Tilbud

Vare: EX10021287

|

Model: S-SPEEDWELD-150

Drejebord svejsning - 150 kg - hældning 0 - 90° - fodpedal

kr 17,899.00 kr 25,799.00
Prisen er inkl. moms

På lager!

Leveringstid ca. 1-3 dage

For store leveringer med fragtfirma udgør portoen 149 DKK, for små bestillinger under 372 DKK udgør portoen 29 DKK.

100% sikker betaling

  • Høj bæreevne på 150 kg
  • Variabel rotationshastighed. Hældningen kan justeres fra 0 - 90°
  • Universelt svejsetilbehør med et væld af anvendelsesmuligheder.
  • Kan både bruges til manuel, halvautomatisk, mekaniseret og automatisk svejsning
  • Sikker betjening via fodpedalen og den indbyggede tilslutning til jordkabel

PRODUKTBESKRIVELSE

Ekstra præcise svejsninger med ergonomisk drejebænk

Drejebord svejsning S-SPEEDWELD-150 fra Stamos Welding Group er beregnet til at placere arbejdsmaterialet i den rigtige position så man kan svejse det så godt som muligt. Drejeskiven har et væld af indstillingsmuligheder og kan understøtte ved både manuelt, halvautomatisk og fuldautomatisk svejsearbejde. Derudover kan den ergonomiske og sikre drejeskive bruges til andre opgaver såsom at save, slibe og montere.

Praktisk svejsetilbehør fra Stamos Welding Group

Drejeskiven har en bærekapacitet på 150 kg. Den universelle drejeskive kan anvendes til mange forskellige slags arbejdsmateriale. Det er muligt at indstille rotationshastigheden og hældningen fra 0 - 90°. Dermed har man altid den optimale og ergonomisk mest korrekte arbejdsposition. Drejeskiven hjælper med at gøre det færdige produkt endnu bedre med højere præcision i svejsningerne og mindre efterarbejde.

Drejeskiven betjenes på sikker vis med en fodpedal. Samtidig har man begge hænder fri. En drejeskive kan anbefales til både begyndere og øvede svejsere. Derudover har drejeskiven en tilslutning til jordkabel hvilket mindsker risikoen for at komme til skade. Drejeskiven kan bruges både til manuel svejsning, automatiseret og CNC-svejsning. Med en drejeskive kan man arbejde pålideligt og med højere præcision.

TEKNISKE DETALJER