(1) Bedømmelse

Vare: EX10012038

|

Model: RC-EG54

Stegeplade - 55 cm - Royal Catering - glat - 3000 W

kr 1,699.00
Prisen er inkl. moms

På lager!

Leveringstid ca. 1-3 dage

For store leveringer med fragtfirma udgør portoen 149 DKK, for små bestillinger under 372 DKK udgør portoen 29 DKK.

100% sikker betaling

  • Mange anvendelsesmuligheder til restaurant, grillbar, madvogn m.m.
  • Stegepladen måler 550 x 350 mm
  • Afskærmning mod fedt- og oliestænk. Opsamlingsbakke til overskydende stegefedt
  • Kraftig effekt på 3000 W med et temperaturområde fra 0-300 °C
  • Robust kabinet af rustfrit stål. Stegepladen er 10 mm tyk og fremstillet af jern

PRODUKTBESKRIVELSE

Stegeplade til køkken fra Royal Catering til din gastronomivirksomhed

Stegeplade RC-EG54 fra Royal Catering kan f.eks. bruges til fisk, kød, grøntsager, omelet, cowboytoast og tortillas – kun fantasien sætter grænser. Stegepladen imponerer med sit hygiejniske materiale der lever op til restaurationsbranchens høje krav. Stegepladen er tiltænkt professionel brug og kan f.eks. anvendes som restaurantudstyr, udstyr til grillbar, som cateringudstyr eller i en madvogn.

Elektrisk stegeplade til restaurationsbranchen

Stegepladen er 55 cm bred og har på siderne og bagved en kant der beskytter kokken, arbejdsbordet og bagvæggen mod olie- og fedtsprøjt. Derudover afdækker kanten for vinden så varmen fastholdes, og samtidig forhindrer, at grillmaden rutsjer ud. Kabinettet er fremstillet af rustfrit stål der er neutralt i kontakt med madvarer, og let at gøre rent.

Stegepladen er 10 mm tyk fabrikeret af jern som sørger for en jævn varmefordeling til madretterne. Den massive stegeplade måler 550 x 350 mm. Den glatte overflade er nem at gøre ren efter brug.

Den indbyggede, fuldautomatiske termostat sørger for at den valgte temperatur opretholdes konstant. Takket være det kraftige varmeelement der arbejder med 3000 W, opnår den elektriske stegeplade hurtigt sin driftstemperatur på mellem 0-300 °C. Temperaturen reguleres på drejeknappen.

Den elektriske stegeplade har en udtagelig fedtopsamlingsbakke hvori overskydende stegefedt havner. Fedtopsamlingsbakken er nem at trække ud og tåler opvaskemaskine. De skridsikre gummifødder sørger for stabilitet og beskytter samtidig arbejdsbordet mod ridser.

TEKNISKE DETALJER

Karaktergivninger og anmeldelser


5.0

Baseret på 1 bedømmelse

01.06.2023

Kom fort og har brukt den flere ganger.