Trustpilot
Ingen anmeldelser Vær den første til at anmelde dette produkt

Pizzaspartel - rustfrit stål – 38 cm

319,00 kr.
Prisen er inkl. 25% moms.

Vare: EX10010623

|

Model: RCPS-380/180

Prisen er inkl. 25% moms.
stk.
Rabat
Pr. stk.
1+
0%
319,00 kr.
3+
5%
303,05 kr.
5+
10%
287,10 kr.
10+
15%
271,15 kr.
Hovedfunktioner
  • Nemt at håndtere med den lave egenvægt
  • 20 x 18 cm paletkniv med flere anvendelsesmuligheder
  • Let rengørligt rustfrit stål og træ
  • Beskytter mod at man brænder sig på ovnen
  • Stabil konstruktion
Sikre betalingsmetoder
Leveringsinformationer
Returnering og garanti

PRODUKTBESKRIVELSE

Pizzaspartel - rustfrit stål – 38 cm

Pizzaspartel RCPS-380/180 fra Royal Catering er beregnet til professionel brug i restaurationsbranchen og kan f.eks. anvendes på pizzeria, restaurant, industrikøkken, fastfoodrestaurant og bageri. Den kan ligeledes anvendes privat til større arrangementer som grillfester eller familiefester. Med en samlet længde på 38 cm er pizzaspartlen let at anvende og beskytter effektivt mod at brænde sig når pizza og brød skal tages ind og ud ad ovnen.
Pizzaspaden er i alt 38 cm lang og bedst egnet til ovne og grill der ikke er alt for dybe. Ved hjælp af denne pizzaspartel kan du nemt og hurtigt tage al slags bagværk ind og ud af ovnen.
Hovedet på pizzavenderen måler 20 x 18 cm og passer derved til pizzaer af den pågældende størrelse. Pizzaspartelhovedet er glat, smalt og ekstra stabilt. Selv ubagt dej kan uden problemer bæres og sættes ind i ovnen.
Pizzaspartlen er fabrikeret i rustfrit stål som er ekstra nemt at gøre rent. Et håndtag af træ beskytter mod ovnens varme. På trods af de robuste materialer og den samlede længde på 38 cm vejer pizzaspartlen kun 0,55 kg. Takket være den lave egenvægt og det 2,5 cm tykke håndtag er pizzaredskabet nemt at arbejde med.
Det 15 cm lange håndtag beskytter dine hænder mod at blive forbrændt da du under arbejdet med pizzaspartel RCPS-380/180 ikke kommer i berøring med ovnen. Du kan nemt og sikkert tage pizzaer, brød og bagværk ud af ovnen og servere for gæsterne.

TEKNISKE DETALJER

Karaktergivninger og anmeldelser


Sorter efter :

Du er i gode hænder

på vores hjemmeside!

Vores mål er at kunne tilbyde bæredygtige produkter til konkurrencedygtige priser, alle stemplede med et kvalitetstegn i form af et design, som er udviklet i Tyskland. Vi har efterhånden mere end 100.000 tilfredse kunder, og vi arbejder fortsat på at udvikle nye løsninger, som opfylder vores kunders individuelle ønsker og behov.

Foretrukket af eksperter i hele verden
mere end 16 års erfaring
indenfor internethandel
3 MILLIONER
kunder har købt vores produkter