Vare: EX10200060

|

Model: BEK+C10062000

Pallevogn med vægt - 2.000 kg - LCD-display

kr 12,799.00
Prisen er inkl. moms

På lager!

Leveringstid ca. 1-3 dage

For store leveringer med fragtfirma udgør portoen 149 DKK, for små bestillinger under 372 DKK udgør portoen 29 DKK.

100% sikker betaling

  • Praktisk pallevogn med vægt beregnet til professionel brug
  • Nøjagtige vejeresultater op til maks. 2.000 kg
  • Digitalt, let aflæseligt LCD-display
  • Solide materialer og et hydraulisk system af høj kvalitet
  • Denne pallevægt leveres forkalibreret og godkendt til køb og salg

PRODUKTBESKRIVELSE

Batteridrevet pallevogn med vægt og LCD-display

Denne pallevogn med vægt er en del af TEM's udstyr til industrivirksomheder og har en maks. vejekapacitet på 2.000 kg. Vognen og vægten er konstrueret med en solid ramme der er stabil og nem at betjene. En pallevægt kan f.eks. bruges som kontrolvægt på grønttorvet o.l.

Pallevægt med høj vejekapacitet

Denne pallevægt er M-mærket og godkendt til køb og salg. Den leveres forkalibreret og certificeret. Certifikatet gælder 2 år fra vægten tages i brug. Vær dog opmærksom på at der af hensyn til nationale bestemmelser kan være lovkrav om endnu en godkendelsesprocedure. Først derefter får vægten sit nationale godkendelsesmærke. Når de to år er udløbet, skal vægten certificeres påny. Til vægten medfølger en erklæring om konformitet som du bedes opbevare sammen med vægten. Vejeresultatet op til 2.000 kg vises på et LCD-display placeret tættest på håndtaget. Cifrene er tydelige at aflæse. Displayet er batteridrevet således at vægten kan anvendes overalt.

Denne pallevogn med vægt anvender et hydraulisk system af højeste kvalitet og er egnet til de fleste paller. Pallevognen er nem at styre og vende rundt med. De solide materialer og den førsteklasses forarbejdning gør denne pallevogn med vægt til en tro følgesvend, selv ved intensiv brug under høj belastning.

TEKNISKE DETALJER

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Karaktergivninger og anmeldelser