Tilbud
(6) anmeldelser

Loddestation med loddeudsugning - 2 displays - 720 watt - Basic

979,00 kr. 1.099,00 kr.
Prisen er inkl. moms

Vare: EX10021026

|

Model: S-LS-16 BASIC

Laveste pris garanteret
Prisen er inkl. moms

På lager!

Leveringstid ca. 2-4 dage
Hovedfunktioner
  • Kraftig 75 watt-loddekolbe med lodde-udsugning
  • Effektiv 550 W varmluftskolbe med 480 °C maks. temperatur
  • Overskuelige LED-displays
  • Letbetjenelig basisstation
  • Stærk pumpe genererer til varmluftskolben en luftstrøm på 28 l/min.
Sikre betalingsmetoder
Leveringsinformationer
Returnering og garanti

PRODUKTBESKRIVELSE

TEKNISKE DETALJER

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Karaktergivninger og anmeldelser


4.5

Baseret på 6 karaktergivninger

Sorter efter :

for 6 år siden Offentliggjort på Amazon Italy

Et professionelt og langtidsholdbart produkt

Jeg er tekniker på et computer- og smartphone-assistancecenter. Vi har fra 10 til 20 elektroniske enheder om dagen, som kræver vedligeholdelse gennem denne station, som hidtil har kunnet være en gyldig allieret Materialerne er af høj kvalitet og ved at læse hele manualen lærer du mange nyttige forestillinger, som du ellers ville ignorere Indtil nu Siden dens køb har denne maskine ikke vist tegn på fejl eller slid, idet den holder temperaturen på spidsen konstant. Fremragende produkt købt til en pris, som jeg anser for fordelagtig.

Vis den originale anmeldelse

for 2 år siden Offentliggjort på Amazon Italy

Fantastisk produkt

Fremragende produkt, meget funktionelt, behageligt og fylder lidt, bare lidt støjende. Købe det

Vis den originale anmeldelse

for 6 år siden Offentliggjort på Amazon Italy

Optimal.

Jeg vil starte med at sige, at der ikke er nogen evaluering mellem ordre og levering... mens du fuldfører alt og klikker på send, er produktet allerede hjemme... hvis tingene fungerede 1/4 af, hvordan de fungerer på Amazon... verden ville helt sikkert være bedre, fordi der er et forhold, der nogle gange er fiktivt og nogle gange virkeligt, men som stadig eksisterer, og det er det vigtige, mellem dem, der køber, dem, der sælger og dem, der leverer exceptionelt...alle forenet for det time.. .dag...eller uge, indtil alt er løst...For så vidt angår stationen, er det seriøst, at godt håndværk er tysk, selvom der er elementer lavet i Kina, men de er nok lavet med en anden kaliber (se Apple), og er frem for alt funktionel. Jeg havde læst om støjen eller vibrationerne... bare leg med plademetalskotterne på kabinettet et øjeblik... giv måske en kvart omgang til nogle skruer, hvis du vil være kræsen. Nu skal vi bare vente på varigheden og håbe at den også er fremragende..

Vis den originale anmeldelse

for 6 år siden Offentliggjort på Amazon Germany

ret godt med begrænsninger...

Jeg købte loddestationen et andet sted, ikke på Amazon. Men da jeg selv ledte efter anmeldelser og først fandt "anmeldelsen" fra 28. december 2016, som ikke siger noget, vurderer jeg den også her. Grundversionen er virkelig ment sådan.Ingen andre loddespidser medfølger (original Sæt 30€ men andre billige trin passer også.) osv. men dyser til varmluftsaggregatet En lille, desværre billig, blå svamp der er ret tynd og en loddekolbeholder (med mulighed for opbevaring af 10 loddespidser og en loddedispenser. Jeg vil hellere købe sættet For 30€ mere (pris i dag) er der loddespidser og ifølge billedet en forstørrelseslampe... vigtigt for mig er at loddekolben og kabel er ret lette og kablet er meget fleksibelt Jeg har nu fjernet suget, dels sidder man nogle gange fast på komponenter og Brummen fra motoren (som også giver den varme luft) er ret høj endda på det laveste niveau og loddestationen vibrerer meget kraftigt Dette er ikke sundt for komponenterne og støjen er generende og monotom. Afkobling bør allerede overvejes af producenten i prisklassen .med de 75 watt når loddekolben temp (310°C for mig) estimeret på omkring 30 sekunder ifølge displayet, selvfølgelig skal spidsen lidt længere, svarende til et varmluftstrygejern Alt i alt er jeg glad for købet og har allerede haft et god tid med loddestationen fungerede bedre end porcelænssættene, men den kan selvfølgelig ikke følge med de 300€+ stationer.instruktionerne er virkelig gode... men hvilken hobbyist har brug for dem ;)

Vis den originale anmeldelse

for 6 år siden Offentliggjort på Amazon Germany

Anmerkung

Das Gerät macht äußerlich einen guten Eindruck ,kann aber nicht 100% ig bewertet werden,da die technischen Zeichnungen eine 0 sind.Die Zubehörteile mußt du erraten.Die Sicherheitshinweise sind für Kleinkinder und auch die Entsorgungshinweise sehr umpfangreich beschrieben......mfg. A.Juche

sidste år Offentliggjort på Amazon Germany

Ganske god varmluftstation, men med en middelmådig loddekolbe

Jeg kan godt lide driften og konceptet af loddestationen indtil videre. I mange situationer er det meget lettere at arbejde med den varme luft end med stemplet, varmeydelsen af den varme luft er tilstrækkelig og temperaturstyringen er ok. 5 stjerner for den varme luft.. Samme pumpe ser ud til at blive brugt til loddesugning af loddekolben. Dette er ret praktisk, fordi røgen suges væk lige i nærheden af loddepunktet og ikke kommer direkte ind i dit ansigt. Kun det indbyggede "filter" ser dårligt ud og vil have omkring nul beskyttende effekt. Røgen kommer ind i rummet næsten 1:1, bare ikke direkte i ansigtet. Men det er noget, man bør lufte jævnligt ud i denne hobby alligevel. Man skal vænne sig til den tykkere slange på loddekolben, det kan lade sig gøre.Jeg er utilfreds med varmeydelsen på loddekolben. Min 16W Ersa loddekolbe fra 1990'erne gør mere end denne formodede 75W loddekolbe. Det er ikke muligt at lodde nogen HF kobberbånd, så jeg bruger stadig mit 36W Weller stempel. Ja, du læste rigtigt, den har kun halvdelen af magten. Der må virkelig være noget galt med loddekolben. Jeg tvivler også på, at den viste temperatur på loddekolben har noget til fælles med temperaturen på loddespidsen. Det har sagt 350°C i et stykke tid, og normalt loddemetal smelter ikke. Det kan det ikke være.Der er jobs, hvor man skal holde en lavere maksimumtemperatur og en lavere maksimumtid for loddearbejdet. Dette er kun muligt med god kontrol og en masse ydeevne. Derfor ser jeg denne enhed mindre, selvom den annoncerer sig selv som sådan.Demontering af loddespidsen viser, at loddespidsen ikke passer positivt på varmestangen. Min har en 1mm spalte imellem. Jeg mener, vi forventer mindre huller i biler. Men luft isolerer varmen, er det ikke sådan? Jeg har indarbejdet et stykke kobber i en meget kompliceret C-form, så alt kan strække sig. Nu er det lidt bedre. Hver brugt 20 år gammel analog Ersa loddestation lodder bedre. Nå, men kun hvis du kan finde SMD-kompatible loddespidser.Til fint arbejde som SMD eller klassiske komponenter er loddekolben tilstrækkelig. Men alle der er i HF sortimentet eller har tykkere kabler til at lodde bliver hurtigt utilfredse Varmluftsdelen af stationen er ganske anstændig og alt tilsammen er prisen værd på trods af fradragene Jeg vil gerne se temperaturstyring til den. varmluft helt ned til 50 °C, så kunne man også arbejde lidt med plastik med den. Minimumstemperaturen på 100°C er tydeligvis for varm til dette. Loddehovedet hører hjemme i redesignet. Det betyder, at den ikke lever op til klassen af topenheder. God entry-level device, som du kan købe, selvom du kender til fejlene.

Vis den originale anmeldelse
Foretrukket af eksperter i hele verden
mere end 16 års erfaring
indenfor internethandel
4.3
i karakter på Trustpilot
3 MILLIONER
kunder har købt vores produkter