Tilbud

Vare: EX10011894

|

Model: RCVG-49

Vakuumposer - 100 stk. - 30 x 40 cm

kr 339.00 kr 379.00
Prisen er inkl. moms

På lager!

Leveringstid ca. 1-3 dage

For store leveringer med fragtfirma udgør portoen 149 DKK, for små bestillinger under 372 DKK udgør portoen 29 DKK.

100% sikker betaling

  • Mange anvendelsesmuligheder til lufttæt indpakning af fødevarer, væsker, medicin, kosmetik m.m.
  • 100 stk. poser i størrelsen 30 x 40 cm
  • Ekstra slidstærkt folie i flere lag med en tykkelse på 75 μm
  • Varmeresistente - kan anvendes som vakuumposer til sous vide
  • Produkterne friskholdes og beholder deres smag og aroma

PRODUKTBESKRIVELSE

Slidstærke vakuumposer med et væld af anvendelsesmuligheder

Vakuumposer RCVG-49 fra Royal Catering er beregnet til lufttæt indpakning af fødevarer, væsker, medicin m.m. Poserne kan f.eks. anvendes af butikker, hoteller, apoteker, laboratorier, farmaceuter og hjemme i køkkenet.

100 vakuumposer til mad fra Royal Catering

De 100 vakuumposer er beregnet til lagring og langtidsopbevaring af en lang række produkter. En stor fordel ved vakuumpakning er at det indpakkede automatisk kommer til at fylde mindre. Poserne måler 30 x 40 cm og har en tykkelse på 75 μm.

Disse vakuumposer er fremstillet af flere lag forskelligt materiale (PET, AL og PE) og har en særligt udviklet mikrostruktur der har den fordel ift. normal vakuumfolie, at de hurtigere bliver tømt for luft, og kan tillukkes mere effektivt. De er fødevaregodkendte, ekstra holdbare og slidstærke. Vakuumposerne tåler stærke temperatursvingninger og kan uden videre både nedfryses og tøs op igen. De kan også anvendes som vakuumposer til sous vide hvor maden tilberedes vakuumpakket i vandbad.

De lufttæt indpakkede fødevarer bevarer i vakuumposerne deres friskhed, smag og aroma. Da der ikke tilføres ilt, har hverken svamp eller bakterier mulighed for at gå til angreb. Vakuumposer RCVG-49 passer til alle vakuumpakkere på markedet og giver garanti for et perfekt vakuumpakkeresultat.

TEKNISKE DETALJER

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL