, suppe og ovnretter.

Professionelt køkkenudstyr der kan bruges hver dag

Med sin robuste og formbestandige konstruktion lever denne GN 1/9-beholder perfekt op til de høje krav indenfor restaurationsbranchen og imponerer samtidig med sit elegante og tidløse design. Den er 100 mm dyb og kan indeholde 0,9 l. Med de afrundende hjørner er gastrobakken nem at stable med andre gastrobakker, sætte ind i en kølevitrine eller bain marie og tage ud igen. Den specielle rand modvirker at dampen slipper ud, når GN-beholderen står i et vandbad, så varmen udnyttes mere effektivt.

Der er talrige fordele ved at anvende rustfrit stål af høj kvalitet. Materialet er ikke blot smags- og lugtneutralt, det er også særligt langtidsholdbart. Materialet videregiver den ønskede temperatur til madvarerne, uanset om det drejer sig om kolde eller varme retter. Temperaturspændet er -20 °C til 300 °C. Denne gastrobakke fra Royal Catering er derfor perfekt til fryseren såvel som ovnen. Takket være den glatte overflade og de afrundede hjørner er beholderne nemme at gøre rene. Gastrobakken tåler opvaskemaskine.

TEKNISKE DETALJER

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL