Brugte

Vare: EX20030602

|

Model: SBS-MD-15

Brugt Metaldetektor - 100 cm / 20 cm - 25 cm i diameter

DKK 789.00 DKK 979.00
Prisen er inkl. moms

På lager!

Leveringstid ca. 2-5 dage

100% sikker betaling

  • Præcis søgning - store genstande: 100 cm dybde; små genstande: 20 cm dybde
  • Fem søgemetoder: JEWELRY, CUSTOM, COINS, ZERO og PINPOINT
  • Vandtæt søgehoved - tåler regnvejr og søgning på lavt vand
  • Justerbar teleskoparm fra 111 til 127 cm med armstøtte til store og små skattejægere
  • Brugervenligt kontrolpanel

PRODUKTBESKRIVELSE

Fintfølende metalsøgning – søg og du skal finde

Det er en spændende hobby at søge efter metal hvor man tilmed får motion. Med en metaldetektor er du klar til at gå på jagt efter smykker, guld, sølv, danefæ og andre metalgenstande, magnetiske såvel som ikke-magnetiske. Metaldetektor SBS-MD-15 er ideel på stranden, i gamle slotte, forhistoriske slagmarker, (udtørrede) moser, marker og skove. Derudover kan metaldetektoren anvendes når der skal trækkes kabler i væggen, loftet og gulvet, sågar vandrør kan lokaliseres præcist.

Metalsøgning i al slags vejr med metaldetektor fra Steinberg Systems

Denne metaldetektor har et kontrolpanel der er nemt at betjene med et LCD-display med baggrundsbelysning. Den kan søge metalobjekter liggende i en dybde på ned til 100 cm. Mindre genstande som mønter kan opdages i en dybde på 20 cm. Displayet angiver otte forskellige metaltyper samt objektets dybde. Du kan vælge mellem fem søgeindstillinger: JEWELRY, CUSTOM, COINS, ZERO og PINPOINT. Med PINPOINT-funktionen kan du foretage en terræn-analyse af et udvalgt område for med større præcision at fastslå fundets placering.

Tre forskellige lydsignaler giver besked om de forskellige metaltyper. Metaldetektoren er udstyret med en praktisk tilslutning til høretelefoner så du kan søge efter metal uden at udsende støj. Du kan tilslutte alle høretelefoner med et 6,35 mm jackstik. Lydstyrken kan reguleres.

Metaldetektoren har et lavt strømforbrug og drives af to 9V-batterier. For at du ikke skal bukke ryggen, kan teleskoparmen indstilles fra 111 til 127 cm. Det ergonomiske design, den bekvemme polstring af armstøtten, teleskoparmen og den lave vægt gør denne detektor til det ideelle værktøj til både ung og gammel. Det er muligt at indstille søgehovedets vinkel. Metaldetektorens søgehoved måler 25 cm i diameter og er vandtæt. Metaldetektoren kan anvendes under skybrud men såmænd også til søgning efter metal på lavt vand.

TEKNISKE DETALJER

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL