Trustpilot
Tilbud
(5) anmeldelser

MIG MAG-svejser - 160 A - 230 V - synergifunktion

2.199,00 kr. 2.499,00 kr.
Prisen er inkl. 25% moms.

Vare: EX10021415

|

Model: S-MIG160DS

Laveste pris garanteret
Prisen er inkl. 25% moms.

På lager!

Levering ca. fredag 3. maj
5% discount ved mindst 3 af samme vare 10% discount ved mindst 5 af samme vare
Samlet pris
Pr. stk.
Rabat
2.199,00 kr.
2.199,00 kr.
0%
6.597,00 kr.
2.089,05 kr.
5%
10.995,00 kr.
1.979,10 kr.
10%
Hovedfunktioner
  • Kraftigt svejseværk - MIG MAG-svejsning ved maks. 160 A, uden afbrydelser op til 88 A
  • Indbygget rum til svejsetrådsruller op til 200 mm i diameter med en trådfremføringshastighed på 2-15 m/min.
  • Moderne IGBT-inverter med synergifunktion for MIG MAG
  • Fleksibelt med mange svejsemetoder: MIG / MAG / MMA / FCAW / TIG liftarc
  • Ekstrafunktionerne hot-start, anti-stick og arc-force til elektrodesvejsningen
Sikre betalingsmetoder
Leveringsinformationer
Returnering og garanti

PRODUKTBESKRIVELSE

TEKNISKE DETALJER

Karaktergivninger og anmeldelser


5.0

Baseret på 5 karaktergivninger

Sorter efter :

sidste måned Offentliggjort på Expondo France

Svejsemaskine

Tydeligt forståeligt websted nemt valg hurtig levering

Vis den originale anmeldelse

sidste måned Offentliggjort på Expondo Italy

Migmag 160a

Fremragende produkt, ydeevne over forventning, muligheden for at justere impedansen hjælper meget ved svejsning af tynde plader.

Vis den originale anmeldelse

for 9 måneder siden Offentliggjort på Expondo Finland

Mig svejsemaskine

Produkt af meget høj kvalitet. Jeg anbefaler!

Vis den originale anmeldelse

for 6 måneder siden Offentliggjort på Expondo Norway

Meget god enhed

Dette er en meget god enhed og kraftig, samtidig mange indstillinger, svejser jævnt og stabilt ned til 0,9 millimeter tyk plade ikke noget problem, det eneste der gør oplevelsen dårlig er at der ikke er en god brugermanual til brug og hvordan man sæt parametre på apparatet der er ikke et ord om hvad de forskellige indstillinger skal sættes til f.eks med gasløs svejsning uden gas med o,9 mm tråd, så står der at du ikke skal justere noget bare sæt den til manuel mig gasless og wire diam , så der mangler en del brugsmæssigt og jeg, der ved en del om mig osv., føler at det er frustrerende at skulle bruge timer på tilpasning og enormt meget spild af wire, så det er ikke bare at indstille disse parametre og så svejse for da jeg startede med manuel mig gasfri og 0,9 mm tråd så prøvede jeg at svejse men tråden stoppede ikke med at svejse før 5 sekunder efter jeg slap kontakten og det var så irriterende at skal gennemsøge alle 16 forskellige indstillinger for at eliminere denne svejsefejl, desuden havde jeg også problemer, da jeg igen forsøgte at mig i manuel mig uden gas, fordi efter jeg prøvede at indstille denne type mig-svejsning, så nu hvor jeg stoppede med at svejse tråden inde stoppede mundstykket og brændte inde, så igen var det bare et gæt på hvor jeg skulle justere, så faktisk var der meget jeg skulle justere til brug ved manuel gasfri svejsning, og udgangen til manuel for mig siger at der er ingen justering i denne tilstand, du skal bare indstille den til manuel og gasfri og trådtykkelse så var det bare et spørgsmål om at svejse men det passer ikke så under alle omstændigheder er brugermanualen meget dårlig, og fuld af mange, nej betonbord i de forskellige indstillinger, så du bruger alt for meget tid på at lede efter en perfekt svejsesøm, og du skal jaggu sætte dig ned for at lave en fælles brugermanual, for ellers mister du hurtigt kunder for at kunne yde den rigtige service du burde være i stand til at lave en korrekt manual for alle enheder og alle de forskellige typer svejsning og værdier på alle de forskellige niveauer, det burde ikke være svært at vise alle købere, at der er indstillinger for alle typer svejsning og hvad tallene burde vise sig for de forskellige, så jeg håber de finder en bedre løsning

Vis den originale anmeldelse

for 8 måneder siden Offentliggjort på Expondo Germany

Godt produkt.

En rigtig god svejser til en fornuftig pris. Ulempen er, at der ikke er nogen detaljeret information om Synergy i manualen, og relativt lidt detaljeret information kan findes online. Ingen video osv. Enhedens grænseflade er dog virkelig enkel, så efter et par forsøg ved du, hvad du skal gøre, og hvordan du gør det. Enheden er semi-automatisk og håndterer alle basale forbindelser rigtig godt. To ruller leder tråden jævnt. det er helt tilstrækkeligt til mindre spoler. De har ret god skubbekraft, for selvom kablet er bøjet mm. Jeg stødte ikke på nogen problemer med glat kørsel. Huset er solidt og fremstår velsyet. Ekspres forsendelse, produkt leveret dagen efter, godt beskyttet. 160A ser ud til at være meget realistisk, jeg har tidligere købt en anden svejsemaskine på auktion med et højere A, men denne er meget mere effektiv. Så jeg vil vædde på, at det er rigtige data. For at opsummere er jeg meget tilfreds, jeg anbefaler det.

Vis den originale anmeldelse

Du er i gode hænder

på vores hjemmeside!

Vores mål er at kunne tilbyde bæredygtige produkter til konkurrencedygtige priser, alle stemplede med et kvalitetstegn i form af et design, som er udviklet i Tyskland. Vi har efterhånden mere end 100.000 tilfredse kunder, og vi arbejder fortsat på at udvikle nye løsninger, som opfylder vores kunders individuelle ønsker og behov.

Foretrukket af eksperter i hele verden
mere end 16 års erfaring
indenfor internethandel
3 MILLIONER
kunder har købt vores produkter