Vakuumpakkede produkter får forlænget holdbarheden og fylder mindre. Ved at spærre ilttilførslen forhindres dannelse af råd idet hverken bakterier eller svamp kan trives. Aroma og saft bibeholdes inde i vakuumpakken. Endelig kan apparatet også anvendes som sous vide-vakuumpakker til skånsom madlavning i vandbad.
Kammeret passer til poser med en bredde på op til 26 cm. Ved mindre fødevarer kan flere poser vakuumpakkes samtidig. Når den fyldte pose er placeret i kammeret, trykker du på knappen og ilten suges ud af hele kammeret. Så snart luften er tømt ud, aflukkes posen med en 5 mm bred søm. Takket være en effekt på 1000 W arbejder apparatet med et tryk på 1 bar. Den kompakte kammer-vakuumpakker bruger 230 V og har en ydeevne på 77 l/min. Betjeningen er enkel og brugervenlig.
Denne kammer-vakuumpakker har flere anvendelsesmuligheder, f.eks. som forberedelse til lynfryseren, kølerummet eller sous vide.
På det praktiske display kan du aflæse vakuumniveauet indeni kammeret. Det rigtige vakuumniveau er vigtigt for at indpakke fødevarer, lægemidler og elektroniske komponenter på den korrekte måde som beskytter varen, og forlænger holdbarheden af fordærvelige varer. Ved at regulere lufttilførslen kan du sikre dig at alle varerne indpakkes på samme måde. Dette er ideelt for firmaer som ønsker en ensartet produktkvalitet. Vakuumpakkeren leverer præcise data så du kan ændre indstillingerne efter behov. Derudover giver displayet besked om driftsforstyrrelser. Hvis apparatet ikke opnår det ønskede vakuumniveau, eller ikke kan holde det konstant, så kontroller om pakningen i låget er defekt.