Trustpilot
Ingen anmeldelser Vær den første til at anmelde dette produkt

Tøjdamper - 1,750 W - 3,65 l

1.099,00 kr.
Prisen er inkl. 25% moms.

Vare: EX10050262

|

Model: USX-ST4

Prisen er inkl. 25% moms.

På lager!

Levering ca. fredag 26. juli
stk.
Rabat
Pr. stk.
1+
0%
1.099,00 kr.
3+
5%
1.044,05 kr.
5+
10%
989,10 kr.
10+
15%
934,15 kr.
Hovedfunktioner
  • Tøjet kan hænges på en bøjle på stativet mens det udglattes
  • Kraftig effekt på 1,750 W med en dampmængde på 44 g/min.
  • Kan bruges i længere tid af gangen med den store vandtank og arbejdscyklussen på 80 min.
  • Hurtig opvarmningstid på kun 60 sek.
  • Hygiejnisk metode til at udglatte tøj, gardiner, bordduge m.m. Kan bruges i tøjbutikker, til messer og i genbrugsbutikker.
Sikre betalingsmetoder
Leveringsinformationer
Returnering og garanti

PRODUKTBESKRIVELSE

Glat tøjet legende let på tøjdamper med stativ

Tøjdamper USX-ST4 fra ulsonix kan udglatte tøj og bordduge på bare et øjeblik. Og med dette apparat kan du bringe liv i gardiner og polstrede møbler. Giv et godt førsteindtryk til kunder og gæster i butikker og til modeshows. Ligeledes kan tøjbutikker med internethandel udglatte tekstilerne inden de sendes til kunderne. Denne tøjdamper på stativ kan også bruges privat i hjemmet. Tøjdamperen imponerer med sin nemme betjening og de perfekte resultater.

Effektiv tøjdamper til vedvarende brug

Takket være den korte opvarmningstid på 60 sek. ved 1,750 W og en dampmængde på 44 g/min. kan man hurtigt begynde med den effektive udglatning. Med en fuld vandtank på 3,65 l kan man arbejde i op til 80 min. uden afbrydelser.
Tøjdamperen er fleksibel i brug med teleskopstangen der kan forlænges op til 1620 mm og dampslangen på 1500 mm. Glatterens hjul og strømkablet på 1,5 m sørger for yderligere bevægelsesfrihed, så du for eksempel kan rense stofbetrukne møbler eller gardiner.
Når du glatter vertikalt ved hjælp af den skånende damp, forlænger du samtidig stoffets holdbarhed. Farverne blegner i mindre grad. Tegn på slid som revner og afrevne stykker reduceres. Derudover fjerner dampbehandlingen skimmelsvampe, allergener og bakterier, så metoden egner sig også godt til allergikere.

TEKNISKE DETALJER

Karaktergivninger og anmeldelser


Sorter efter :

Du er i gode hænder

på vores hjemmeside!

Vores mål er at kunne tilbyde bæredygtige produkter til konkurrencedygtige priser, alle stemplede med et kvalitetstegn i form af et design, som er udviklet i Tyskland. Vi har efterhånden mere end 100.000 tilfredse kunder, og vi arbejder fortsat på at udvikle nye løsninger, som opfylder vores kunders individuelle ønsker og behov.

Foretrukket af eksperter i hele verden
mere end 16 års erfaring
indenfor internethandel
3 MILLIONER
kunder har købt vores produkter