Vare: EX18000477

|

Model: RCRO-870-SET-1

Røgeovn 70 l - sæt. inkl. vakuumpakker, 200 vakuumposer og 2 grillbørster

kr 17,599.00
Prisen er inkl. moms

På lager!

Leveringstid ca. 1-3 dage

For store leveringer med fragtfirma udgør portoen 149 DKK, for små bestillinger under 372 DKK udgør portoen 29 DKK.

100% sikker betaling

  • Røgeovn på 70 l med 4 ovnriste og 10 røgekroge til kød, fisk, pølse og grøntsager
  • Temperaturområde 30 – 110 °C til kold, varm og halvvarm røgning
  • Vakuummaskine med 900 W og en vakuumpakkekapacitet på 20 m3/t til lufttæt vakuumpakning af fødevarer, kosmetik, elektronik m.m.
  • 200 slidstærke vakuumposer (30 x 20 cm) der er varmeresistente og også egnet til sous vide-madlavning i vandbad
  • Inkl. to praktiske grillbørster: en tresidet børste (16,5 cm) og en med tre parallelle spiraler (7 cm)

PRODUKTBESKRIVELSE

Friskrøget fisk i vakuummaskine for længere holdbarhed

Røgeovn RCRO-870 fra Royal Catering er en professionel ovn til at røge fisk og kød. Den kraftige ovn har 1.000 W og er velegnet til både kold, varm og halvvarm røgning med et temperaturspænd på 30 til 110 °C. Termometeret er placeret på ydersiden så man ikke skal åbne døren, hver gang man vil kontrollere temperaturen.

Professionelt restaurantudstyr fra Royal Catering

Røgeovnen har en volumen på 70 l og leveres inkl. brændeskuffe, 4 ovnriste og 10 røgekroge. Den maksimale tid er 120 minutter. Såfremt du ønsker længere tid, kan røgningsprocessen blot gentages. Betjeningen er legende let på kun en afbryderknap og to drejeknapper. Fedt der opstår i løbet af røgningen, løber via fedtopsamlingsbakken ned i fedtopsamlingsskålen. Røgeovnen er fremstillet af hygiejnisk rustfrit stål der er nemt at rengøre.

Til rengøringen medfølger to praktiske grillbørster: RCCB-3 har et 7 cm langt børstehoved med tre parallelle spiraler til store flader. RCCB-4 har en 16,5 cm lang, buet spiral og er derfor perfekt til mellemrummene på ovnristene. Med lidt vand og sæbe er ovnristene hurtigt klar til brug igen.

De hjemmelavede røgvarer kan konserveres i lang tid med vakuumpakning i kammer-vakuumpakker MSW-VPM-900K. Apparatet tillukker luftæt og kan udover fødevarer anvendes til lægemidler, elektronik m.m. Den luftætte indpakning forhindrer ilttilførsel hvilket modvirker dannelse af råd, idet hverken bakterier eller svamp kan trives. Madvarerne holder sig friske og bevarer deres smag og aroma. Den kraftige effekt på 900 W sørger for en vakuumpakkehastighed på 20 m³/t. Kammeret måler 44 x 44,5 x 6,5 cm. På kun 0 til 99 sek. kan man vakuumpakke et eller flere små produkter samtidig. Det er muligt at indpræge en kode af bogstaver eller tal på vakuumpakningen så man senere ved, hvad der er i.

Til vakuumpakkeren medfølger 200 slidstærke vakuumposer RCVB-20X30-200 i størrelsen 30 x 20 cm. Poserne er varmeresistente og kan også tåle at blive frosset ned. Denne vakuummaskine kan også anvendes som sous vide-vakuumpakker med langtidstilberedning i vandbad. Royal Catering ønsker god appetit-

TEKNISKE DETALJER

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Karaktergivninger og anmeldelser