Tilbud

Vare: EX10050187

|

Model: PROCLEAN 15.0H

Ultralydsrenser - 15 liter - 360 W

kr 3,699.00 kr 3,999.00
Prisen er inkl. moms

På lager!

Leveringstid ca. 1-3 dage

For store leveringer med fragtfirma udgør portoen 149 DKK, for små bestillinger under 372 DKK udgør portoen 29 DKK.

100% sikker betaling

  • Grundig - 6 ultralydssendere med 360 W og en ultralydsfrekvens på 40 kHz til effektivt at løsne snavs og urenheder
  • Høj ydeevne - varmeeffekt på 470 W der hurtigt opvarmer rensevædsken til 80 °C
  • Rummelig - stor beholder med en volumen på 15 l
  • Robust - plejelet konstruktion af rustfrit stål med afløbshane
  • Præcis - indstilling af tiden fra 0-60 min., alternativt drift uden stop

PRODUKTBESKRIVELSE

Ultralydsrenser til smykker, briller og genstande af metal

Denne ultralydsrenser PROCLEAN 15.0H er beregnet til professionel brug og kan f.eks. anvendes i en lægepraksis, klinik, laboratorie, tatovørstudie, juveler, urmager eller optiker. Men også på værksted til at fjerne urenheder fra fine instrumenter, værktøj og mekaniske og elektroniske komponenter uden at beskadige disse. Privat kan ultralydsrensning anvendes til at gøre bl.a. smykker, ædelstene, mønter og briller rent.

Rummelig ultralydsrenser med nedtællingsur og afløbshane

Seks ultralydssendere med en effekt på 360 watt og en ultralydsfrekvens på 40 kilohertz renser grundigt og effektivt, også på steder, hvor man normalt ikke kan komme til. Selv skidt der ikke kan ses af det menneskelige øje, vil effektivt blive fjernet.

Rensetiden kan indstilles trinløst fra 0-60 minutter. Den kan også køre vedvarende uden brug af uret, hvis det drejer sig om meget beskidte genstande eller store mængder. Renseapparatet har en varmeeffekt på 470 watt og temperaturen kan indstilles trinløst op til 80 °C.

Ultralydsrenser PROCLEAN 15.0H består af en 15-literbeholder, en kurv og et låg af rustfrit stål. Takket være de førsteklasses materialer er ultralydsrenseren ikke kun stabil men også nem at gøre ren. Ultralydsrenseren er en langsigtet investering der er ekstra hygiejnisk og sundhedsmæssigt ubetænkelig at bruge.

For at det daglige arbejde skal være så behageligt som muligt, er ultralydsrenseren ergonomisk konstrueret. Med den praktiske afløbshane kan man hurtigt og nemt tømme beholderen for rensevædske. Bærehåndtagene gør apparatet nemt at transportere og gummifødderne beskytter underlaget mod ridser.

TEKNISKE DETALJER

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL