Vare: EX10280023

|

Model: WIDS-24

Honningsi - dobbelt - rustfrit stål - 24 cm

kr 269.00
Prisen er inkl. moms

På lager!

Leveringstid ca. 1-3 dage

For store leveringer med fragtfirma udgør portoen 149 DKK, for små bestillinger under 372 DKK udgør portoen 29 DKK.

100% sikker betaling

  • Pålidelig dobbeltfiltrering af honningen
  • Udtrækkelig ramme gør sien nem at håndtere
  • Biavlsudstyr der er nemt at rengøre
  • Rustfrit stål af høj kvalitet

PRODUKTBESKRIVELSE

Dobbelt honningsi af rustfrit stål med flad grovsi og rund finsi

Når honningen er blevet slynget, og skal fyldes på honningkrukker, skal den først sies for voksdele, træsplinter fra tavlerne og døde bier. Denne honningsi er en del af Wiesenfield's biavler-udstyr og er en dobbeltsi med flad grovsi og rund finsi.

Biavlerudstyr fra Wiesenfield til professionel og privat brug

Takket være den dobbelte konstruktion løber honningen igennem den grove si og videre ned i den fine. Herefter kan den foreløbigt rensede honning opbevares i en beholder med tætsluttende låg. Honningsien har en diameter på 24 cm og er beregnet til en spand eller beholder med samme størrelse. Med den udtrækkelige ramme kan den dog også anvendes til en spand med en større diameter. Materialet af rustfrit stål gør honningsien hygiejnisk og derfor ideel til brug med fødevarer. Derudover er materialet solidt og nemt at rengøre.

Brugsvejledning: Såvel den fine som grove si kan blive tilstoppet under brug. I så fald bør slyngningen af honningen afbrydes, sierne opvaskes og tørres, inden arbejdet påbegyndes igen. Efter siningen bør honningen stå i ro et par timer for at luftbobler og de mindste urenheder kan stige op til overfladen af honningen. Til slut kan det skum der dannes på overfladen, skrabes væk med en ske.

TEKNISKE DETALJER

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL