Tilbud
(1) Bedømmelse

Vare: EX10012371

|

Model: RC-CWT001

Tallerkenvarmer 37 stk.- Royal Catering

kr 2,999.00 kr 4,699.00
Prisen er inkl. moms

På lager!

Leveringstid ca. 1-3 dage

For store leveringer med fragtfirma udgør portoen 149 DKK, for små bestillinger under 372 DKK udgør portoen 29 DKK.

100% sikker betaling

  • Ideel til storkøkkener og tag selv-borde
  • Plads til op til 37 tallerkener (27 cm i diameter)
  • Kort opvarmningstid
  • Fuldautomatisk termostat
  • 3 højdejusterbare hylder

PRODUKTBESKRIVELSE

Elektrisk tallerkenvarmer RC-CWT001 fra Royal Catering

På en kold tallerken mister maden hurtigere sin varme. Her kommer tallerkenvarmer RC-CWT001 fra Royal Catering ind i billedet. Tallerkenvarmeren forvarmer hurtigt og effektivt tallerkener og andet service så gæsterne kan nyde glæde af den korrekte serveringstemperatur, uden at varmen tabes for hurtigt. Varmeskabet til tallerkener er kompakt designet og egner sig både til servering og til at stå på buffetbordet. Køb denne professionelle tallerkenvarmer fra Royal Catering.

Forvarmede tallerkener sørger for den korrekte serveringstemperatur

Denne professionelle tallerkenvarmer imponerer med sin høje effekt. Tallerkenvarmeren er konstrueret i rustfrit stål og er beregnet til op til 37 tallerkener (27 cm i diameter). Skabslågen lukkes tæt med magneter så varmetab forhindres.

Tallerkenvarmeren har en indbygget termostat og temperaturen kan reguleres i intervallet 30 - 85 °C. Den automatiske termostat sørger for at den valgte temperatur opretholdes konstant.

Inderskabet er fremstillet af rustfrit stål og udstyret med 3 hylder. Hylderne kan justeres i højden og giver god plads for tallerkener eller kopper. Takket være den glatte overflade er hylderne legende lette at rengøre og desinficere.

For en hurtig og nem transport er tallerkenvarmer RC-CWT001 udstyret med fire drejelige og letløbende hjul. To af hjulene har en stopklods så tallerkenvarmeren kan parkeres sikkert. Hjulene er konstrueret så de er støjsvage, samtidig med at skåne underlaget for ridser.

TEKNISKE DETALJER

Karaktergivninger og anmeldelser


5.0

Baseret på 1 bedømmelse

01.06.2023

Trotz mehreren Anrufen wurde keine Lösungsmöglichkeit angeboten, geschweige denn zurückgerufen.