Dönergrill - 2000 W - maks. 8 kg kød - Royal Catering
Med en elektrisk shawarmagrill kan grillbarens ejer fremtrylle lækkert grillmad på
ingen tid. Disse grill er specielt designet til professionel brug og er
nemme og praktiske at bruge. Kødet grilles jævnt på alle sider i grillen. Det
betyder at grillbaren kan levere herlig grillmad uden afbrydelser til sine
kunder, også i de travle timer. I vores sortiment af grillbar-udstyr kan en grillbar-bestyrer med garanti
finde den rigtige elektriske shawarmagrill.
En elektrisk shawarmagrill fungerer på en helt særlig måde. Medarbejderen på grillbaren skal
blot sætte kødet på et spyd til de lækre grillretter. Når spyddet er fuldt,
sætter medarbejderen det ind i shawarmagrillen. Så snart medarbejderen på
grillbaren tænder shawarmagrillen, begynder den indbyggede elmotor langsomt at
rotere grillspyddet. Grillen har kraftige varmeelementer placeret bagerst.
Disse varmeelementer af høj kvalitet sikrer skånsom grillstegning af kødet på
spyddet. Mens spyddet roterer, bliver kødet stegt langsomt og jævnt på alle
sider. På den måde bliver kødet ekstra sprødt. Når en kunde bestiller en
shawarma, kebab eller gyros, tager medarbejderen på grillbaren en elektrisk
shawarma-kniv til at skære det yderste, sprøde lag af grillkødet. Kødspyddets
roterende bevægelse sørger for at kødlaget nedenunder også bliver dejligt
sprødt på kort tid.
En elektrisk shawarmagrill fra vores sortiment af grillbar-udstyr er den ideelle løsning for en
grillbar-ejer. Den kan anvendes til döner, kebab, shawarma eller gyros. Med en
shawarmagrill er der altid garanti for lækker grillmad. Det har aldrig været
nemmere at grille!
De renommerede fabrikanter af elektriske shawarmagrill anvender i dag rustfrit stål til
konstruktionen. Dette materiale har betydelige fordele og gør grillene
velegnede til professionel brug. Rustfrit stål er både holdbart,
modstandsdygtigt og særdeles hygiejnisk. En shawarmagrill i rustfrit stål kan
nemt rengøres af medarbejderen på grillbaren. Det betyder at grillbaren kan
leve op til alle de vigtige hygiejnekrav der gælder indenfor
restaurationsbranchen. I dag er en elektrisk shawarmagrill også udstyret med en
særlig fedtopsamlingsbakke. Den opsamler det dryppende fedt på en sikker og
effektiv måde. Medarbejderen på grillbaren skal blot tømme denne
fedtopsamlingsbakke af og til og kan derefter bortskaffe fedtet i
overensstemmelse med reglerne.
En elektrisk shawarmagrill hører til det grundlæggende udstyr til grillbar, i lighed med en pølsegrill. For grillbaren er sådanne apparater en ideel
løsning til at tilbyde kunderne lækkert grillmad. Mange shawarmagrill leveres
fra producenten inkl. det nødvendige tilbehør. Udover shawarmagrillen medfølger
som regel flere kødspyd, en skovl og fedtopsamlingsbakken. Alt hvad
medarbejderen på grillbaren skal gøre, er at tilslutte shawarmagrillen til
strømmen og sætte kødspyddet i. Allerede efter kort tid kan kunderne nyde godt af sprøde og velsmagende grillspecialiteter med denne type gyrosgrill. I
denne kategori kan bestyreren af grillbaren med garanti finde en elektrisk
shawarmagrill af høj kvalitet til grillbaren.