Trustpilot
Tilbud
(4) anmeldelser

Popcornmaskine med vogn og LED-belysning - retrodesign - sort

3.999,00 kr. 4.499,00 kr.
Prisen er inkl. 25% moms.

Vare: EX18000310

Laveste pris garanteret

Lav lagerstand

Skynd dig! Der er kun få varer tilbage!

Prisen er inkl. 25% moms.

På lager!

Levering ca. torsdag 2. maj
5% discount ved mindst 3 af samme vare 10% discount ved mindst 5 af samme vare
Samlet pris
Pr. stk.
Rabat
3.999,00 kr.
3.999,00 kr.
0%
11.997,00 kr.
3.799,05 kr.
5%
19.995,00 kr.
3.599,10 kr.
10%
Hovedfunktioner
  • Fjernstyret LED-RGB-belysning med 16 farver og forskellige lyseffekter
  • Høj ydelse - 1.600 watt og 6 kg popcorn pr. time
  • inkl. popcornskovl og målebæger
  • teflonbelægning, automatisk omrøring og overophedningssikring
  • oplyst montre
  • vækker begejstring hos store og små
Sikre betalingsmetoder
Leveringsinformationer
Returnering og garanti

PRODUKTBESKRIVELSE

TEKNISKE DETALJER

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Karaktergivninger og anmeldelser


4.8

Baseret på 4 karaktergivninger

Sorter efter :

for 2 år siden Offentliggjort på Expondo Germany

God kvalitet til en god pris!!!

Vi købte maskinen til vores virksomhed for at glæde vores medarbejdere og messegæster. Opsætningen af bilen tog 20 minutter. Derefter blev maskinen startet, og efter rengøring var de første popcorn produceret i løbet af få minutter. Til den første stresstest deltog en 3. klasses folkeskoleklasse. 5 læs på forhånd og så 2 mere, når klassen ankom. Måden popcornene springer ud af gryden på er et højdepunkt. Plus den farverige pære med skiftende tilstand. Farver og tilstande kan justeres ved hjælp af en lille fjernbetjening.

Vis den originale anmeldelse

for 3 år siden Offentliggjort på Expondo Denmark

Perfekt til masser af popcorn

Maskinen er super nem at betjene og nem at gøre ren efter brug.

for 8 måneder siden Offentliggjort på Expondo United Kingdom

Popcorn maskine

Strålende maskine

Vis den originale anmeldelse

sidste måned Offentliggjort på Expondo Germany

faktisk ret godt

Maskinen er fin. Popcornene smager godt. Strukturen er selvforklarende, og der medfølger meget korte skematiske instruktioner. Jeg bemærkede dog et par negative punkter: 1) Den medfølgende målebæger var utæt, og den er for stor. Det betyder, at den kun kan bruges i begrænset omfang, for eksempel til at tilsætte sukker, olie eller majs i gryden, da der ikke er plads nok i toppen. Jeg købte selv to mindre kopper, en til olie, en til sukker. 0,5 point fradrag 2) Desværre var taget på maskinen ikke ordentligt fastgjort, jeg aftalte senere med forhandleren - intet pointfradrag. 3) Den nederste klap kan kun åbnes, hvis de øverste vinduer også åbnes - her vil fx ekstra forankring med magneter etc. være en langt bedre løsning. 4) Når du først har fået styr på det og ikke har sultne munde at mætte hele tiden, kan du fylde showroomet til en vis grad med 3-4 læs. Problemet er, at den nederste flap kun er hægtet i bunden - så med det samme du vil lukke den igen, bliver den skubbet op af popcornene, hvorfor den kroger af - super irriterende. -1 point fradrag. Bemærk: det annonceres at returfragten tager 1 måned, jeg ved ikke om du selv skal betale returfragten Maskinen blev leveret til mig i 3 dele (underdel, overdel, LED pære og fjernbetjening kontrol), hvoraf nogle var ret store og tunge. Hvis jeg for egen regning skulle sende disse tilbage til forhandleren i Polen, ville jeg måske spare mig selv for besværet med at sende dem tilbage. Jeg beholdt maskinen og brugte opskriften ovenfor på nøjagtig samme måde (50g sukker, 50ml olie, 1 plan skefuld majs). Rengøring er lidt sværere, især hjørnerne kan ikke rengøres ordentligt. Gryden kan ikke fjernes så let, så snart den er helt kold, kan du ikke få de skorpede ting af. Bare tænd den igen, og du er færdig. Strømforbruget er omkring 1550W under belastning. Du kan høre et lille relæ, når varmeren slukker. Jeg smed den første ladning olie, fordi den lugtede stærkt på trods af, at jeg havde renset den på forhånd. Alt i alt et lækkert legetøj. Bilen er praktisk, men du kan også undvære den. Jeg har ikke brugt LED'en og den ligger stadig i emballagen. Jeg vil ikke anbefale en enhed med mindre strøm, snarere mere strøm end de 1500/1600W, der annonceres her.

Vis den originale anmeldelse

Du er i gode hænder

på vores hjemmeside!

Vores mål er at kunne tilbyde bæredygtige produkter til konkurrencedygtige priser, alle stemplede med et kvalitetstegn i form af et design, som er udviklet i Tyskland. Vi har efterhånden mere end 100.000 tilfredse kunder, og vi arbejder fortsat på at udvikle nye løsninger, som opfylder vores kunders individuelle ønsker og behov.

Foretrukket af eksperter i hele verden
mere end 16 års erfaring
indenfor internethandel
3 MILLIONER
kunder har købt vores produkter