Trustpilot
(3) anmeldelser

Vejrstation wifi - LCD 6,89" - intern hukommelse - indendørs sensor

1.199,00 kr.
Prisen er inkl. 25% moms.

Vare: EX10030584

|

Model: SBS-WS-400

Prisen er inkl. 25% moms.

Levering ca. fredag 3. maj
5% discount ved mindst 3 af samme vare 10% discount ved mindst 5 af samme vare
Samlet pris
Pr. stk.
Rabat
1.199,00 kr.
1.199,00 kr.
0%
3.597,00 kr.
1.139,05 kr.
5%
5.995,00 kr.
1.079,10 kr.
10%
Hovedfunktioner
  • Overskueligt, farvet 6,89" LCD-display med baggrundsbelysning
  • Wi-fi – opkobling til vejrtjenester som Ecowitt, WU, Weathercloud og WOW
  • Soldrevet udesensor der kan overføre data hvert 16. sek.
  • Avanceret, ekstern vejrstation til temperatur, luftfugtighed, regn, vindstyrke, vindretning, UV-stråling og lysstyrke
  • Brugervenlig betjening og overskuelig visning af de forskellige parametre som solopgang og -nedgang, månefase og følt temperatur.
Sikre betalingsmetoder
Leveringsinformationer
Returnering og garanti

PRODUKTBESKRIVELSE

TEKNISKE DETALJER

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Karaktergivninger og anmeldelser


5.0

Baseret på 3 karaktergivninger

Sorter efter :

for 2 år siden Offentliggjort på Amazon Germany

en god vejrstation for begyndere og øvede

Steinberg Systems SBS-WS-400 WiFi vejrstation, som også sælges som Froggit WH4000SE eller ELV WS890 eller Ecowitt 2320E, består af to dele: konsollen, hvorpå du kan læse de aktuelle (og også historiske) data, og en sensor -Enhed (engelsk: sensor array), hvori de eksterne sensorer er placeret. Denne måler udetemperatur, luftfugtighed, vindretning, vindhastighed, regnhastighed og mængden af regn (per dag, måned, år, hele tiden) samt luminescens (strålingen og UV-indekset beregnes så ud fra sidstnævnte). Konsollen beregner også andre data såsom dugpunkt og måler intern temperatur, fugtighed og lufttryk. Udendørsenheden er solcelledrevet og behøver kun batterier for at starte op og under meget ugunstige vejrforhold (lidt sol, lave temperaturer). Den leveres med Windows PC-software, der viser de aktuelle data og gemmer dem i en database med den valgte frekvens (16 sekunder, 1 minut, 5 minutter osv.) og kan også evalueres grafisk. Afhængigt af lagringsintervallet kan konsollen lagre data internt mellem 2 1/2 dag (1 minuts interval) og 12 1/2 dag (5 minutter) osv., så pc'en ikke skal cykle 24/7. Cirka 3500 datasæt kan gemmes internt, før de ældste overskrives. Jeg har haft denne station i 2 1/2 år nu, og den kører problemfrit. Jeg var dog så imponeret over stationen, at jeg udvidede min vejrstation yderligere. Der er nu tilføjet en minikonsol uden skærm og ekstra sensorer (yderligere temperatursensorer til forskellige områder, f.eks. drivhus, en lyndetektor, jordfugtighedssensorer, luftkvalitetssensorer (PM2.5, CO2) osv.). Alt dette er tilgængeligt i Fine Offset/Ecowitt-verdenen [www(dot)ecowitt(dot)com], og denne station er en fantastisk, stabil og pålidelig entry-level model. Hvert 1/2 år skal du rense udeføleren (rens solcellen, tjek regntragten for fremmedlegemer [blade, insekter osv.] og fjerne dem. Ellers kører stationen selv.

Vis den originale anmeldelse

for 2 år siden Offentliggjort på Expondo Belgium

super

Ingen kommentar.

Vis den originale anmeldelse

for 2 år siden Offentliggjort på Expondo Sweden

Super godt

Ingen kommentar.

Vis den originale anmeldelse

Du er i gode hænder

på vores hjemmeside!

Vores mål er at kunne tilbyde bæredygtige produkter til konkurrencedygtige priser, alle stemplede med et kvalitetstegn i form af et design, som er udviklet i Tyskland. Vi har efterhånden mere end 100.000 tilfredse kunder, og vi arbejder fortsat på at udvikle nye løsninger, som opfylder vores kunders individuelle ønsker og behov.

Foretrukket af eksperter i hele verden
mere end 16 års erfaring
indenfor internethandel
3 MILLIONER
kunder har købt vores produkter