Vare: EX10021368

|

Model: S-MMA 120H

Elektrodesvejser - 120 A - hot-start, arc-force og anti-stick

kr 839.00
Prisen er inkl. moms

På lager!

Leveringstid ca. 1-3 dage

For store leveringer med fragtfirma udgør portoen 149 DKK, for små bestillinger under 372 DKK udgør portoen 29 DKK.

100% sikker betaling

  • Præcis - elektrode-svejseværk med drejeknap og LED-display
  • Effektiv – svejsestrøm fra 20 til 120 A og en arbejdscyklus på 60 %
  • Optimal - moderne IGBT-inverter giver perfekte resultater
  • Pæne sammensvejsninger - med de praktiske funktioner hot-start, arc-force og anti-stick
  • Mobil - kompakt konstruktion der er nem at transportere med bærehåndtaget

PRODUKTBESKRIVELSE

Elektrodesvejser 230V der overbeviser ved forskellige svejseopgaver

Ønsker du en kompakt elektrodesvejser der kan bruges til mange forskellige opgaver, som tænder hurtigt, har en stabil lysbue, og kun danner få svejsegnister? Så er dette elektrode-svejseværk fra Stamos Germany det rigtige valg. Takket være den nyeste teknologi og talrige praktiske funktioner kan elektrodesvejseren leve op til alle de udfordringer man møder i dagligdagen.

Nemt og enkelt! Brug en mma-svejser fra Stamos Germany

Anvend elektroder med en diameter på 1,6 til 3,2 mm og funktionerne hot-start, arc-force og anti-stick til at få optimale resultater. Hot-start-funktionen sørger for at apparatet automatisk øger svejsestrømmen kortvarigt i starten, så man kan opnå et godt og pænt resultat. Med funktionen arc-force bliver lysbuen mere stabil og anti-stick forhindrer at elektroden klæber fast. Så får du altid pæne sammensvejsninger med et minimum af slaggedannelse og svejsegnister.

Den anerkendte IGBT-teknologi giver en forbedret svejseydelse som kan leve op til selv de skrappeste udfordringer. Svejsestrømmen kan indstilles præcist på drejeknappen mellem 20 og 120 A. På LED-displayet har man til enhver tid overblik over værdierne. Hvis svejseapparater skulle blive for varmt, sørger en overophedningsbeskyttelse for ekstra sikkerhed.

Den robuste elektrodesvejser er kompakt designet og nem at transportere med bærehåndtaget. Den manuelle elektrodesvejser kan arbejde i materiale som stål, jern, kobber, støbejern, nikkel og kobberlegeringer. Selv udendørs kan man få fremragende resultater. Svejseapparatet kan arbejde i materiale på op til 3 mm tykkelse og er perfekt i værksteder, ved reparationsarbejde, i produktionshaller eller hos klejnsmede. Mma-svejser imponerer med perfekte resultater indenfor mange anvendelsesområder.

TEKNISKE DETALJER