(4) Anmeldelse

Vare: EX10021222

|

Model: S-PLASMA 50-IGBT

Plasmaskærer - 45 A - 230 V - HF-tænding

kr 2,599.00
Prisen er inkl. moms

På lager!

Leveringstid ca. 1-3 dage

For store leveringer med fragtfirma udgør portoen 149 DKK, for små bestillinger under 372 DKK udgør portoen 29 DKK.

100% sikker betaling

  • Moderne IGBT-inverterteknologi med HF-tænding
  • Maks. skærestrøm 45 A. Hvis der sænkes til 20 A, kan man plasmaskære uden pauser ved 100 % arbejdscyklus
  • Overskueligt kontrolpanel med LED-display og drejeknap der også kan betjenes iført svejsehandsker
  • Pæne snit uden deformeringer op til 15 mm. Kan også skære i gitre og riste
  • Skift mellem 2- og 4-taktsdrift

PRODUKTBESKRIVELSE

Effektiv plasmaskærer med HF-tænding og 45 A

Denne plasmaskærer S-PLASMA 50-IGBT fra Stamos Germany med moderne IGBT-inverterteknologi kan skære i elektrisk ledende metal som stål, rustfrit stål, støbejern, kobber, nikkel eller aluminium, præcist og uden deformeringer. Plasmaskæreren kan skære ned til en dybde på 15 mm ved en skærestrøm på 45 A og er dermed perfekt til reparations- og renoveringsarbejder i værkstedet eller garagen.

Effektiv plasmaskærer til værksted og produktionshal

Skærestrømmen kan reguleres på en drejeknap mellem 20 og 45 A. Alle værdierne vises tydeligt på LED-displayet. Ved en arbejdscyklus på 100 % er det muligt at arbejde med 20 A. Med denne skærestrøm er maskinen i stand til at plasmaskære ned til en dybde på 15 mm. Det er muligt at arbejde i værkstedsstål, rustfrit stål og andet højtlegeret stål. Men også aluminium, kobber og titanium kan skæres effektivt med S-PLASMA 50-IGBT.

Denne plasmaskærer har mulighed for 2- og 4-taktsdrift, alt efter hvad der passer til arbejdsopgaven. I 2-taktsdrift skærer apparatet så længe knappen holdes nede. I 4-taktsmodus skal man blot trykke knappen ned en gang, så fortsætter maskinen indtil knappen trykkes ned igen.

Denne plasmaskærer fra Stamos Germany arbejder med en driftsspænding på 230 V. Hermed kan den bruges til mange forskellige slags opgaver indenfor jern- og metalområdet, på autoværksted, håndværks- og industrivirksomheder samt hobbyværkstedet derhjemme.

Plasmaskæreren tændes med en højfrekvens-tænding der også kan gennemskære gitre og riste. For at der ikke skal opstå oxidering og deformering af arbejdsmaterialet, har apparatet en luftefterstrømningstid på 10 sek. Luften puster skærefugen ren og samtidig afkøles skærebrænderen. Plasmaskæreren er udstyret med en effektiv ventilatorafkøling for at undgå overophedning. Skulle apparatet blive for varmt, slår det automatisk fra.

Det lakerede stålkabinet beskytter komponenterne indeni mod at tage skade. Og et praktisk bærehåndtag hjælper med transporten. Takket være QR-koden på kabinettet kan man til enhver tid læse brugsanvisningen.

TEKNISKE DETALJER

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Karaktergivninger og anmeldelser


4.8

Baseret på 4 karaktergivninger

01.06.2023

tento stroj neudrží jistič 16A neustále vypadává, hliník 10mm to neupálí. Obtížně se startuje oblouk. Tento výrobek je zadarmo drahý

01.06.2023

výrobek je zadarmo drahý.16A jistič to neudrží,10mm hliník to neupálí, obtížně se chytá oblouk. Měl jsem si koupit značkovou.

01.06.2023

Jeg kjøpte denne plasmaskjæreren for å bli kvitt noe skrapjern (en tank) jeg har liggende som er altfor stort til å flytte. Denne skjæreren er ikke spesielt rask, men er kompakt og rimelig priset, og gjorde jobben nokså enkel. Jeg har skåret mest 4mm svart stål med den, men det har vært partier med større tykkelser, og det har gått uten problemer. Min 16A sikring er i minste laget til å levere nok strøm, og det forsinket jobben, men var samtidig nok til å få den gjennomført. Instruksjonsmaterialet er på tysk og engelsk, og ryddig og greit forståelig. Jeg anbefaler denne for tilsvarende jobber.

01.06.2023

Ihan hyvä kone, hyvä hinta laatu suhde.